- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
almaya utaniyormusPrezervatif???
Kullanmak zorunda kaldim bir kizim var ve evliligim duzene girene kdar ikinci bir cocuk asla istemiyorum hamile kalma korkusundan mecburiyettenBildiğim kadarıyla ellayı yılda 1 hadi en fazla 2 kere kullanmayı söylüyorlar. Siz 2ayda 3 kere kullanmışsınız. Hormon dengenizi alt üst edebilir. Bence yan etkisini en aza indirebilmek için bir doktora başvurun. Ellayı da korunma yöntemi gibi görmeyin vücudunuza yazık.
Sen al gülüm. Utanacak ne var ki?almaya utaniyormus
Sen al canim her yerde satiliyor.almaya utaniyormus
Ah keske kisirlik yapsa bnde mukemmel olurduErtesi gün hapı bir korunma yöntemi değil, asıl üretilme amacı tecavüze uğrayan kadınların istenmeyen gebeliklerinin engellenmesidir. Sık kullanmanız çeşitli hormonal problemlere ve kısırlığa yol açar. Prezervatif ya da doktorunuzun önereceği diğer ilacınızla kullanmaya uygun başka bir doğum kontrol hapı kullanmalısınız.
Ah keske kisirlik yapsa bnde mukemmel olurdu
Canim ameliyatin nasil gectiSen al gülüm. Utanacak ne var ki?
Bn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorumSen al gülüm. Utanacak ne var ki?
Vallahi hormon dengeni bozarsın cnm. Al ve çık :) ardna ble bkma :)Bn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorum
Nasil yaniSırf kısırlıkla kalsa iyi, metabolizmanızın içine eder, bu şikayetlerinizi mumla ararsınız.
Merhba hemn konuya giriyorum fazla uzatmayacgim lutfen konum tasinmasin. Iki ay once esim yuzunden bir ay icinde iki defa ella ( ertesi gun hapi) kullanmak zorunda kaldim bu ayda yine bir defa kullandim ama vucudumda asiri bir sislik var ve beni asiri derecede rahatsiz ediyor resmen kilo aldim zaten takintiliyim hepten uctu gitti psikolojim aynada kendime bakip bakip agliyorum esime saydiriyorum senin yuzunden diye gider mi bu sislik yoksa ilac kilo mu yapti kalici olur mu bu kilo??
NOT: Sen korun diyecek arkadslar icin yaziyorum spiral taktirdim iki defa kaydi ve doktor artik takamayiz dedi . Dogum kontrol hapi kullanamiyorum dewamli ictigim bir ilacim var dogum kontrol hapinin etkisini sifira indiriyor sigarada kullaniyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?