- 11 Ekim 2015
- 88
- 42
- 88
- Konu Sahibi DarKworldd
-
Denicem ins bakalmÇamaşır suyuyla silmek ıyı gelıyor dıyorlar ama denemedım.
Elimden geldigince havalandrmaya gayret ediyorum ama sonucta havalar soguk ve evinde bebegim var surekli cami acik birakamam malesef. Ama yinede dikkat ediyorumYeteri kadar havalanmıyodur belki
Aynen dediginz gibi nemli kaliyor ve esyalarin arkalari yada tavan oluyor. Salonumda yok yatak odamda pencere kenarlarinda var arka odamda en fazla oluyordu balkonum yok orda kurutuyodum artk orda kurutmuyorum ve oranin cami hepp acik hc kapatmiyorum kullanmyrm o odayi .smdide koridorumda var kafayi yicemDuvarın dışı soğuk içerisi de nemli olunca küf oluyor
Eşyaların arkasında kalınca da hava dönmeyip küf oluyor
Duvarların önü açık olsun
Çamaşur suyu bir süre idare eder
Duvarları kurutun saç kurutma makinası soba vs ne varsa silince özellikle küf olan yerleri iyice ısıtın
Bir de bebek var odada çamaşur kuruyorsa orda daha çok oluyor koridor gibi hava akımı olan yerde kurutun çamaşırları
Evet malesef biliyorum zararliMantolama yapılması lazım. Aksi taktirde bebek ve sizin için çoookk zararlı. Yada biran önce taşının. Kış günü ikiside zor,Allah yardımcınız olsun
Ev sahibiyle gorustuk ancak verdigi bincvp yok akrabamiz dalgaya aliyo.en ust katta o oturuyo bzde yok diyo eminim var soylemiyo. Binanın her dairesinde vr cunkuev sahibiyle görüşün getirsin birilerini baktırsın mutlaka bi çözümü vardır.. ısı yalıtımı vs yapılırsa eviniz daha sıcak olur hem..
Aynen dediginz gibi nemli kaliyor ve esyalarin arkalari yada tavan oluyor. Salonumda yok yatak odamda pencere kenarlarinda var arka odamda en fazla oluyordu balkonum yok orda kurutuyodum artk orda kurutmuyorum ve oranin cami hepp acik hc kapatmiyorum kullanmyrm o odayi .smdide koridorumda var kafayi yicem
EKuzeye mi bakıyor o duvar?
Evet cnm kuzeye bakiyorKuzeye mi bakıyor o duvar?
Ev sahibiyle gorustuk ancak verdigi bincvp yok akrabamiz dalgaya aliyo.en ust katta o oturuyo bzde yok diyo eminim var soylemiyo. Binanın her dairesinde vr cunku
Selam kizlarr
Evimin duvarlarinda kisin kuf oluyor biktim artik duvar silmekten bunun bi çözümü yokmu napmam lazim kuf olmamasi icin.10 aylik bi bebegim var onun sagligini etkilemesnden korkuyorum.2 senedir oturuyorum bu evde kiradayiz kisin duvarlar hep kuf. .
Yazin olmuyor ama kisin boyle yeni bina ilk biz tasindik buraya kalici degiliz zaten ev alcaz ama hemen alamayiz .ust katimda kayinvalidemler oturuyor onlarinda bu şekilde kuf oluyor. Evi havalandiriyorum hep.ama yagmur yagdignda sonuc bu.Napmam lazim ya biktim artik bi cozumu yokmu ?
Duvarda yagli boya ile boyanmış zatenÇamaşır kuruyan yerde oluyor
Bir de cam açmak çözmez hava değişir ama yine nemli hava duvar soğuk olduğu için havadaki nemduvara yapışıyor
Odayı kurutmak gerekiyor havada da hareket olmalı
Perde diplerine de bakın orada da oluyor
Ben bir seferinde şifonyer ve duvar arasında örümcek ağı gibi bir yığın küf buldum
Arayı açtık çamaşır suyu ile iyice yıkadık ve kuruttuk bir daha olmadı
Tekrarlıyor ise kısa vadeli çözüm yağlı boya ile oraları boyayın yine olur ama yerleşmeden boyanın üstünü siler kurularsınız
Duvarlar yagli boya ile boyali zaten ustelik mantolama yapilmis binaya napcm ne etcm blmyrm sanirim surekli silmek zorunda kalcmÇamaşır kuruyan yerde oluyor
Bir de cam açmak çözmez hava değişir ama yine nemli hava duvar soğuk olduğu için havadaki nemduvara yapışıyor
Odayı kurutmak gerekiyor havada da hareket olmalı
Perde diplerine de bakın orada da oluyor
Ben bir seferinde şifonyer ve duvar arasında örümcek ağı gibi bir yığın küf buldum
Arayı açtık çamaşır suyu ile iyice yıkadık ve kuruttuk bir daha olmadı
Tekrarlıyor ise kısa vadeli çözüm yağlı boya ile oraları boyayın yine olur ama yerleşmeden boyanın üstünü siler kurularsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?