Kızlar bı bakarmısınz lütfen

Ecmel kayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
42
31
38
30
Benm adetım 1 ay gecikti ve ben hastaneye gıttım daha öncede kan testı yaptrdım ve sonuc negatif neyse 1 aya ulaşınca doktor ulturason la baktı ayın 25. İnde ama bse göremedi ve ben ayın 20 sinden adet oldum zannetti cok az kanamam oldu ve bıttı bunuda soledım neyse adet sokturucu verdı yarın hap bitiyo ve ben hala adet olmdm hamıle olmus olsam cocuga bı zarari olurmu

Boyle bi arakadas vardi sokturucu kullanmis ama adet olmamis sonrada hamile oldigunu ogrenmis. Onun gebeligi devam ediyor diye biliyorum.

Benim basima geldi gebelik testi negatif cikinca tarlusal kullandim hap bittikten sonra adet olmadim tekrar test yaotim hamileymisim ama adet sokturuculeri icerken adet olmazsin zaten hap bittikten sonraki 10 gun icinde olursun eger hap bittikten 10 gun sonra hala adet olmadiysan testi tekrarla

Ama reçetede öle yazmıyo tablet bittikten sonra adet olmazsanz doktora Görunun yazıyo vede 3 ila 8 gün arasında olunuyormus bn kullandım hep 3. Günü adet oldum bu sefer öle olmadı bnde tedirgin oldum

Back
X