Dr. Gttim cnm sadece rahim ultrasonu cekti normal dedi 6 ay olmazsa gel deedi ama burda okasar cok zman bekleyen varki bnimde olmazsa dye stres skinti yapiyorim yoruldum cok surekli zorunluluk gbi iliski oldu tmam guzel istekliyiz ama yoruyor yani
Cnm ev yaptiriyoruz esim suan ona odakli cocuknkonusunu ben takiyorum esim takma hayirli bi zamani vardir elbet uzulme flan dyor da bn kendime kuruntu yapiyorum canim yaa bu hsg cekimi flan yaparlarsa dye cok korkuyorum ne blim Allah nasil nasip ederse oyle olsun canim
Canim ben 7 ay bekledim olmadi 7. Ayimda meryem suresi vesile oldu bna 41 gün bi bardak suya okunup iciliyormus ben uç gün yaptim bi vaktim hamileyim .d ayrıca yumurtlama günlerini takip ettim ilişkiden snra yermden hic kipirdamadan sabah kadar yattim ayaklarimi dilince olmadi .d
-bende Meryem suresi ve 4444 duasını okumuştum ama 3 sene sonra hamile kaldım sabır gerek...
canım o kadar tanıdık ki düşüncelerin. geçen yıl senn gibiydim bende ve sonuç hala bekliyorum bunu kendine yapma kafanı dağıtacak birşeyler bul bak stres yüzünden 2 yıldır bekliyorum acaba olmayacak mı düşüncesi mahvediyordu beni de. ve sonuç olarak hala daha bekliyorum. çocuk psikolojisinden çık. kafanı dağıtacak farklı şeyler bul spor salonuna kaydol bir hobi edin bir kurs bul.Kizlar yardim neolurr kacinci denemede hamile kaldiniz... 4 ay oldu hala bebegim gelmedi umudum tukeniyor daha cok bekleyenler var biliyorum ama okadar beklemekten korkuyorum kafama cok takiyorum her ay olmadgini düşünüyorum ama oldu gbi davraniyorum aslinda icimden ses olmadi dyor kendi kendime heveslenip adet olunca agliyorum.. kizlar ne olur bsey dyin napim ne edim yumurtlama takipnediyorum bacaklari dikiyorum dha napim bol dua ediyorm
eşinizde doktora gitti mi sayım yapıldı mı sağlıklı mı değil mi diye bakıldı mı?ona da baktırırsanız daha içiniz rahat olur bence.eğer rahatsızsa da tedavisi çabuk olur.Bizimde bazi nedenlerden 4ayimiz vardi bebek yapmak icin.ya bu 4ayda olacak yada 3yil sonraya kalacakti tabi yasta geciyor.3ay stres yaptim aman olsun 35ten sonra dogurmayim diye.4ayda umidim kalmadi salladik gitti ugrasmadik bile yok yumurtlama vs hesabi.hamile kalmisim.ne zamanki umutlar tukeniyor umursamiyor bi rahatliyorsunuz hamile kaliyorsunuz
eşinizde doktora gitti mi sayım yapıldı mı sağlıklı mı değil mi diye bakıldı mı?ona da baktırırsanız daha içiniz rahat olur bence.eğer rahatsızsa da tedavisi çabuk olur.
cnm adetin bittigi gunun ertesi deneyin insallah olur cunki rahim acık oluyomus hemen tutarmıs sıcak tut kendini hemen dusa girmeKizlar yardim neolurr kacinci denemede hamile kaldiniz... 4 ay oldu hala bebegim gelmedi umudum tukeniyor daha cok bekleyenler var biliyorum ama okadar beklemekten korkuyorum kafama cok takiyorum her ay olmadgini düşünüyorum ama oldu gbi davraniyorum aslinda icimden ses olmadi dyor kendi kendime heveslenip adet olunca agliyorum.. kizlar ne olur bsey dyin napim ne edim yumurtlama takipnediyorum bacaklari dikiyorum dha napim bol dua ediyorm
Cnm aynen adetim btince hemeb debiyoruz zaten ama en fazla bir saat durabliyorum dusa yatnafan grmek zorundaym sbh namaza kalkiyorum canimins. Olur artik herseyde vardr bir hayircnm adetin bittigi gunun ertesi deneyin insallah olur cunki rahim acık oluyomus hemen tutarmıs sıcak tut kendini hemen dusa girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?