Kızlar bi bakın noluuur

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
kızlar slm
Bugun transferimin 7. Günü dayanamadım test yaptım bi bakarmısınız varmı sizce

Kızlar tekrar yaptım koyulaşmış daha net çıkmış ikinci çizgi

Eklentiler

• IMG_5914.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 491
  • IMG_5933.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Canim pozitif gorunuyor ama acaba kullanilan ilaclarin etkisi olabilir mi? İnsallah saglikla kucagina alirsin evladini

Transferin 7. Günü çok erken .pozitif çıkması çok doğal şuan ilaçların etkisinden , bilirim beklemek zor fakat sabretmelisiniz daha sonra üzülmemek için bir hafta daha beklemenizi öneririm
Canım beşinci gün embriyosu olup böyle yedinci gün çıkan çok kişi okudum ondan bi deneyim dedim dr onuncu gün yapalım dedi testi cumaya geliyor dört günüm var yani, iki transfer yapıldı ikiz oluncada böyle erken çıkabiliomuşya beynim yandı iyice yaaa

Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür canım takipteyim güzel haber için

canim be kadar zorlu yollardan gectigini cok iyi anliyorum benzer seyleri yasadim hevesini kirmak istemem ama tedavi surecinde verilen igneler vs hormon ilaclari oldugu icin Onlarin etkisiylede pozitif gorunuyor olabilir ben soyle yapmistim kan.testi yaptirdim sonraki gun tekrar yaptirdim degeRin yukseliyorsa bebis tutunmus demek eger dusmeye basladiysa maalesef soNuc negatif ilk kan testindede pozitif cikiyor zaten.malum ilaclardan ama 2. Kan testi belirliYor soNucu Rabbim yuzunu guldursun au mubarek gunlerde tum iateyenlere nasip etsin ins bende yillar once acaba sagimda solumda kosturan meleklerim olacakmi o gunleri gorecekmiyim derdim tamda su anda birini ayagimda salliyorum biri tepemde zipliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…