kızlar bi bakın hemen başlamam lazım

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar ben testere dişli aslan pençesi ne başlıcam ama sabah ve öğlen içiliyormus ben öğlen ve akşam aç karnına yapsam olur mu?

Ya ben sabahları erken kalkamiyorum o yüzden öğlen ve akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba dedim

Ya ben bu konu da sürekli konu açtım göğsümden beyaz sıvının gelmesi prolaktin seviyesindendir dediler burada 3 aydır doktor denk gelmedi o yüzden en azından ben evde birsey yapayım dedim çok da bebek istiyoruz bu hormon yüksekliğinin de bebek olmasını engelliyor o yüzden

Adetin 3. Günü yaptırmak daha iyiymiş ve benim o gün ya hafta sonuna yada doktorumun izinli olmasına denk geliyor ve ben artık kendim birşeyler yapmak istiyorum beklemek çok zor

O zaman bence sen bildigin gibi yap. Ben seni anlayabiliyorum, böyle konularda insan hassas ve sabirsiz olabiliyor :) Yalniz bu asla pencesi dedigin ilac mi karisim mi antibiyotik mi ??

Adetin 3. Günü yaptırmak daha iyiymiş ve benim o gün ya hafta sonuna yada doktorumun izinli olmasına denk geliyor ve ben artık kendim birşeyler yapmak istiyorum beklemek çok zor
canım hormon dengelenmesi söz konusu ise testere dişli aslan pençesinin işe yarayacağını düşünüyorum. 2 ay bitki içmekle ne kaybederiz ki. ben de 15 gündür içiyorum tüyler için. sanki faydası oluyor gibi hissetmeye başladım bakalım.

O zaman bence sen bildigin gibi yap. Ben seni anlayabiliyorum, böyle konularda insan hassas ve sabirsiz olabiliyor :) Yalniz bu asla pencesi dedigin ilac mi karisim mi antibiyotik mi ??
Bunu bir ot hormon seviyesi ni duzenliyormus kullanacağım da ben saatleri sabah öğlen yerine öğlen akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba diye merak ettim

Bunu bir ot hormon seviyesi ni duzenliyormus kullanacağım da ben saatleri sabah öğlen yerine öğlen akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba diye merak ettim
Canım saraçoğlunun sitesinde saatleri yazıyordur. Eğer değişikliği merak ediyorsan netten bulup mail atarak sorabilirsin.

Ya ben baktım saatler hep sabah ve öğleden sonra diyor acaba saatleri benim istediğim gibi kullanan var mı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…