Kızlar bi bakın ya aşermekle ilgili

nazzgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
46
-24
1
Bugün tam 30 haftalık hamileyim ama canım inanılmaz nişasta tebeşir kil gibi şeyler istiyor nişastayı dilimin ucuyla bakıyorum tadına ama kesmiyor kaşık kaşık yemek istiyorum ama korkuyorum bebeğe bişey olur diye doktora sorucam da daha gitmedim başına gelen var mı böyle

Bugün tam 30 haftalık hamileyim ama canım inanılmaz nişasta tebeşir kil gibi şeyler istiyor nişastayı dilimin ucuyla bakıyorum tadına ama kesmiyor kaşık kaşık yemek istiyorum ama korkuyorum bebeğe bişey olur diye doktora sorucam da daha gitmedim başına gelen var mı böyle
Bi yakınım çiğ patlıcan yemisti :) gebe degilken yogurt ile bugday nisastasi yiyordum ishali kessin diye ama gebelikte saglikli olmayabilir, bence yememeniz daha iyi

Bazı vitamin eksikliği bu tür şeyleri yemeye sebeb olabiliyormuş doktor randevunuz geç ise sağlık ocağında kan verip değerleri kontrol ettirebilirsiniz

Nişasta yemekten bebeğe bir şey olmaz zararlı bi besin değil istediğiniz kadar yiyebilirsiniz ama neden bu tarz şeyler istiyor acaba bi değerde düşüklük olmuş olabilir mi? Bi kan testi verin isterseniz

Back
X