• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakin lutfenn bu evlilik bitmelimi

Agustosbocegimina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
12
2
1
34
Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum

Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum
Durup durup ama o iyi bi babaaaaa diyip durmuşsunuz boşanmamak için kendi kendinize bahane üretiyorsunuz bence ama sabah sabah midem bulandı hayvanlar bile yeri gelir eşlerini paylaşamaz ama eşinizin bu denli iğrenç sapkınlığına daha ne kadar göz yummayı düşünüyosunuz acaba karı koca arası fantezi olur tamam ama sizce bu fantezimi hastalık iğrençlikmi lütfen kendinize gelin çocuklarınız böyle bi ortamda ruh hastası olcaklarına diğer türlü daha mutlu olurlar ama Emin'im burda yapılan milyon tane yoruma rağmen yine de ayrılmıycaksınız ne diyim Allah eşinizi ıslah etsin

Başkalarıyla sizi düşündüğünü nasıl size söyleyebiliyor anlamadım.
Herkes bunun sapıkça anormal olduğunu bilir. İçinden geçirsen bile yansıtmazsın karşındakine.
Ben olsam boşanırım.

Bunu bir erkek neden söyler eşine iyi düşünün?aaa evet çok güzel olurdu deseniz,ne yapardı?
Zaten söyleyemezdi düşünse bile adam.
Eşinden bi kıpırtı bi ışık görürse belki erotik film izlerler kadın grup izleyelim vs. der adam o zaman söyleyebilir seni başkalarıyla hayal ediyorum diye.
Ama burda babalığı çok iyi diyen bir yurdum kadını profili verilmiş. Bu kadın normalde buraya girip bile bunu soramazdı direk boşardı. O yüzden bu konu buram buram sahte kokuyor.

Eşinden bi kıpırtı bi ışık görürse belki erotik film izlerler kadın grup izleyelim vs. der adam o zaman söyleyebilir seni başkalarıyla hayal ediyorum diye.
Ama burda babalığı çok iyi diyen bir yurdum kadını profili verilmiş. Bu kadın normalde buraya girip bile bunu soramazdı direk boşardı. O yüzden bu konu buram buram sahte kokuyor.
Ya sen bi gitsene ben buraya derdimi actim inanmiyosan niye muhattap oluyosun icinde kipirti isik olan demişsin öyle olsaydi dert edinirmiydim kendime sahte buluyosaniz luftn yorum yapmayn

Ya sen bi gitsene ben buraya derdimi actim inanmiyosan niye muhattap oluyosun icinde kipirti isik olan demişsin öyle olsaydi dert edinirmiydim kendime sahte buluyosaniz luftn yorum yapmayn
Benim fikrim bu nereye gideyim sahte geliyosunuz bakalım sonuca sahtemi değilmi?? Haa velevki gerçek;
O zaman bu konuyu buraya açacak kıymetli zamanınızı adliyeye gidip boşanma dilekçesi vererek harcayabilirdiniz. Bunu yapacak iradeniz vardır mutlaka. Sormanız kabahat.

sahteyse kibleyin adminler baksın da böyle evlilikler var hatunlar hemen niye fake diye coşuyorsunuz.

kocam çok iyi çok datlu çok şeker ama beni dövüyor diye konu açan kadınlarla dolu bir yer burası şaşırmanıza da ben şaşırdım.

konu sahibi iyi bir baba olması sapık düşünceleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor bence,boşandıktan sonra da iyi babalığa devam edebilir.

Kocaniz sapitmis! Bugun fantazi der yarin teklif eder. O degil de siz 5 yillik flort asamasinda nasil taniyamadiniz bu adami?

Sahte değil. Anlatımdan konunun gerçek olduğu çok belli. Kadının kafası karışmış, o kadar açık ki bu.

Back
X