Biliyorumda belki tahminde bulunan arkadaslar olur :)Daha cok kucuk 16. Haftada belli oluyor genellikle
Canım bizim bebişin cinsiyetini öğrendik şimdi sıra senin bebişinin cinsiyetini öğrenmede ben pek anlamıyorum ama allah gönlüne göre versin ne diyimKizlar 11+4 teyim bugun dr gittim ama cinsiyet hakkinda bise demedi drum bide siz bakarmisiniz ?
Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)Canım bizim bebişin cinsiyetini öğrendik şimdi sıra senin bebişinin cinsiyetini öğrenmede ben pek anlamıyorum ama allah gönlüne göre versin ne diyim
Ilk hamileliğim bir kızım olucak inş.Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)
Bana da kiz gibi geldi :))Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)
Allah hayirla kucagina almayi nasip etsin canimIlk hamileliğim bir kızım olucak inş.
Gobek kordunu nasil oluyor canim onu duymadim ben :)Tamam bide ona bakariz artik ya lutfen su gobek kordonunu sor nasil duruyo diye valla bi tahmin yolu o da :) Gonlunden ne geciyosa insallah o olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?