kızlar bı bakarmısınız lutfen cok önemli:(:((:

perilkes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
21
0
36
Ankara
merhaba arkadaslar saat 6 olmasına ragmen ben hala uyuyamadım cunku eskı bır arkadsım benı aradı uyandım ve msjda benı ıstedgını faln yazmıs uzun zamandır aramıyordu bende sıtem ettım bırdah abenı arama dıye msj atma dıye keske demesydım dıyorum :( cunku bırden o ıyı nıyetlı adam gıttı kufurler edıyor bana ama ne kufurler kızalr aglamaktan ölücem :( anneme kadar bıle ettı tahmın edersınız artık sonra sneı bulucam canına okucam dedı babası askerı savclkta calsııyordu sımdıe bana sureklı tehtıt ıceren kufurlu mesajlar atıyor su anda bıle cvp vermeyncede cagrı atıyor sureklı kızlar cok rahatsız oluyorum sızce verırmı bekle sen dıyo bana neler yapıcam ben sana dıyo kufur edıyo ama sureklı ben devlette ugrasan bırı degılım kotu bısıy yapan bırı degılım neden telefonum dınletılsınkı hem kım dınlerkı benı :( adresini bulup senın anneninn ... diyo bana anneme kuufu edıyo :( ben hıc kufur etmedım satasmadım bıle sadece kendısınden utanması gerektıgını soyledım o degıl bos yere aılemel aram bozulcak gereksız bırı yuzunden kızlar sızce bu işin aslı varmıdır bır tarafım ınanıyor bır tarafım atıyor dıyor :( ınanmamı saglıcak kısım ıse cok ıddalı olması kendımın rezıl olucagını bılsem bıle senı mahvedıcem dıyo gorende rusyada mafya sanır benı :) neyımı mahvedıckese ama genede korkuorm ben cnku telefon dınlenılmesı hos bısı degılkı yanı goztlenmek falan numaramı sımdı verdıgını soyluyor yarn goruceksın sen dıyo :( kızlar nolur yardım edın ne yapmam gerekıyor savcılıgada gtmek ıstemıorm hadı yalan soyluosa ben suclu duruma duuscem sıkayet edersem onu :( nolur akıll verın sızce yaparmı boyle bırseyı cunk uortada hıcbııs yoktu ben tersledm sonra kufurlu msjalrı atmaya basladı bnde terbyszlesme dedım sonra senı bulucam falan dedı :(

ne yaparsan yap de geç........emin ol hiç birşey yapamaz onu umursamadığını ve korkmadığını göster çok duyduk böylelerini bişey yapanıda görmedim hala devam ederse git sen şikayet et suçlu olan o sen niye üzülüyorsunki belliki hasta birşey olmaz sakın korkma :37:

Hayatım öyle her önüne gelen telefon dinleseydi vay halimizeydi valla.
Güya aklınca seni sindirmeye çalışıyor.
Korkacak çekinecek bişeyin de yoksa bence ailenle paylaş valla.
Seni şuan yalnız zannediyo ve her istediğini yapabileceğini sanıyor.
Ama ailenin arkanda olduğunu bilirse anlar sana bişey yapamayacağını.

Hayatım öyle her önüne gelen telefon dinleseydi vay halimizeydi valla.
Güya aklınca seni sindirmeye çalışıyor.
Korkacak çekinecek bişeyin de yoksa bence ailenle paylaş valla.
Seni şuan yalnız zannediyo ve her istediğini yapabileceğini sanıyor.
Ama ailenin arkanda olduğunu bilirse anlar sana bişey yapamayacağını.

bılıyorum canım aılemıde bos yere huzursuz etmek ıstemıyorum zaten anneme takmıs tanımadıgı halde gelip anneni .... diyo :( ben bunu kadına nasıl soylerım :( bugun msj attı gene az once smdı verdım senı savclıga dedı bende hiç cevap yazmadım ona cagrı atıp duruyor madem vericeksin neden soyleyesın kı oyle değilmi birde cagrı atıyo sureklı sacma geliyo buda bana ben sahsen soylemezdım

Seni savcılığa ne gibi bir gerekçeyle verebilir ki..? Bence siz biran önce savcılığa başvurun..

Seni savcılığa ne gibi bir gerekçeyle verebilir ki..? Bence siz biran önce savcılığa başvurun..

onu bende dusundum canım benı vermesı ıcın hıcbır sebep yok sadece sana acayip gıcık oldum dıyo gıcık olmakla savcılıga verılıyosa ben de gıcık oldukalrımı vereyim :)ama benım dusunugum kısım ıse babası askerı savcılıkta calsııyor ondan belkı kolayca olur dıye dusundum zaten hıc sesı cıkmıyo sımdı araması msjları falan yok umarım yalandır

Babasi askeri savcilikta çalişio die seni suçlu mu çikarabilecek hahaytt komik
hiçte birşey yapamaz sesinle mi oynucak nasil suçlu cikarcakki sende bir sorun yoksa .
bencede sen koş git savciliga o suçlu çiksn aptal saptall tehditlerdede bi daha bulunamasn

evet bende artık ihtimal vermiyorum cunku dunden berı ne aradı nede msj attı amacı adresımı bulmakmıs oyle demıstı canıma okucakmıs adresımı bulunca ama iş adres bulmaya kalsaydı savcılıga gıtmedende bulabılırdı sonucta ınternet kullanıyorum ve msn adresım var onda cok ıyı anlayan bırının yardımıyla kolaylıkla bulurdu
banada sacma gelıyor artık

evet bende artık ihtimal vermiyorum cunku dunden berı ne aradı nede msj attı amacı adresımı bulmakmıs oyle demıstı canıma okucakmıs adresımı bulunca ama iş adres bulmaya kalsaydı savcılıga gıtmedende bulabılırdı sonucta ınternet kullanıyorum ve msn adresım var onda cok ıyı anlayan bırının yardımıyla kolaylıkla bulurdu
banada sacma gelıyor artık

ne oldu cnm var mı bir gelışme, cok rahatsız edıyorsa hala, sen de onu yokla ve boyle raahtsız edersen savcılığa tehdit ve hakaretten şikayette bulunacagım dersin, onunmesajlarını da saklasaydın ama zaten savcılık ulaşıyor mesaj kayıtlarına sen silsen bile...

havlayan köpek ısırmaz canım.. eğer niyeti seni bulmaksa bulur birden çıkardı karşına..
bi olay anlatayım.. bundan 10 sene önce bi çocuk vardı.. ben markete giderken takıldı peşime.. laf attı bi dur bişi dicem diyerek..durmadım markete girdim çıktım hala peşimde. sonra durdum ne istiyosun dedim.. filanca gün filanca saatte şurda olacaksın.. olmazsan içer içer gelir kapında bağırırım olmadık şeyler söylerim diye..
ben de gelipde kapımda bağırmazsan adam değilsin dedim..yiyosa gelde bağır bakalım neler olacak dedim.. eee tabi ne gelen var ne giden.. :)
aynı taktik senin için geçerli olur mu bilmem.. bu bi öneri değil bir anıdır...

Back
X