Gebeliğe Hazırlık Kizlar bi bakin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Merhabalar. Gecen gun hamilelik dusundugumuz icin kadin doguma muayeneye gitmistim. Hamilelik oncesi kontrol icin. Bugun e nabiz dan sonuclarima baktim. Muayene esnasinda soyle bi girdi girilmis. N85-UTERUSUN DİĞER ENFLAMATUVAR OLMAYAN BOZUKLUKLARI, SERVİKS HARİÇ.
Doktor herhangi bir sorunun yok demisti. Smear ve kan testi yapildi. Onlari gostermeye gidecegim. Ama birkac gun var daha. Nedir bu bilen var mi. Bir de vajinal ultrasonla da bakti normal temiz dedi.
Bu tani yanlislikla girilmis olabilir mi. Yada nedir bilen varsa cok sevinirim. Endiselendim acikcasi.

Size bir tanı koyulmuş galiba. Tahminime göre üst üreme organlarıyla ilgili birşey. Iltihaplanma filan gibi.
Benimki kulaktan dolma bilgiler tabi, en iyisi siz başka bir doktora daha muayene olun ve bu notu da belirtip yorum isteyin.

Rahminde iltihap var demek. Ama moralini bozma bi ilaçla hallediliyor basit bişey. Yine de doktor daha ayrıntılı anlatacaktır sana. Basit bişey diye o anda söylememiştir ya da yoğunluk vardır açıklama yapamamıştır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Hatta daha ayrıntılı anlatayım için rahat etsin

Uterus rahim demek, enflamatuvar iltihap demek, serviks de rahim ağzı demek.
Yani rahminde rahim ağzı kısmı hariç enfeksiyon yani iltihap var.

Bazen doktorlar gelişi guzel bi tanida yazabiliyor oraya . Daha önce başıma geldi dahiliye bölümüne kan degerlerimi gostermek icin gitmiştim bel ağrısı diye giriş yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…