kizlar bi bakarmisiniz cvplariniz

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Sadece Yumurtlama gunlerinde iliskiye girip hamile kalan varmi

Ç
Sadece Yumurtlama gunlerinde iliskiye girip hamile kalan varmi
Merhaba,çoğu insan böyle yaparak hamile kalıyor zaten.Diğer zamanlarda şans çok düşük mesela adet öncesi 2-3 gün ve adet bittikten sonraki 2-3 gün şans çok azdır.

Ç

Merhaba,çoğu insan böyle yaparak hamile kalıyor zaten.Diğer zamanlarda şans çok düşük mesela adet öncesi 2-3 gün ve adet bittikten sonraki 2-3 gün şans çok azdır.
tskler cnm bizim sadece yumurtlama gununlernde oldu cnm o yuzden

Ben de 4-5 gün sonra öğrenicem inşş hamiş miyim:)Belirtilerden de anlamıyorum ki bişey

Ben de 4-5 gün sonra öğrenicem inşş hamiş miyim:)Belirtilerden de anlamıyorum ki bişey
Cnm belirtiler bi iki gun kala beli olur ins hamissindir dua edicm cnm ins vardir bebeisin benm ilk deneme aayim olmazsa dier ay calismalara devam durmak yola devam pes etmek etmek yokk;-)

var canım ben yumurtlama dönemimde hamile kaldım ve şu anda 3 aylık nur topu gibi bir kızım var
Ooo allh bagslasn kuzum bnde dort gun yumurtlama gunumde girdim suan ve iki gundur hareket ettikce adet sancisina benzer sancilar girip cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…