kizlar bi bakarmisiniz neolur

Dr. Gttim cnm sadece rahim ultrasonu cekti normal dedi 6 ay olmazsa gel deedi ama burda okasar cok zman bekleyen varki bnimde olmazsa dye stres skinti yapiyorim yoruldum cok surekli zorunluluk gbi iliski oldu tmam guzel istekliyiz ama yoruyor yani

Ailende özellikle de anne tarafında isteyipte çocuğu olmayan yada zor olan birileri var mı bana doktorum bu genetik anne tarafından geliyor genelde dedi. Buarada burdaki benim gibi çocuk isteyipte uzun süre bekleyen operasyon gibi şeyler yaşayan kadınların yazdıklarını bence okuma. Neden kendine durup dururken stres çıkartoyorsun ki. Hamile kalabilmen için yüreğinin kafanın rahat olması lazım. Kocanla ilişkinin sevgiyle olması lazım bebek olucak diye mecbure belirli günlerde değil. O zaman gelecek inşallah bebeğin.

-hsg den (rahim filmi) çekiminden korkma bende yaptırdım sana tek tavsiyem anastezi isteyebilirsin bana hemşire anestezi yapılacak mı diye sorduğunda ben bilemediğim için gerek var mı ki doktoruma bir sorayım dedim doktorda gerek yok deyince yapılmadı ama şimdiki aklım olsaydı yaptırırdım...

-bende Meryem suresi ve 4444 duasını okumuştum ama 3 sene sonra hamile kaldım sabır gerek...

[E="pamela07, post: 38508013, member: 643184"]-bende Meryem suresi ve 4444 duasını okumuştum ama 3 sene sonra hamile kaldım sabır gerek...[/QUOTE]

Aynn cnm

canım o kadar tanıdık ki düşüncelerin. geçen yıl senn gibiydim bende ve sonuç hala bekliyorum bunu kendine yapma kafanı dağıtacak birşeyler bul bak stres yüzünden 2 yıldır bekliyorum acaba olmayacak mı düşüncesi mahvediyordu beni de. ve sonuç olarak hala daha bekliyorum. çocuk psikolojisinden çık. kafanı dağıtacak farklı şeyler bul spor salonuna kaydol bir hobi edin bir kurs bul.

eşinizde doktora gitti mi sayım yapıldı mı sağlıklı mı değil mi diye bakıldı mı?ona da baktırırsanız daha içiniz rahat olur bence.eğer rahatsızsa da tedavisi çabuk olur.

eşinizde doktora gitti mi sayım yapıldı mı sağlıklı mı değil mi diye bakıldı mı?ona da baktırırsanız daha içiniz rahat olur bence.eğer rahatsızsa da tedavisi çabuk olur.

Anlamadimki esim niye dok.gitsin sayim yaptirsin.15haftalik hamileyim zaten suan.5yasindada kizim var.hamile kalmak icin 4ay kotasi koymamda evimi agustosta tasimam lazimdi doguma denk gelmesin diye.yanlis yazdiniz msj galiba:))

6 ay olmazsa esim oyle doktora gtcek canim doktor ozman cagirdi... anne ve baba tarafinda cocugu olmayan yok.. ama ablamin 5. Ayda olmus bekliyorum bakalim insallah olur artik ins.

cnm adetin bittigi gunun ertesi deneyin insallah olur cunki rahim acık oluyomus hemen tutarmıs sıcak tut kendini hemen dusa girme

cnm adetin bittigi gunun ertesi deneyin insallah olur cunki rahim acık oluyomus hemen tutarmıs sıcak tut kendini hemen dusa girme
Cnm aynen adetim btince hemeb debiyoruz zaten ama en fazla bir saat durabliyorum dusa yatnafan grmek zorundaym sbh namaza kalkiyorum canimins. Olur artik herseyde vardr bir hayir

Hsg çekildikten üç ay sonra hamile kaldım. Anestezili çekildi. Çok rahat oldu. Ufak tıkanıklıkları açtığı için faydalı olduğunu düşünüyorum.

kızlar ben hamile kaldım dha 3 haftalık yeni öğrendim :) tam 13. ayımda kaldım ve gercekten zmanı varmış 2 ay önce memur oldum belkide dha önce hamile kalsaydım çalışmıcaktım bu işe giremicektim. demekki rabbim zamanını blıyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…