- 9 Temmuz 2021
- 55
- 36
- 38
- 33
- Konu Sahibi nurpolat27
-
Mavideki bugün ki testim öğleden sonra tok karnıma yaptım diğerlerindede çok çok hafif vardı bugünki sanki biraz daha belli gibi geldi bide size sormak istedimMavide bi şey var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Bi kaç gün sonra tekrar yapın.
Bu arada 5 dk içinde belirdi o çizgide çok beklemedim yaniMavide bi şey var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Bi kaç gün sonra tekrar yapın.
Yine de bazen hata olabiliyor ya gereksiz ümit olmasın siz en iyisi başka testler de yapın belirgin olunca kan verirsiniz.Bu arada 5 dk içinde belirdi o çizgide çok beklemedim yani
Adlında istiyor yada ben öyle sanıyorumCanım silik çizgi var ever ama erken gebelik testleri bu tarz çizgiler çıkarabiliyor negatif de olsa. Kan vererek netleştir. Ayrıca eşin çocuk istemiyor sanırım? Tek başına bu kadar yıpratma kendini
Çok bencilce bir hareket. Yüksek ihtimalle sorun kendisinde. Çocuk olduktan sonra da sorumsuz olmaz inşallah. Sen iyice düşün bence.Adlında istiyor yada ben öyle sanıyorumbi ikna edip götüremedim sürekli bi bahene buluyor sanki tek başıma çok yıprandım malesef
Bugün kan vermek için gittim sağlıkocagına biraz geç kalmışım olmadı sabah erken gebelik testi almıştım onu yapmayı düşünüyorum inşAllah olmuştur tutmuştur Allah isteyen herkese versin çok zor bi durumBen de mavi olanda çok silik bi çizgi gördüm isterseniz yarın sabah ilk idrarla bi kaset test daha yapın duruma göre kan verirsiniz hayırlısı olsun hakkınızda
Belkide sorun kendisinde çıkarsa diye korkuyor bilmiyorum ama bişeyler için hep ben çaba sarfediyorum her ay bi umutla acaba mı diye bekliyorum belkide anne olmak istediğim içindirÇok bencilce bir hareket. Yüksek ihtimalle sorun kendisinde. Çocuk olduktan sonra da sorumsuz olmaz inşallah. Sen iyice düşün bence.
Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum yanıltabiliyorlarBugün kan vermek için gittim sağlıkocagına biraz geç kalmışım olmadı sabah erken gebelik testi almıştım onu yapmayı düşünüyorum inşAllah olmuştur tutmuştur Allah isteyen herkese versin çok zor bi durum
Ah canım sorun kendisindeyse çözülür elbet, ne yani sorun sende olunca ne oluyor eksiklik değil ki bu. Evet anne olma isteği bambaşka ama yanında düşüncesiz birisi olunca mutsuzluğun katlanır, hakkında hayırlısı olsun. Kendini ezdirme lütfenBelkide sorun kendisinde çıkarsa diye korkuyor bilmiyorum ama bişeyler için hep ben çaba sarfediyorum her ay bi umutla acaba mı diye bekliyorum belkide anne olmak istediğim içindir
Reglin bittikten 3, 4 günkü kahverengi kanama yumurtlama kanamasıdır diye düşünüyorum. Bazılarında hiç görülmezken, görmeyenlerde hayatında bi kaç kez görülebiliyor. Ben ergenlikten bu yana görenlerdenim. Testlere gelirsek mavi testler yanıltabiliyor. Ben de gebelik olmadığı halde çizgi belirginleştiği olmuştu. Bi kaç gün sonra tekrar dene inşallah vardır bebiş.Kızlar öncelikle hepinize merhaba 5 senelik evliyim yani 5. Senemize girdik çocuk istedik olmadı gitmediğim doktor hastane kalmadı yumurtam çatlıyor fakat tutmuyor eşimi bi ikna edip doktora götüremedim o yüzden tedavi olamadık geçen ay çok tuhaf şeyler oldu reglim bitikten 3 yada 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi çok korkmuştum bu ay henüz regl olmadım benim regl düzenli olmuyor o yüzden ne zaman olurum bilmiyorum içime bi kurt düştü test yapmak istedim erken gebelik testi yaptım iki tanede normal test yaptım bi şeyler var mı gören var mı bi bakarmışsınızmavi olanı bugün yaptım diğerleri dünün ama ilk idrarımla yapamadım henüz
Böyle başlıklara can kurban demi?Mavide bi şey var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Bi kaç gün sonra tekrar yapın.
İnşAllahReglin bittikten 3, 4 günkü kahverengi kanama yumurtlama kanamasıdır diye düşünüyorum. Bazılarında hiç görülmezken, görmeyenlerde hayatında bi kaç kez görülebiliyor. Ben ergenlikten bu yana görenlerdenim. Testlere gelirsek mavi testler yanıltabiliyor. Ben de gebelik olmadığı halde çizgi belirginleştiği olmuştu. Bi kaç gün sonra tekrar dene inşallah vardır bebiş.
Böyle başlıklara can kurban demi?
Ben umutlanmayacağın şeyler yazdım aslında. Ama temennim gebe olmanızdan yanaİnşAllahbakalım kısmet ya bayağı hamile moduna girdim bu ay bunları görünce az da olsa umutlanıyor insan ister istemez
5 sene oldu nerdeyse bu sürede gitseydi zaten bişeyler çözülecekti ama götüremedim çok denedim gittim gidicem sürekli ertelendi bakalım bu ay bilmiyorum bi umutluyum sanki ilk defa böyle oldumAh canım sorun kendisindeyse çözülür elbet, ne yani sorun sende olunca ne oluyor eksiklik değil ki bu. Evet anne olma isteği bambaşka ama yanında düşüncesiz birisi olunca mutsuzluğun katlanır, hakkında hayırlısı olsun. Kendini ezdirme lütfen
Elimde olsa keşkeBen umutlanmayacağın şeyler yazdım aslında. Ama temennim gebe olmanızdan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?