kizlar bi bakarmisin lutfenn

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.825
347
Mrb kizlar 28haftalik hamileyim son iki gundur kucuk tuvaletimi yapsam bile varmis gibi hissediyorum bebegim hareket ettikce daha cok kucuk tuvaketim varmis gibi hissediyorum vajinama dogru bi baski hissi agirlik gelio sanki igne batar gibi bi anlik bisey oluo ayaktayken ozellikle sizce normalmi bu ikinci gebeligim yardimci ollursanz svnrm

Mrb kizlar 28haftalik hamileyim son iki gundur kucuk tuvaletimi yapsam bile varmis gibi hissediyorum bebegim hareket ettikce daha cok kucuk tuvaketim varmis gibi hissediyorum vajinama dogru bi baski hissi agirlik gelio sanki igne batar gibi bi anlik bisey oluo ayaktayken ozellikle sizce normalmi bu ikinci gebeligim yardimci ollursanz svnrm
slm cnm ben henuz 20.haftadayim gerci ne kadar yardimci olabilirim sana bilmiyrm ama bnde cok fazla idrara cikiyrm bazen wc den gelip oturmamla tekrar kalkip gtmem bir oluyor.ama igne batar gibi demissin pek oyle birsey yasamadm.deneyimli anneler ne diyecek bakalimo_O
Allah saglikla bebeklerimizi kucaklamamizi nasip eder ins...

slm cnm ben henuz 20.haftadayim gerci ne kadar yardimci olabilirim sana bilmiyrm ama bnde cok fazla idrara cikiyrm bazen wc den gelip oturmamla tekrar kalkip gtmem bir oluyor.ama igne batar gibi demissin pek oyle birsey yasamadm.deneyimli anneler ne diyecek bakalimo_O
Allah saglikla bebeklerimizi kucaklamamizi nasip eder ins...
Tskedrim canm cvbn icin amin cumlemizin ins ben im ikinci.cpcugum olacak nasipse ama ilkte yasadimmi bole seyler hatiayamiorum oyuzden burdaki annelerdende yardm almak istedm ck saol allah seninde saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Banada normal geldi benimde ikinci gebeligim ilk gebeligimdede bundada sik sik idrara gidiyorum igne batar gibi olmuyo dr danisin isterseniz gcmis olsn

Eger cok yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba
SIk wcye gitmek bende de var ama cok yanma yok

Canım bende 29 haftadayım bendede var aynı sıkıtı birden çocuk hareket edince tuvaletim geliyor günde 500 kere tuvalete gidiyorum diyebilirim yapsamda vR gibi hissediyoeum doktora sordum bebek basınç yaptığı için normal dedi hiç bi sıkıntı çıkmadı bende ama hala devam ediyor sıkıntılarım

Canım bende 29 haftadayım bendede var aynı sıkıtı birden çocuk hareket edince tuvaletim geliyor günde 500 kere tuvalete gidiyorum diyebilirim yapsamda vR gibi hissediyoeum doktora sordum bebek basınç yaptığı için normal dedi hiç bi sıkıntı çıkmadı bende ama hala devam ediyor sıkıntılarım
Evt canim bendede ayni pluo bnde basinctan die dusunuorum cunku hareket ettigi zqmqn azda idrarim olsa sanki.sksmisim gibi oluo

Canim kiz bebekler daha asagida dururmus onun baskisi daha cok olurmus erkege nazaran. Biliyomuyum hayir sadece ole duydum. Seninkinun cinsiyetide bilmiym ama ole derler:)

X