- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İnşallah kuzum inşallah ben de duyarım bebeğimin kalp atısını..
Ayy en korktugum mide bulantısı
İnşallah bulanmaz diye aklıma geliyo hep, ozaman senin bulantılar başlamıs genelde 6-7 haftalıkken mi baslıyo acaba??
Benim midem değil de bel ve karın agrım oluyo hafif arada..bide dün yemeği biraz geciktirdim bayılcak gibi oldum halsizlik filan :/
Hayırlı olsun bebeğin kuzum Allahım saglıklıca kucagına almayı nasip etsin :)Peki alttan mi baktilar sizlere karindan mi kizlar? Bu da benim 5+3 karindan muayenem. Alttan bakmam ne acelen var dedi dr :) bugun 6+2yiz 7+0da dr gitcez :)Eki Görüntüle 2100719
Ayyy maşallah kocaman olmuşş seninki canım :) Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.. bida nezaman gtceksin kontrole? İnşallah ben de duyarım bebeğimin kalbini :) yerim yaa daha çok miniklerCanim herkeste farklidir kiminde cok erken başlar kimindede hic mide bulantisi olmaz..
Bende sevinip diyordum oh ne güzel midem bulanmiyor dogru düzgün beslene biliyorum ama malesef gectii..
Insallah sende mide bulantisi yemeklerden tiksinme olmaz.
Bendede ara sira kasik agrisi var rahim büyüyor diye oluyor.
Buda bebegim :))
Insallah sende kalp atişlarini duyarsin endişe etme.
Ayyy maşallah kocaman olmuşş seninki canım :) Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.. bida nezaman gtceksin kontrole? İnşallah ben de duyarım bebeğimin kalbini :) yerim yaa daha çok miniklerayy o mide bulantısı hatırlamak istemiyorumm 9 ay bulantısı olmayan varmıss inşallah benim de öyle olur inşallah senin de geçer
Peki alttan mi baktilar sizlere karindan mi kizlar? Bu da benim 5+3 karindan muayenem. Alttan bakmam ne acelen var dedi dr :) bugun 6+2yiz 7+0da dr gitcez :)Eki Görüntüle 2100719
Benim doktorumun ultrasonu son modellerden ama yine de karnımdan gözükmedi alttan gözüktü neden acaba ?Bende 5+2 de karindan bakti keseyi görduk.
6+4 te yine karindan bakti kalp atişlarini duyduk cok şükür.
Doktorun ultrason aletine bagli kimilerinki cok iyi alttan gerek kalmiyor bakmaya.
Eski modell aletlerde karindan gözükmeye bilir.
Insallah sende görup duyarsin cnm :)
Hayirli olsun canim :) mide bulantin var mi pekiDuyduk cok sükür bebegide görduk darisi insallah tüm isteyenlere.
6+4 günlügüm belki duyulmaz görulmez diye endişe ediyordum neyseki görduk ve duyduk icim artik rahat.
Amiiiinn kuzumm :) heyecanliyizzBende 5+2 de karindan bakti keseyi görduk.
6+4 te yine karindan bakti kalp atişlarini duyduk cok şükür.
Doktorun ultrason aletine bagli kimilerinki cok iyi alttan gerek kalmiyor bakmaya.
Eski modell aletlerde karindan gözükmeye bilir.
Insallah sende görup duyarsin cnm :)
Cok cok guzel bir his Allahim tamamina erdirsin hepimizin bebis sevincini :) ben de sali gunu 7+0 olcam kalp icin gitcem yuregim kipir kipirHayırlı olsun bebeğin kuzum Allahım saglıklıca kucagına almayı nasip etsin :)
Benim göbekten baktıgında bebek görünmedi canım oyüzden alttan baktı orda direk cıktı bebişim :)
Benim doktorumun ultrasonu son modellerden ama yine de karnımdan gözükmedi alttan gözüktü neden acaba ?
Hayirli olsun canim :) mide bulantin var mi peki
Ben de ilk muayene gideceğim de bugün canim benim de belirtim yok gibi o yüzden biraz evhamliyim . sağ ol canim :)
Hayırlısı olsun kuzum amin inşallah ben de şubatın ilk haftası gidicem..gelişmeleri yaz mutlakaCok cok guzel bir his Allahim tamamina erdirsin hepimizin bebis sevincini :) ben de sali gunu 7+0 olcam kalp icin gitcem yuregim kipir kipir
Evet sanırım erken diye gözükmedi ama kalp için gittiğimde karından gözükür dimiCanim erkendir belki ondan gözükmemiştir karindan..
Bende karinda bakmisti ama kese boştu belki vajinal baksaydi senin gibi bir nokta gözukurdu herkeste farkli oluyor...
Ayyy sağol kuzum benim çok teşekkür ederimm inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimiziAnaaaam sen hamilemisin kuzum yaaaa :):)
Maşallah , maşallah rabbim sağlıkla tamamına erdirir umarım. Gözün aydın olsun. Gerçekten çook sevindim.
Hee bu arada kese deki konuma göre kız bebek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?