Benim sana tavsiyem bir muayene olman bisey cikacak diye demiyorum ama icin rahat eder. 1 seneye kadar yolu var ama icin rahatlasinKizlar yardim neolurr kacinci denemede hamile kaldiniz... 4 ay oldu hala bebegim gelmedi umudum tukeniyor daha cok bekleyenler var biliyorum ama okadar beklemekten korkuyorum kafama cok takiyorum her ay olmadgini düşünüyorum ama oldu gbi davraniyorum aslinda icimden ses olmadi dyor kendi kendime heveslenip adet olunca agliyorum.. kizlar ne olur bsey dyin napim ne edim yumurtlama takipnediyorum bacaklari dikiyorum dha napim bol dua ediyorm
Cnm 4 aydir folok asit kullaniyorum. d.kntrol hapi kullanmadim esim korundu... doktora gittim rahim ultrasonu cektirdi ve temiz cikti ama erken oldgnu 6 ay olmazsa esin ile gel dedi canim yaa bennkorkuyorum o yuzdenBenim sana tavsiyem bir muayene olman bisey cikacak diye demiyorum ama icin rahat eder. 1 seneye kadar yolu var ama icin rahatlasinbirde oncesinde dogum kontrol hapi kullandiysan surec bikac ay daha uzayabiliyo arti kafana taktikca sureyi sende uzatiyosun ayrica folik asit kullanamayada basla derim
Ya peki bu ayaklari dikip bekledinizmi peki iliskiden sonraBizimde bazi nedenlerden 4ayimiz vardi bebek yapmak icin.ya bu 4ayda olacak yada 3yil sonraya kalacakti tabi yasta geciyor.3ay stres yaptim aman olsun 35ten sonra dogurmayim diye.4ayda umidim kalmadi salladik gitti ugrasmadik bile yok yumurtlama vs hesabi.hamile kalmisim.ne zamanki umutlar tukeniyor umursamiyor bi rahatliyorsunuz hamile kaliyorsunuz
Bekledim ama yapmadim demeyeyim diye.ilkide boyle oldu benim 3.aya kadar hadi olsun yok atese bak yok yumurtlama hesaplama ne zaman hadi cnm allahim isterse verir deyip umursamadim oldu.bu ikinci kismetse.bi defa umidiniz bitiyor ama ayaklarida kaldirmasam suclu hissederim diye yaptim.kafa rahat olucak stres yok bebek icin bunlar sartYa peki bu ayaklari dikip bekledinizmi peki iliskiden sonra
Yaa denedim cnm o fikride denedim ama nasil atayim tmam iliski sirasibda duzenli hani cocuk olsun dye deil gayet guzel esimle cinsel hayatimiz var. Ama ben calismiyorum btun gun evdeyim kafami mesgul etcek bi isim yok ister istemez aklima geliyor hele yumurtlama donemi gecincw acaba hamilemiyim dyw adet gnumu beklemekten cok yoruldum dha en basta bukadar yorgunsam sonra neolur bnim halim
Kizlar yardim neolurr kacinci denemede hamile kaldiniz... 4 ay oldu hala bebegim gelmedi umudum tukeniyor daha cok bekleyenler var biliyorum ama okadar beklemekten korkuyorum kafama cok takiyorum her ay olmadgini düşünüyorum ama oldu gbi davraniyorum aslinda icimden ses olmadi dyor kendi kendime heveslenip adet olunca agliyorum.. kizlar ne olur bsey dyin napim ne edim yumurtlama takipnediyorum bacaklari dikiyorum dha napim bol dua ediyorm
Ayyy evet cnm belkide cocuk olsaydi memur olamicaktin.. bende suan is ariyorum calismak istyorum en azindan calissam bukadar kafama takmam dha 22 yasindayim yasimda misait
Korkma rahatla daha cok erken muayenede olmussun madem. 1 yil gecmesini bekle derim 6 ay cok erken dusunmemek zor kabul ama dusunmemeye calisCnm 4 aydir folok asit kullaniyorum. d.kntrol hapi kullanmadim esim korundu... doktora gittim rahim ultrasonu cektirdi ve temiz cikti ama erken oldgnu 6 ay olmazsa esin ile gel dedi canim yaa bennkorkuyorum o yuzden
Kizlar yardim neolurr kacinci denemede hamile kaldiniz... 4 ay oldu hala bebegim gelmedi umudum tukeniyor daha cok bekleyenler var biliyorum ama okadar beklemekten korkuyorum kafama cok takiyorum her ay olmadgini düşünüyorum ama oldu gbi davraniyorum aslinda icimden ses olmadi dyor kendi kendime heveslenip adet olunca agliyorum.. kizlar ne olur bsey dyin napim ne edim yumurtlama takipnediyorum bacaklari dikiyorum dha napim bol dua ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?