kizlar bi bakarmisiniz neolur

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar yardim neolurr kacinci denemede hamile kaldiniz... 4 ay oldu hala bebegim gelmedi umudum tukeniyor daha cok bekleyenler var biliyorum ama okadar beklemekten korkuyorum kafama cok takiyorum her ay olmadgini düşünüyorum ama oldu gbi davraniyorum aslinda icimden ses olmadi dyor kendi kendime heveslenip adet olunca agliyorum.. kizlar ne olur bsey dyin napim ne edim yumurtlama takipnediyorum bacaklari dikiyorum dha napim bol dua ediyorm

Benim sana tavsiyem bir muayene olman bisey cikacak diye demiyorum ama icin rahat eder. 1 seneye kadar yolu var ama icin rahatlasin birde oncesinde dogum kontrol hapi kullandiysan surec bikac ay daha uzayabiliyo arti kafana taktikca sureyi sende uzatiyosun ayrica folik asit kullanamayada basla derim

Cnm 4 aydir folok asit kullaniyorum. d.kntrol hapi kullanmadim esim korundu... doktora gittim rahim ultrasonu cektirdi ve temiz cikti ama erken oldgnu 6 ay olmazsa esin ile gel dedi canim yaa bennkorkuyorum o yuzden

canım benim ilk bebeğim 2. ayda hemen oldu ama 3 aylıkken karnımda kalbi durdu kürtaj oldum. kürtajdan sonra 4 kere adet gördüm sadece bir ay korunduk yani 4 ay olmadı. doktora gittim artık çocuğum olmuyor dedim doktor bana dediki git ve kafandan çocuk fikrini at eşinle düzenli ilişkiye gir doktor doktor gezme eğer 1 sene olmazsa 1 sene sonra gel tahlilleri testleri yapalım dedi ve doktorla görüştükten sonraki ay hamile kaldım tavsiye ederim canım at o fikri kafandan ilişki sırasında çocuğa odaklanma.

Bizimde bazi nedenlerden 4ayimiz vardi bebek yapmak icin.ya bu 4ayda olacak yada 3yil sonraya kalacakti tabi yasta geciyor.3ay stres yaptim aman olsun 35ten sonra dogurmayim diye.4ayda umidim kalmadi salladik gitti ugrasmadik bile yok yumurtlama vs hesabi.hamile kalmisim.ne zamanki umutlar tukeniyor umursamiyor bi rahatliyorsunuz hamile kaliyorsunuz

Yaa denedim cnm o fikride denedim ama nasil atayim tmam iliski sirasibda duzenli hani cocuk olsun dye deil gayet guzel esimle cinsel hayatimiz var. Ama ben calismiyorum btun gun evdeyim kafami mesgul etcek bi isim yok ister istemez aklima geliyor hele yumurtlama donemi gecincw acaba hamilemiyim dyw adet gnumu beklemekten cok yoruldum dha en basta bukadar yorgunsam sonra neolur bnim halim

Ya peki bu ayaklari dikip bekledinizmi peki iliskiden sonra

Ya peki bu ayaklari dikip bekledinizmi peki iliskiden sonra
Bekledim ama yapmadim demeyeyim diye.ilkide boyle oldu benim 3.aya kadar hadi olsun yok atese bak yok yumurtlama hesaplama ne zaman hadi cnm allahim isterse verir deyip umursamadim oldu.bu ikinci kismetse.bi defa umidiniz bitiyor ama ayaklarida kaldirmasam suclu hissederim diye yaptim.kafa rahat olucak stres yok bebek icin bunlar sart

yok canım bu düşüncelerin tamamını kafandan atman lazım. bu forumda çok çeşitli insanlar var dinini bilemem ama ben bi müslüman olarak çok dua ettim en sonunda teslim oldum rabbim bana hayırlıysa nasip et dedim çeşitli duaları okudum ve allah nasip etti. allah bir bekleyiş içinde dua eden kullarının beklediklerini nasip etsin inşallah senin içinde dua edeceğim canım. evde dua ederek kitap okuyarak kafanı dağıtabilirsin sen çocuk çocuk diye takıldıkça herşeyi daha da zorlaştırırsın.

-canım sen hiç sıkma canını kul hemen olsun istiyor ama Rabbiminde bir hesabı var bizim için ben 10 yıl bekledim nedeni belirlenemeyen kısırlık dendi hep 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi ve sonuç düşük, üstelik eşimle gördüğümüz ilaç tedavileride cabası ama olmadı gitti. bi ara eve kapandım etrafımdakilerde görüşmedim bana çocuk lafı eden herkesi düşman belledim...birgün dedim ki ben 4 yıllık aöf okuycam kazandım okudum ardından kpss ye gircem dedim onuda kazandım memur oldum artık çocuk yokmu diyenlere hiç sırası değil görevde yükselme sınavlarına hazırlanıyorum müdür olcam diyordum iyice kafamdan gitti yani çocuk düşüncesi ama sonra birden hamile kaldım öğrendiğimde yavrum 2 aylıktı şoke olduk valla günlerce inanamadık duruma...uzun lafın kısası sende at çocuk düşüncesini kafandan başka yöne odaklan bak o zaman nasıl bir melek sürpriz yapacak sana :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Ayyy evet cnm belkide cocuk olsaydi memur olamicaktin.. bende suan is ariyorum calismak istyorum en azindan calissam bukadar kafama takmam dha 22 yasindayim yasimda misait

Ayyy evet cnm belkide cocuk olsaydi memur olamicaktin.. bende suan is ariyorum calismak istyorum en azindan calissam bukadar kafama takmam dha 22 yasindayim yasimda misait

-çok gençsin daha bende 20 yaşında evlenmiştim ama 30 yaşında anne olmak nasip olcakmış meğer...iş aramakla en iyisini yapmışsın inşallah en yakın zamanda bir iş bulursun bu sana çok iyi gelecektir eminim...eşinle de durmadan çocuk konusunu açmayın birbirinizi etkilemeyin derim...gezin tozun valla yaşınız çok gençmiş...bence çocuğun sırası gelmemiştir daha :)

Cnm ev yaptiriyoruz esim suan ona odakli cocuknkonusunu ben takiyorum esim takma hayirli bi zamani vardir elbet uzulme flan dyor da bn kendime kuruntu yapiyorum canim yaa bu hsg cekimi flan yaparlarsa dye cok korkuyorum ne blim Allah nasil nasip ederse oyle olsun canim

Canim ben 7 ay bekledim olmadi 7. Ayimda meryem suresi vesile oldu bna 41 gün bi bardak suya okunup iciliyormus ben uç gün yaptim bi vaktim hamileyim .d ayrıca yumurtlama günlerini takip ettim ilişkiden snra yermden hic kipirdamadan sabah kadar yattim ayaklarimi dilince olmadi .d

Cnm 4 aydir folok asit kullaniyorum. d.kntrol hapi kullanmadim esim korundu... doktora gittim rahim ultrasonu cektirdi ve temiz cikti ama erken oldgnu 6 ay olmazsa esin ile gel dedi canim yaa bennkorkuyorum o yuzden
Korkma rahatla daha cok erken muayenede olmussun madem. 1 yil gecmesini bekle derim 6 ay cok erken dusunmemek zor kabul ama dusunmemeye calis

Psikolojini bole bozarsan olmaz canim dusunmemeye calis uzme kendini 1 seneye kadr olmamasi normal

Yaa sabaha kadar yatamiyorum ama sbh namazini kiliyorum çünkü yarim saat flan yatıyorum ins. Olur bnde meryem suresini okuyorum ama persembe aksamlari okuyorum ben tam dusunmucem dyorum ama yumurtlama gunumden snra ister istemez acaba varmi dye dusunuyorum

Canımm 4yıllık evli,2yıldır bebek isteyen biriyim..
4ay çok kısa bir zaman..üzülme Dr.git ..
Umarım bebeğin çok bekletmez ..

Dr. Gttim cnm sadece rahim ultrasonu cekti normal dedi 6 ay olmazsa gel deedi ama burda okasar cok zman bekleyen varki bnimde olmazsa dye stres skinti yapiyorim yoruldum cok surekli zorunluluk gbi iliski oldu tmam guzel istekliyiz ama yoruyor yani

Bence 6 ay dolsun önce bir olmasza mutlaka doktora git. Eşinde gitmeli tabi. Biz 15 ay bekledik arada birde Endometriose operasyonu geçirdim. 4 ay henüz endişelenmek için erken. İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…