Kızlar bi bakın noluuur

Kan testi yaptrmaya o kadar korkuyorumki olumsuz olcak diye, canım iğnelerim biteli yaklaşık on gün oldu hala etkisi olabilirmi

Transferin 7. Günü çok erken .pozitif çıkması çok doğal şuan ilaçların etkisinden , bilirim beklemek zor fakat sabretmelisiniz daha sonra üzülmemek için bir hafta daha beklemenizi öneririm
Ben 8. Gün kan testi yaptım 23 cıktı dr ilacın etkisi falan demedi 12 gun yukselip yükselmedigine bakacak ilaclardan pozitif cıkmıyo catlatma ignesinden cıkıyo onuda cok once yapıyoruz opu olmadan ben 7. Gün idrar testi yaptım negatif cıkmıstı ondan soyluyorum cnm ilacın etkisi degil bence

Son düzenleme:
5.gün embrıyosu Erken cıkabiliyo benim ki 3.gün idrar testinde negatif

Evet canım onu çok duydum ondan yaptım belki çıkar diye, yarın tekrar deneyim bakalım daha koyu çıkarsa umudum artcak inşallah şu an sevinemedim bile çok değişik bi ruh hali içindeyim
İnşallah canım pozıtıf sonuc alirz benim 23 cıktı erken yapim rahatlarım derim ama stres oldum acaba nasıl olcak diye bende yarın idrar testi yapıcam bakalım bizede nasip olur umarım...

Canimm Allah kalbine göre versin inşallah bu mutluluğun bozulmasın
Bu teste göre hamilesin bariz var yani çizgi. Yalnız transfer ilaç etkisi hakkında hiç fikrim yok en garantisi bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarlamak. Hatta kan tahlili.

Amin canım benim hepimizin inşallah, evet aynen öyle yapcm eşim bi sürü test almış zaten her gün bi tane test yapcm bakalım koyulaşckmı çizgi cumada zaten test günüm inşallah olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…