- 14 Mart 2023
- 78
- 29
- 8
- 27
- Konu Sahibi gzlgnlrbklerkn
Kızlar dün sağlık ocağında test vermiştim hamilelik için doktorum kan almışken diğer değerlerine de bakalım dedi, o sonuçlar çıkmış ama beta hcg yok o ayrı mı çıkıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim heyecanla bekliyorum zaman geçmiyorHayır beta geç düşüyor biraz hormon testi geç çıktığı için. O yüzdendir eğer barkod numarası biliyorsanız sağlık ocağının sitesinden bakabilirsiniz
Çok iyi bilirim o duyguyu inşallah gönlünüzdeki nasibinizi olmuşturTeşekkür ederim heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor
Ya ne güzel temenni bu, çok teşekkür ederimÇok iyi bilirim o duyguyu inşallah gönlünüzdeki nasibinizi olmuştur![]()
sonucunuz çıktı mı bizi de bilgilendirin lütfen merak ediyoruzzz :) sizin de ilk denemenizmiş sanırım biz de bu ay ilk kez denedik bat tarihim 23 mart eğer ilk denemede sizinki pozitifse bana da umut olacak :)Teşekkür ederim heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor
Sonuç hala çıkmadı yazacağım mutlaka umarım güzel sonuçlarla karşılaşırızsonucunuz çıktı mı bizi de bilgilendirin lütfen merak ediyoruzzz :) sizin de ilk denemenizmiş sanırım biz de bu ay ilk kez denedik bat tarihim 23 mart eğer ilk denemede sizinki pozitifse bana da umut olacak :)
Hamilesiniz, tebrikler ..Kızlar 23.77 çıktı değerim hamileyim sanırım![]()
Tebrikler regli gecikmesinden kaç gün sonra çıktı bu sonuçKızlar 23.77 çıktı değerim hamileyim sanırım![]()
Reglime daha 3 gün vardıTebrikler regli gecikmesinden kaç gün sonra çıktı bu sonuç
Erken tespit etmişsin masallahReglime daha 3 gün vardı![]()
Ayyyyy kendim gibi sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlar 23.77 çıktı değerim hamileyim sanırım![]()
Çoook teşekkür ederim isteyen herkese olsun inşallahAyyyyy kendim gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun![]()
İdrar testi yapmış mıydınız hiç fotoğrafı varsa gönderebilir misinizÇoook teşekkür ederim isteyen herkese olsun inşallah![]()
İdrar testi yapmış mıydınız hiç fotoğrafı varsa gönderebilir misiniz
Yaaa inşallah güzel haberler gelir haber ver mutlakaBen de bu sabah tekrar test yaptım yine silik çizgi görünce kan vermeye gittim hemen bakalım 1 buçuk saate sonucum çıkacak çok heyecanlıyım![]()
15.09 çıktı sonucumYaaa inşallah güzel haberler gelir haber ver mutlaka![]()
Yaaaa tebrik ederim çoook sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah15.09 çıktı sonucum![]()