Kızlar bi bakın bakalım :)

Ayyy çok heyecanlı canım ya Allahım bize de nasip etsin nasıl bi duygu anlatsana :)
Harika bir duygu canim basta bir inanamadim çünkü devlete gittim göremedi bebeği biz de özele gittik orada hemen bebeği gördü :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu hemen videoya aldık . darısı tüm bekleyenlere

Ayyy maşallah kuzum ya ne güzel bir duygu ben de aglarım heralde hadi darısı bana haftaya :)

Gozukuyor canim hadi hayirli olsun gozun aydin insallah kalp atislarinida duyarsin

İnşallah canm çok teşekkür ederim
Senin de hayırlı olsun Rabbim saglıklıca kucagımıza almamızı nasip etsin
Seninkinin resmi var mı
Var canim ama benm vajinal yoldan bakildi cunku hafif lekelenmem vardi. Burda 6+1 gunluktuk aslinda ama 2 gun onde gidiyoruz 6+3 uz . Kalp atisini da cok kisa dinletti doktorum

Bu arada sen 5+4 gunluk gebesin

Var canim ama benm vajinal yoldan bakildi cunku hafif lekelenmem vardi. Burda 6+1 gunluktuk aslinda ama 2 gun onde gidiyoruz 6+3 uz . Kalp atisini da cok kisa dinletti doktorumEki Görüntüle 2101604
Ayyy çok tatlı maşallah büyümüşş :) hadi hayırlı olsun canımm darısı kalp atısında bana inşallah:) evet sanırım 5 haftalık oluyorum ama paZartesinden itibaren 6 haftalık değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…