kizlar bi bakarmisiniz cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmi :)

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
83
35
Kizlar 11+4 teyim bugun dr gittim ama cinsiyet hakkinda bise demedi drum bide siz bakarmisiniz ?

:)

Eklentiler

• 20150122_184517.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 246
Kizlar 11+4 teyim bugun dr gittim ama cinsiyet hakkinda bise demedi drum bide siz bakarmisiniz ?
Canım bizim bebişin cinsiyetini öğrendik şimdi sıra senin bebişinin cinsiyetini öğrenmede ben pek anlamıyorum ama allah gönlüne göre versin ne diyim

Canım bizim bebişin cinsiyetini öğrendik şimdi sıra senin bebişinin cinsiyetini öğrenmede ben pek anlamıyorum ama allah gönlüne göre versin ne diyim
Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)

Canim benimde ne kadar heycanli ve aceleci oldugumu hatirliyosundur biz ogrendik de rahat ettik enazindan eger ustteki gobek kordonuysa burdan gordugum kadariyla bence bu bebesinde kiz :) bende oyle tahmin etmistim ve senin gibi bende hep kiz diye hissediyodum oyle de oldu :)

Nettende baktimda nub teorisine diger ultrason ciktisinda erkek gibi duruyor yarin onuda atarim :)

Bide diger resme bakin kizlar atiyorum birazdan bekliyemicem yarini keske kizim olsa yine bu arada :)

Tamam bide ona bakariz artik ya lutfen su gobek kordonunu sor nasil duruyo diye valla bi tahmin yolu o da :) Gonlunden ne geciyosa insallah o olur :)

Kizlar nub teorisine gore genital bolgedeki tomurcuk yukari bakarsa erkek popo cizgisine paralelse kiz oluyorya bebisimin genital bolgesinde bi tomurcuk var sanki yukari bakiyor gibi bana oyle geldi yani :)

Eklentiler

• 20150122_234824.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 147
Tamam bide ona bakariz artik ya lutfen su gobek kordonunu sor nasil duruyo diye valla bi tahmin yolu o da :) Gonlunden ne geciyosa insallah o olur :)
Gobek kordunu nasil oluyor canim onu duymadim ben :)

Kiz cocuk baska derlerya gercekten oyle ilk bebeginizse dogunca anlarsiniz benim melegim 6 aylik oldu allahim nasil guzel bisey rabbim hepimizi sagsalim bebislerimize kavistursun ins kizlar

Canim senin dedigine benzer bende gobek kordugunu yukari bakiyosa erkek parelel ve dogrusal duruyosa kiz diye duymustum hatta doktoruma da dedim evet oyle soylerler genelde ama bilimsel degil yine de soyleyim sizin ki parelel dogrusal duruyo dedi hissediyorum zaten kiz dedim ve cinsiyetini ogrenecegimiz gun haklisiniz kiz dedi yaaa ben soylemistim dedim :)

Haftaya yine gidicem ikili test icin onuda sorayim catlicam meraktan :)

Bu da benim kizimin fotosu ultrasonda bi baktik eli havada boyle kendini gorenlere el salliyor :)

Eklentiler

• IMG_20150106_161026.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…