- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Kan testi yaptrmaya o kadar korkuyorumki olumsuz olcak diye, canım iğnelerim biteli yaklaşık on gün oldu hala etkisi olabilirmicanim be kadar zorlu yollardan gectigini cok iyi anliyorum benzer seyleri yasadim hevesini kirmak istemem ama tedavi surecinde verilen igneler vs hormon ilaclari oldugu icin Onlarin etkisiylede pozitif gorunuyor olabilir ben soyle yapmistim kan.testi yaptirdim sonraki gun tekrar yaptirdim degeRin yukseliyorsa bebis tutunmus demek eger dusmeye basladiysa maalesef soNuc negatif ilk kan testindede pozitif cikiyor zaten.malum ilaclardan ama 2. Kan testi belirliYor soNucu Rabbim yuzunu guldursun au mubarek gunlerde tum iateyenlere nasip etsin ins bende yillar once acaba sagimda solumda kosturan meleklerim olacakmi o gunleri gorecekmiyim derdim tamda su anda birini ayagimda salliyorum biri tepemde zipliyor
biraz daha sabredin; sizi çok iyi anlıyorum. kafanızı dağıtmaya çalışın.Kan testi yaptrmaya o kadar korkuyorumki olumsuz olcak diye, canım iğnelerim biteli yaklaşık on gün oldu hala etkisi olabilirmi
Kanda çıkarmı peki :)biraz daha sabredin; sizi çok iyi anlıyorum. kafanızı dağıtmaya çalışın.
ama inanın şu andaki sonuç doğruyu vermeyecektir. biraz daha zamann ....
İnşallah canım çok saoll çatlıcam meraktan yaaAy çizgi var gibi cnm ya inşallah ilaçların etkisi değil minnoşların habercisidir
Ne zaman yapılması gerekiyor normalde testin canımİnşallah canım çok saoll çatlıcam meraktan yaa
Ben 8. Gün kan testi yaptım 23 cıktı dr ilacın etkisi falan demedi 12 gun yukselip yükselmedigine bakacak ilaclardan pozitif cıkmıyo catlatma ignesinden cıkıyo onuda cok once yapıyoruz opu olmadan ben 7. Gün idrar testi yaptım negatif cıkmıstı ondan soyluyorum cnm ilacın etkisi degil benceTransferin 7. Günü çok erken .pozitif çıkması çok doğal şuan ilaçların etkisinden , bilirim beklemek zor fakat sabretmelisiniz daha sonra üzülmemek için bir hafta daha beklemenizi öneririm
5.gün embrıyosu Erken cıkabiliyo benim ki 3.gün idrar testinde negatifCanım beşinci gün embriyosu olup böyle yedinci gün çıkan çok kişi okudum ondan bi deneyim dedim dr onuncu gün yapalım dedi testi cumaya geliyor dört günüm var yani, iki transfer yapıldı ikiz oluncada böyle erken çıkabiliomuşya beynim yandı iyice yaaa
Cuma günü canım dört günüm varNe zaman yapılması gerekiyor normalde testin canım
Evet canım onu çok duydum ondan yaptım belki çıkar diye, yarın tekrar deneyim bakalım daha koyu çıkarsa umudum artcak inşallah şu an sevinemedim bile çok değişik bi ruh hali içindeyim5.gün embrıyosu Erken cıkabiliyo benim ki 3.gün idrar testinde negatif
Var gibi görünüyor. Ama muhakkak doktora gitmelisin önce. Herşey gönlünce olsun.kızlar slm
Bugun transferimin 7. Günü dayanamadım test yaptım bi bakarmısınız varmı sizce
İnşallah canım pozıtıf sonuc alirz benim 23 cıktı erken yapim rahatlarım derim ama stres oldum acaba nasıl olcak diye bende yarın idrar testi yapıcam bakalım bizede nasip olur umarım...Evet canım onu çok duydum ondan yaptım belki çıkar diye, yarın tekrar deneyim bakalım daha koyu çıkarsa umudum artcak inşallah şu an sevinemedim bile çok değişik bi ruh hali içindeyim
Cuma günü canım dört günüm var
Haklısın canım fazla bşy kalmadı çoğu gtti zaten dayancam artık mecburen, çok tesekkür ediyorum hepinize destekleriniz içinSabretmek çok zor ama bak bugün bitti salı Çarşamba perşembe 3 gün var cnm cuma erkenden gider bize de müjde verirsin inşallah
Benim teyzeminde sonucu 7. Gün çıktı zaten döllenme 7 günde oluyo tebrikler:)İnsallah değildir ya çünkü bariz cizgi var ilac etkisi olsa daha silik olurdu heralde
Amin canım benim hepimizin inşallah, evet aynen öyle yapcm eşim bi sürü test almış zaten her gün bi tane test yapcm bakalım koyulaşckmı çizgi cumada zaten test günüm inşallah olmuşturCanimm Allah kalbine göre versin inşallah bu mutluluğun bozulmasın
Bu teste göre hamilesin bariz var yani çizgi. Yalnız transfer ilaç etkisi hakkında hiç fikrim yok en garantisi bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarlamak. Hatta kan tahlili.
İnşallah öyledir canım cuma günü veririm müjdeyi inşallahBenim teyzeminde sonucu 7. Gün çıktı zaten döllenme 7 günde oluyo tebrikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?