kizlar bi bakin nolurr

Bütün hormonal dengeniz alt üst olur yani doktor değilim ayrıntılı bilgi veremem. Ama herkes prezervatif alıyor artık, bunun utanması yok kasalarda dibinde duruyor yani. İnatla prezervatif kullanmayacağım diyorsanız bir jinekologtan randevu alın kullandığınız o sürekli ilacı söyleyin size başka bir uygun korunma yöntemi önersin. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değil, vücudunuza yazık etmeyin.

Sana da çok gecmis olsun bilmiyorum ne ameliyatı ama şifa bulursun inşallah tez zamanda
Bebek için tedavi görüyorum cnm. Avil ameliyat dediler. Rahimde çok sıkıntı vardı :) hamdolsun atlattım. Ayrıca tşk ederm çilekli sakız :)

Saglik ocaginda verildgni ilk defa duydum bilseydim alirdim ordan bu zamna kdar da bosyere zehirlemezdm kendmi
Evet ücretsiz olarak veriyorlar sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına dağıtıyor düzenli olarak aile planlaması adı altında

Evet oyle bari yapaym:)
Bak naap biliyo musun yanında bozukluj götür :)
Ve markete girince önce grç prezervatif lerin önünden. Çaktırmadan ücretine bak. Snra dğer trafa doğru git. Ve bozujluklardan paranı hazırla. Kasaya gel prezervatif geçsin. Ücreti ver ve koşar adım çık :) kasiyerin para üstü vermesini beklemezsn :)

Prezervatif adı wa ile başlayan genelde kişisel bakım malzemeleri satan mağazalarda var, eminim online versiyonlarında da vardır, internetten sipariş edebilirsiniz. Genelde internetten sipariş verilen yerlerde fatura paket içinde olduğundan kargo elemanı da ne aldığınızı anlamaz. Belki yardımcı olur.

Back
X