- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Çok iyi geçti cnm ama ilk günden ayaklandım ve öğldn beri kanamam oluyo. Öğleden beri paso yatıyorum çok korktum btanem :)Canim ameliyatin nasil gecti
Evet oyle bari yapaym:)Vallahi hormon dengeni bozarsın cnm. Al ve çık :) ardna ble bkma :)
Sağlık ocağından sen isteyebilirsin canım ücretsiz olarak veriyorlar. Ayrıca iyi bişey değil bu kadar sık kullanmak, bence bi doktora gitalmaya utaniyormus
Sana da çok gecmis olsun bilmiyorum ne ameliyatı ama şifa bulursun inşallah tez zamandaÇok iyi geçti cnm ama ilk günden ayaklandım ve öğldn beri kanamam oluyo. Öğleden beri paso yatıyorum çok korktum btanem :)
Odem kendiliginden gecmez mi ? Bol su icsem yada atabilirmiyim vucudumdanBu kere bende kullanmıştım adetim alt üst olmuştu 4 ay sonra düzelmişti ama kilo yapmamıştı ödem olmuştur ödem için ve rahminin temizlenmesi için bol maydonoz çayı iç cnm
Nasil yani
Saglik ocaginda verildgni ilk defa duydum bilseydim alirdim ordan bu zamna kdar da bosyere zehirlemezdm kendmiSağlık ocağından sen isteyebilirsin canım ücretsiz olarak veriyorlar. Ayrıca iyi bişey değil bu kadar sık kullanmak, bence bi doktora git
Bebek için tedavi görüyorum cnm. Avil ameliyat dediler. Rahimde çok sıkıntı vardı :) hamdolsun atlattım. Ayrıca tşk ederm çilekli sakız :)Sana da çok gecmis olsun bilmiyorum ne ameliyatı ama şifa bulursun inşallah tez zamanda
Cok sagol canmSağlık ocağından sen isteyebilirsin canım ücretsiz olarak veriyorlar. Ayrıca iyi bişey değil bu kadar sık kullanmak, bence bi doktora git
tatlım internette bilindik siteler satılıyor ve gizli bir biçimde eve geliyor :)almaya utaniyormus
Maasallah tatlim hadi atlattin iyi dinlen.Seninde 1-2 sene icinde bebis haberini aliriz insallah:)Çok iyi geçti cnm ama ilk günden ayaklandım ve öğldn beri kanamam oluyo. Öğleden beri paso yatıyorum çok korktum btanem :)
Cok gecmis olsunBebek için tedavi görüyorum cnm. Avil ameliyat dediler. Rahimde çok sıkıntı vardı :) hamdolsun atlattım. Ayrıca tşk ederm çilekli sakız :)
Evet ücretsiz olarak veriyorlar sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına dağıtıyor düzenli olarak aile planlaması adı altındaSaglik ocaginda verildgni ilk defa duydum bilseydim alirdim ordan bu zamna kdar da bosyere zehirlemezdm kendmi
Kıyamam... İnşallah bebişine kavuşursn kısa zamandaBebek için tedavi görüyorum cnm. Avil ameliyat dediler. Rahimde çok sıkıntı vardı :) hamdolsun atlattım. Ayrıca tşk ederm çilekli sakız :)
Bak naap biliyo musun yanında bozukluj götür :)Evet oyle bari yapaym:)
EvetErtesi gun hapini alirken utanmiyorsaniz,prezervatif alirken mi utaniyosunuz
Utanacak ne var
Ayyy çok teşekkür ederim.. Rabbim sesini duysun :) :) :)Kıyamam... İnşallah bebişine kavuşursn kısa zamanda
Tşk eerm cnm bnm:)Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?