kızlar bı bakın cok acıllll

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
mrb arkadaslar ben dun ruyamda kuyu gordum ama bos bı kuyu ruya yorumlarına bakınca bos kuyu gormek sakat cocuga yada azası eksık cocuga ısaret yazıyo bu ay doktor tedevısı falan gordum doktorda bende umıtlıyım ama suan moralım cok bozuk saglıklı dusunemıyorum yardımcı olun bana

ben ole cok ruya goren bırı degılım okuyunca psıkoljıkmende etkılendım cocuk ısdıyoruz hanı cok hassaslastık esımde bende esım nobette bende yalnızım evde cok kotu oldum ıcıme ates dusdu okudugumdan berı aglıyorumm cok kotuyum dıyorum her ruya cıksa halımız ne olurdu dıye ama ısdee

rüya tabiri diye bişey yokmuş aslında..

ilk neye yorarsan o çıkarmış..

bence hiç üzerinde düşünme..
başka şeylerle dağıt kafanı..

allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah..

teyzemle konusdum yenı ıcımı rahatlattı cok sukurr ılk ankı seyım yok sıkkınlıgım esımı aradım oda zaten ruyaya ne bakıyon sen dedı ole seyler getırme aklına dedı sakınn hayırlara vesıle olur ınsallah rabbım esırgsın cumlemızınkınıı

iki türlü rüya vardır biri haberci rüya rüya ikincisi ŞEYTANİ rüya. belki seninki haberci değilde şeytani rüya.neden hiddetlendinki kalbinin ferah tut.

hayırlısı olur ınsallah kalbımı ferah tutmaya calısıyorum sende dıyosun bak ya habercıyseee ruyam sende korkmamın yerı yanıı kurban olduguma sıgınıyorum herseyın hayırlısı hersey allahtannn

Back
X