Kızlar bi bakarmisniz

Gamzemss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
92
18
3
42
Arkadaşlar merhaba 27 yaşındayım 2 düşük yaşadım Son düşüğüm malesef 4 aylıktı 12.haftamda ikili taramada ense kalınlığı çıktı 14.haftamda bebeğimin vücudu şu topladı ve karnımda yaşamadi normal doğumla alındı Nisan ayında bu ay genetik incelemedj sonuç aldım ve mthrt c677 t heterozigot çıktı kızlar kan pihtilasmasiymis bu sorun bebekte bu tarz sorunlar yaratirmi bilgisi olan varmı yada böyle bi sorunla karşılaşan rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kulaklarımda boş kalmaz insalah

Gecmis olsun canim Rabbim tez vakitte saglikli duran yavrular nasip etsin cümlemize.. Kan pihtilasmasinin teshisini onceden koyarlardi ya.. İnsulin seklinde igne veriyorlarmis.. Doktorunla bir gorus istersen canim.. Bende 5 haftalik bebegimi düşürdüm. Doğal yolla düştü.. Kanamam var.. Biter inşAllah

gecmis olsun Allah en kısa zamanda saglikli bir gebelik hayirli evlatlar nasip etsin insallah.pihtilasma sorunu olanlar hamile kalir kalmaz igneye basliyor canim doguma kadar her gun bir tane gobek kol yada bacaktan kendimiz yapıyoruz korkulacak bisey degil alisiyosun zamanla

gecmis olsun canim sanada Rabbim en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah.5 ay oldukca buyuk sebebi belli mi acaba

Alah seninde kucağınıza boş bırakmasın canım doktora heyecandan sormayı unuttum keşke sorsaydım korkuyorum o yüzden belki burama sorarsan içim rahatlar dedim

Bakalim canım tekrar gebelik düşünüyorum alah izin verirse bebeğime faydası olacaksa hergün vurulurum insalah sağlıklı bi evlat sahibi olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin insalah

Bakalim canım tekrar gebelik düşünüyorum alah izin verirse bebeğime faydası olacaksa hergün vurulurum insalah sağlıklı bi evlat sahibi olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin insalah
Aynı faktörde pıhtılaşma var bende de. Iki genden birinde pıhtılaşma eğilimi var demek. Yani çok önemli bir pıhtılaşma değil. Homozigot olsaydı o zaman iki gende de sorun olmuş olurdu. Bizim sadece bir gende sorun var. Tekrarlayan düşüklerde hiç pıhtılaşma eğilimi olmasa bile hamile kalmadan önce coraspin, hamile kalınca da kan sulandırıcı iğne veriyorlar. Geçmiş olsun.

merhaba sizdede mi pıhtılaşma var acaba 2 düşük yaptım şimdi 16 haftalık hamileyim protein s düşüklüğü ve 1298 heterozigot var bnde aspirin + 0,4 clexane kullanıyorum yeterlimi die kendimi yiyorum hergün acaba sizin genleriniz neler kaçlık iğne kullanıosun.

canım bana pihtılasma testi bile yapmadan igneye basladilar cunku ben uzun suredir bebek icin tedavi oluyordum.önlem amaçlı kullanıcaz dedi doktor.0.4 oksapar kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…