kizlar bi bakin nolurr

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Merhba hemn konuya giriyorum fazla uzatmayacgim lutfen konum tasinmasin. Iki ay once esim yuzunden bir ay icinde iki defa ella ( ertesi gun hapi) kullanmak zorunda kaldim bu ayda yine bir defa kullandim ama vucudumda asiri bir sislik var ve beni asiri derecede rahatsiz ediyor resmen kilo aldim zaten takintiliyim hepten uctu gitti psikolojim aynada kendime bakip bakip agliyorum esime saydiriyorum senin yuzunden diye gider mi bu sislik yoksa ilac kilo mu yapti kalici olur mu bu kilo??
NOT: Sen korun diyecek arkadslar icin yaziyorum spiral taktirdim iki defa kaydi ve doktor artik takamayiz dedi . Dogum kontrol hapi kullanamiyorum dewamli ictigim bir ilacim var dogum kontrol hapinin etkisini sifira indiriyor sigarada kullaniyorum ..

Sanırım 3-4 ay önce bizde nişanlımla böyle kullanma hatasına düştük bir ay içinde iki defa kullandım ama bilmiyordum zararlı olduğunu prospektüs okuyunca fark ettim eczacı kıza sormuştuk oda sorun Olmaz ama sonuçta hormonları bozan bir ilaç tavsiye etmiyoruz demişti regl düzensizligi dışında bir yan etkisi yok kilo falan aldırmaz

Bildiğim kadarıyla ellayı yılda 1 hadi en fazla 2 kere kullanmayı söylüyorlar. Siz 2ayda 3 kere kullanmışsınız. Hormon dengenizi alt üst edebilir. Bence yan etkisini en aza indirebilmek için bir doktora başvurun. Ellayı da korunma yöntemi gibi görmeyin vücudunuza yazık.

Ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değil, asıl üretilme amacı tecavüze uğrayan kadınların istenmeyen gebeliklerinin engellenmesidir. Sık kullanmanız çeşitli hormonal problemlere ve kısırlığa yol açar. Prezervatif ya da doktorunuzun önereceği diğer ilacınızla kullanmaya uygun başka bir doğum kontrol hapı kullanmalısınız.

Kullanmak zorunda kaldim bir kizim var ve evliligim duzene girene kdar ikinci bir cocuk asla istemiyorum hamile kalma korkusundan mecburiyetten

Ah keske kisirlik yapsa bnde mukemmel olurdu

Bir korunma yöntemi olarak ertesi gün haplarını kullanmak çok zararlı vücudunuzun bütün dengesini bozuyorsunuz. Eşinize bunu anlatın, bencillik yapıp sağlığınızla oynamasın daha fazla. Onun utanmasından daha önemli birşey bu. Ne demek utanıyor yani bunu da ilkkez duyuyorum. Siz alın bulundurun o zaman.

Sağlık ocakları bile ücretsiz veriyor utanması mı kalmış? Ertesi gün hapı almak hem daha pahalı hem de daha sıkıntıl, yapmayın yani. Siz alın, bunda utanacak ne var?

Bn almayi denedim bir kre ama yapamiyorum yani gorunce kaliyorum oldgum yerde alsam mi almasam mi en sonunda alamadan cikiyorum yani sonucta erkek o kullaniyor bunu yani utanacak ne var anlamiyorum
Vallahi hormon dengeni bozarsın cnm. Al ve çık :) ardna ble bkma :)

Bu kere bende kullanmıştım adetim alt üst olmuştu 4 ay sonra düzelmişti ama kilo yapmamıştı ödem olmuştur ödem için ve rahminin temizlenmesi için bol maydonoz çayı iç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…