- 9 Temmuz 2021
- 55
- 36
- 38
- 33
- Konu Sahibi nurpolat27
-
Eczanedeki hanımefendi 100 de 100 garanti diye överek verdi testi bende öyledir diyerek aldım vallaErken gebelik testlerine pek güvenmiyorum yanıltabiliyorlar
5 sene uzun bı sure bu zamana kadar eşim gitmemis olsaydı bende gitmezdim sonuçta sorun bende veya onda olabilir ondaysa niye boş yere hormon alayım ki vücuduma korkacak bı durum yok sonuçta eşim sürekli sperm testi verirdi 2 senelik evliyim en az 5 defa test vermiştir sonuncu kötü çıkınca ürolojiye gitti varikasol çıktı oda ameliyatsız ilaçla tedavi edilebilir dedi şuan ilaç kullanıyor bunun unutanilacak bı durumu yok ki inşallah hamilesindir. Mavi olanda bende gördüm hafif çizgi ama hamile değilseniz biran önce eşinizi ikna edin gerçekten çocuk istiyorsa zaten tedaviyi kabul ederKızlar öncelikle hepinize merhaba 5 senelik evliyim yani 5. Senemize girdik çocuk istedik olmadı gitmediğim doktor hastane kalmadı yumurtam çatlıyor fakat tutmuyor eşimi bi ikna edip doktora götüremedim o yüzden tedavi olamadık geçen ay çok tuhaf şeyler oldu reglim bitikten 3 yada 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi çok korkmuştum bu ay henüz regl olmadım benim regl düzenli olmuyor o yüzden ne zaman olurum bilmiyorum içime bi kurt düştü testyapmak istedim erken gebelik testi yaptım iki tanede normal test yaptım bi şeyler var mı gören var mı bi bakarmışsınızmavi olanı bugün yaptım diğerleri dünün ama ilk idrarımla yapamadım henüz
Bu 5 senelik süre zarfında hep niyetlendi gitmek için ama bi aksilik mi oldu bahanemi oldu bilemiyorum gidemedi bende gerek özel gerek devlet hepsine gittim ama eşim gitmediği için bana tedavi uygulanamadı sadece yumurtanın çatladığı söylendi ama tabi tutmuyor oda en son 1 senedir bende gitmedim hiç aklımda yoktu bu aya kadar olmıcak heralde dedim ümidi kesmiştim bu ay testler böyle olunca acaba dedim benim daha önceki testlerimde hayalet çizgim bile olmamıştı5 sene uzun bı sure bu zamana kadar eşim gitmemis olsaydı bende gitmezdim sonuçta sorun bende veya onda olabilir ondaysa niye boş yere hormon alayım ki vücuduma korkacak bı durum yok sonuçta eşim sürekli sperm testi verirdi 2 senelik evliyim en az 5 defa test vermiştir sonuncu kötü çıkınca ürolojiye gitti varikasol çıktı oda ameliyatsız ilaçla tedavi edilebilir dedi şuan ilaç kullanıyor bunun unutanilacak bı durumu yok ki inşallah hamilesindir. Mavi olanda bende gördüm hafif çizgi ama hamile değilseniz biran önce eşinizi ikna edin gerçekten çocuk istiyorsa zaten tedaviyi kabul eder
Tabiiinsan bazen akıl danışacak halini anlayan birilerini istiyor yanında
HamilesinizKızlar öncelikle hepinize merhaba 5 senelik evliyim yani 5. Senemize girdik çocuk istedik olmadı gitmediğim doktor hastane kalmadı yumurtam çatlıyor fakat tutmuyor eşimi bi ikna edip doktora götüremedim o yüzden tedavi olamadık geçen ay çok tuhaf şeyler oldu reglim bitikten 3 yada 4 gün sonra kahverengi akıntı geldi çok korkmuştum bu ay henüz regl olmadım benim regl düzenli olmuyor o yüzden ne zaman olurum bilmiyorum içime bi kurt düştü test yapmak istedim erken gebelik testi yaptım iki tanede normal test yaptım bi şeyler var mı gören var mı bi bakarmışsınızmavi olanı bugün yaptım diğerleri dünün ama ilk idrarımla yapamadım henüz
Nasıl bu düşünceye vardınız acaba gerçekten merak ettimHamilesiniz
İnşallah hamilesindirBu 5 senelik süre zarfında hep niyetlendi gitmek için ama bi aksilik mi oldu bahanemi oldu bilemiyorum gidemedi bende gerek özel gerek devlet hepsine gittim ama eşim gitmediği için bana tedavi uygulanamadı sadece yumurtanın çatladığı söylendi ama tabi tutmuyor oda en son 1 senedir bende gitmedim hiç aklımda yoktu bu aya kadar olmıcak heralde dedim ümidi kesmiştim bu ay testler böyle olunca acaba dedim benim daha önceki testlerimde hayalet çizgim bile olmamıştı
İnşallahİnşallah hamilesindir
4 tane yaptım test ikisi erken gebelik testi ikisi normal testi hepsinde de vardı çok çok hafif ikinci çizgi bunuda sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi Buda erken gebelik testi pembe kapaklı olandanBide normal testte çıktıysa erken gebelikte koyu çıkması lazımdı.Sen kendini böyle şeylere kaptırma geçen ay bu mavi test yüzünden bende baya yıkılmıştım.
Evet tebrikler hamilesiniz4 tane yaptım test ikisi erken gebelik testi ikisi normal testi hepsinde de vardı çok çok hafif ikinci çizgi bunuda sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi Buda erken gebelik testi pembe kapaklı olandan
Çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettiniz şuan beniEvet tebrikler hamilesiniz
Benimde adete 4 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı her gün tekrarladım dahada koyulaştı tam adet günümde de kan verdim. Sizde 1 2 gün sonra kan verinÇok teşekkür ediyorum çok mutlu ettiniz şuan beni
Şuan 30 haftalık hamileyimBenimde adete 4 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı her gün tekrarladım dahada koyulaştı tam adet günümde de kan verdim. Sizde 1 2 gün sonra kan verin
Ayyy aynıymış resmen ama sizinki daha koyu benimkindenBenimde adete 4 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı her gün tekrarladım dahada koyulaştı tam adet günümde de kan verdim. Sizde 1 2 gün sonra kan verin
Evet 30 haftalıkAyyy aynıymış resmen ama sizinki daha koyu benimkindenpazartesi kan vericem inşAllah şuan hamilesiniz heralde ?
Ayyy maşallah çok tebrik ederimEvet 30 haftalık
Amin teşekkürler darısı size ve isteyen tüm kadınlara inşallahAyyy maşallah çok tebrik ederimAllah biran önce kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsun inşAllah
Tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh4 tane yaptım test ikisi erken gebelik testi ikisi normal testi hepsinde de vardı çok çok hafif ikinci çizgi bunuda sabah yaptım bana koyulaşma var gibi geldi Buda erken gebelik testi pembe kapaklı olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?