merhaba arkadaslar saat 6 olmasına ragmen ben hala uyuyamadım cunku eskı bır arkadsım benı aradı uyandım ve msjda benı ıstedgını faln yazmıs uzun zamandır aramıyordu bende sıtem ettım bırdah abenı arama dıye msj atma dıye keske demesydım dıyorum
cunku bırden o ıyı nıyetlı adam gıttı kufurler edıyor bana ama ne kufurler kızalr aglamaktan ölücem
anneme kadar bıle ettı tahmın edersınız artık sonra sneı bulucam canına okucam dedı babası askerı savclkta calsııyordu sımdıe bana sureklı tehtıt ıceren kufurlu mesajlar atıyor su anda bıle cvp vermeyncede cagrı atıyor sureklı kızlar cok rahatsız oluyorum sızce verırmı bekle sen dıyo bana neler yapıcam ben sana dıyo kufur edıyo ama sureklı ben devlette ugrasan bırı degılım kotu bısıy yapan bırı degılım neden telefonum dınletılsınkı hem kım dınlerkı benı
adresini bulup senın anneninn ... diyo bana anneme kuufu edıyo
ben hıc kufur etmedım satasmadım bıle sadece kendısınden utanması gerektıgını soyledım o degıl bos yere aılemel aram bozulcak gereksız bırı yuzunden kızlar sızce bu işin aslı varmıdır bır tarafım ınanıyor bır tarafım atıyor dıyor
ınanmamı saglıcak kısım ıse cok ıddalı olması kendımın rezıl olucagını bılsem bıle senı mahvedıcem dıyo gorende rusyada mafya sanır benı :) neyımı mahvedıckese ama genede korkuorm ben cnku telefon dınlenılmesı hos bısı degılkı yanı goztlenmek falan numaramı sımdı verdıgını soyluyor yarn goruceksın sen dıyo
kızlar nolur yardım edın ne yapmam gerekıyor savcılıgada gtmek ıstemıorm hadı yalan soyluosa ben suclu duruma duuscem sıkayet edersem onu
nolur akıll verın sızce yaparmı boyle bırseyı cunk uortada hıcbııs yoktu ben tersledm sonra kufurlu msjalrı atmaya basladı bnde terbyszlesme dedım sonra senı bulucam falan dedı