kizlar bi bakarmisiniz cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmi :)

canım burda kız demişler :)
banada yorum yapan var mı 10 haftalikken foto elimde :)

Eklentiler

• 2015-01-18 15.51.59.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 111
ben 16 haftalıkken doktorum kız olacağını söylediği halde emin değilim çünkü doktorum adet tarihime göre hesapladı gebeliğimi doktor 16 haftalık diye düşünürken belkide bebeğim 14 haftalıktı diye düşünüyorum yani 20 . haftada daha geniş kapsamlı bir ultrason cihazıyla bakılacak o zaman emin olacağım kaldı ki böyle tahminlerle çok zor inanmam tabiki kişisel düşüncem insanın kafasında hep acaba mı düşüncesi oluyor biliyorum zor bir süreç beklemek ama hepimiz bu heyecanlı bekleyişlerden geçmek zorundayız sanıyorum :)

Kizlar nub teorisine gore genital bolgedeki tomurcuk yukari bakarsa erkek popo cizgisine paralelse kiz oluyorya bebisimin genital bolgesinde bi tomurcuk var sanki yukari bakiyor gibi bana oyle geldi yani :)
hayırlısı canım üstteki göbek kordonuysa kız gibi ama hic belli olmaz belirtilerin ilk gebeliginle aynimi

okuduklarıma göre cinsiyeti belirleyen organlar 16. hafatada gelişime başlıyor daha erken nasıl tahminde bulunabiliyorsunuz ben anlayamadım mantıklı gelmiyor bana .

Resimdekinden hic anlamam ama erkek dogdu icime gonlumuze gore verir umarim Yaradan :)

Azra hanım sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğiniz diliyorum :) 20 haftayı heyecanla beledik bir 5 hafta daha mı ekleyelim acaba :)

Oylesine tahminler bunlar canim en iyi allah bilir :)

Azra hanım sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğiniz diliyorum :) 20 haftayı heyecanla beledik bir 5 hafta daha mı ekleyelim acaba :)
Gunaydin merabalar evet beklemek çok zor erkek dedikleri zaman yanilma olmuyormus kız dedikleri zaman yanilma oluyor hayirlisi bakalim 22 de kız %90 dedi banada 24 baska dk gostermiyor dedi simdi bidahaki kontrolü bekliyorum netlesmesi için bir seyler almadim henüz oglum var zaten kız erkek farketmiyor bizimki merak iste allah seninde kucagina almanı nasip etsin

Kizlar 11+4 teyim bugun dr gittim ama cinsiyet hakkinda bise demedi drum bide siz bakarmisiniz ?
Öncelikle Allah gönlüne gore versin sağlıklı dünyaya gelsin inşallah.ama iyi cesaret 6 aylık kucağında diğeri karnında benim kızım 2.5 yasında yeni hamileyim 2.te.bütün bebisler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah:)

Amin canim isteyerek olmadi ama olduktan sonrada aldirmak hic icimden gecmedi hayirlisi boyleymis demekki ikiz gibi buyuyecekler :)

Amin canim isteyerek olmadi ama olduktan sonrada aldirmak hic icimden gecmedi hayirlisi boyleymis demekki ikiz gibi buyuyecekler :)
Olsun sana zor olur ama biraz zaman sonra arkadaş olurlar neguzel yeterki sağlıklı olsunlar

Merhabalar buda benim kizim net degil ama onumuzdeki hafta netlesir heralde bence baya kıza benziyor siz ne düşünüyor sunuz

Eklentiler

• 2015-01-24 10.51.01.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 101
Amin canim bir kizim var 6 aylik sanki bir kizim daha olacak icime oyle doguyor :) sizin bebisin cinsiyeti ne :)
Bende kiz gibi hissettim acikcasi hislerim kuvvetlidir BEN EVLENMEDEN ONCE DAHİ KİZ İSTİYORDUM İSMİ BİLE HAZİRDİ AMA COK KİZ İSTEMEME RAGMRN HAMİLELİGİMİ İLK OGRENDİGİM GUNDEN BERİ KİZ İSTİYORUM AMA OGLUM OLCAK DERDİM HERKEZE CİNSİYETİNİ OGRENMEYE GİTTİGİMDEDE ERKEK DEDİ DOKTİR BANA HİC SUPRİZ OLMADİ COK COK EMİNDİM CUNKU CİNSEYİ OGRENMEDEN BİLE HEP ERKEK KİYAFYLERİ ALDM :))

amin hepimize sağlıkla mutlulukla kavuşmak nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…