- 8 Mayıs 2017
- 12
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Agustosbocegimina
Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum