gecinebilecek kadar kazanıyorsanız bence yerınızden kımıldamayın,eşin burda mutlu ise bırak kalsın
zaten düzgün konuşabilseydik heralde ben de kalma taraftarı olurdum ama benim sinirlendiğim gitmemek için öne sürdüğü bahaneler yani onun yapmaya gocunduğu herşeyi ben onun için yaptım zamanında ..şu an söyledikleri bana çok bencilce geldi.. yoksa gideriz gitmeyiz o çok da önemli değil..beni düşündükleri üzüyor
çok çok büyük fark olmayacaksa bence de hiç keyfinizi bozmayın.
ama gerçekten mevki makam sahibi olup maddi açıdan sizi çok daha iyi bir yere taşıyacaksa tabi ki değerlendirsin bu fırsatı.
cefa çekmeden sefa olmaz. 1 sene yol gelmeye dayanamayacak mıymış?
çok çok büyük fark olmayacaksa bence de hiç keyfinizi bozmayın.
ama gerçekten mevki makam sahibi olup maddi açıdan sizi çok daha iyi bir yere taşıyacaksa tabi ki değerlendirsin bu fırsatı.
cefa çekmeden sefa olmaz. 1 sene yol gelmeye dayanamayacak mıymış?
Ağır konuşmamışsınız, çok da mantıklı ve güzel konuşmuşsunuz.
Ama yine de kavga ortamı oluşmasın, hem huzurunuz kaçar iyice, hem de ters tepebilir.
Erkeğin "rahatım kaçmasın " düşüncesi anlaşılır değil.
Geleceğin için rahatın kaçacak.
Rahatımızı biz o kadar düşünsek evde oturur keyfimize bakarız.
Bu arada içerik silmek yasak, izin aldınız mı bunun için?
Canım evini kurmuş düzenini oturtmuş adam. Şimdi senden ayrı yaşayacak yeni bir düzen yeni bir hayat sonrası muamma sen tayin aldırabilecekmisin aldıramayacakmısın..... Sence de biraz fazla yorucu değil mi? Ben eşini haklı gördüm açıkcası. Yani eğer işi olmasa geçinemeseniz yeni atansa filan sen haklısın ama...
Haklısın.
Ama lütfen şunu da gözönüne al...
Sen başkasın,eşin başka.Yani yapısal olarak demek istiyorum.
Sen daha atak veya tezcanlı olabilirsin.
O daha alışkanlıklarına bağlı,daha ağır olabilir.
Sen daha hırslı olabilirsin,eşin daha azla yetinen,risk almadan güvenli yaşamı seçen biri olabilir.
Aslında bunlar ilişkide belli bir denge oluşturur.
Bazı çiftler,birbirlerinin eksik taraflarını tamamlarlar.
siz fedakarlıklar yaptınız da eşiniz size yapın dedi diye mi yaptınız? o şehirden o şehire gittiniz, çalışıp çabaladınız, iş değiştirdiniz... ama bunları ' o ' istedi diye mi yaptınız yoksa siz kendinizden fedakarlık edip de mi yaptınız? biz kadınlar nedense birşeyler yapınca aynısını karşı taratan da bekliyoruz ama o kişinin öyle bir talebi olup olmadığını dahi sorgulamıyoruz. o sebeple ya fedakarlık yapıp karşılık beklemeyeceksiniz ya da önce onun fedakarlık yapmasını bekleyeceksiniz. ilk adım herzaman erkekten gelmeli. ilişki de evlilik de ancak bu şekilde kıymetli olur. o yüzden eğer dediğim gibi kendi isteğinizle yaptıysanız bunları boşuna sızlanmayın... ama yok eğer eşinizin isteği üzerine yaptıysanız bunu kendisine söylersiniz, yok yine de iş değişmiyorsa siz de artık kendinizi tek başınıza paralamazsınız... ne kadar ekmek o kadar köfte
hiçbir zaman ben şunu yaptım sen de yap gibi bi şey aklıma gelmedi ya da yaptıklarımı onun kafasına kakmadım..adım atan illa erkek olmalı ancak o zaman evlilik kıymetli olur demişsiniz, buna katılmıyorum.. o zaman şartlar benim şehir değiştirmemi gerektirdi ben geldim , eğer böyle bi durum oluşmasaydı tabii ki hadin sen de şimdi bnm için şehir değiştir demeyecektim.. ama zaman için de aynı şartlar karşı taraf içinde oluşuyorsa ve o bunları yapmaya gocunuyorsa sorgulamak lazım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?