Kızlar bi bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablan neden aramıyor ?
Onun telefonu yok mu ?
Yemek yedirip çocukları yıkamak aramasına engel değil.Bahane hiç değil.
Ayrıca kadın ona sığınmış zaten.
Ev kendisine ait,insiyatif de öyle.
Bir şey yapacaksa o yapacak.
Çocuklarımı oldururum diyen bir kadını nasıl olur da polise bildirmez ?
Yani konu tuhaf..
Çünkü kadını çocukları ile yalnız birakmak istemiyor.benden rica etti ailesini aramam için. Ayrica çocuklar çok aç,gunlerce yemek yememisler sanki öyle anlattı.
Kadının yaninda polisi veya birilerini aramaya kalkisamaz herhalde, kadının ne yapacağı belli olmaz. Daha once intihat girişiminde bulundu çünkü kendisi

Şu an aşırı yoğunum akşama misafirim o yüzden acele yardimci olunursa sevinirim(lutfen

Bir yakınım var, kocası tarafindan aldatiliyor. Boşanmak asla istemiyor,kabullenemiyor. Annesi ayrıl gel çocuklarına biz bakarız dese de asla dinlemiyor,ve hatta intihar girişiminde bulundu.ifadesinde annesini suçladı,kocamin beni boşamasına sebep olacak huzurumu bozuyor diye.

Kadının psikolojisi iyi değil.Kocasi telefonuna el koydu bir süre. Ve sanırım tehdit ediyor. Seni aldattığımi anlatirsan seni boşarım diyo.

Kadın fare ilaci ve 2 çocuğu ile ablamin evinde şu an.. telefonunu kapatmış. Kimseye burada olduğumu sakın söyleme diye de tembih etmiş.

Kendimle birlikte çocuklarımı oldurecem diyomus. Cocuklarj arabanin önüne aticam,fare ilaci icircem,onlari bogacam diyomus.

Ablam şu an kimseyi arayamiyor,olayi ses kaydıyla anlatti. Çocukları yıkayıp yemek yedirmekle meşgul.

Ben artık durmak istemiyorum. Çünkü biri bir şey yapmasa 3 kişinin ölüm haberleri gzecek haberlerde.

Çocukların korumaya alınması şart. Kocasi olacak itin ailesinden hayır yok. Ogullarinjn Gelinlerini aldattığını bildikleri halde susuyorlar şerfszler.

Ben nereyi arayabilirim? Kimden yardim isteyebilirm. En azindan çocukların can güvenliği olur🥺

Acele ile yazdim bi hatam olduysa affola.
Polisi arayın. Çünkü ablanizin can güvenliği de yok. Hemde hemen.

Kızlar olayı alelacele yazdım diye hemen yuklenmeyin. Ben zaten kadının abisini ve annesini aradim. Ablama gidiyorlar şu an..
Benim demek istediğim kalıcı bi çözüm.
Çünkü alacakalar kadını goturecekler,iki gün sonra kocam da kocam diye tutturup evine donecek ve aynı şey tekrar yasanacak.
Anlatabildim mi?
Kocasından ayrı olduğu için intihar -cinayet ihtimali varsa salın gitsin kocasına yaa...siz birşeyleri eksik biliyorsunuz gibi geldi bana, derhal sosyal hizmetler ve kolluk kuvvetlerine haber vermezseniz hem yasal hem vicdani sorumluluk altında kalacaksınız benden söylemesi

Çünkü kadını çocukları ile yalnız birakmak istemiyor.benden rica etti ailesini aramam için. Ayrica çocuklar çok aç,gunlerce yemek yememisler sanki öyle anlattı.
Kadının yaninda polisi veya birilerini aramaya kalkisamaz herhalde, kadının ne yapacağı belli olmaz. Daha once intihat girişiminde bulundu çünkü kendisi
Yani üst düzey acileyeti olan bir durum için sen adının çıkacağını düşündüğün için aramıyorsun,ablan ise 1 dakika içerisinde gözlerini çocuklardan ayırmadan görüsme yapamiyor.
Madem öyle : Sen ara,ablanın adını ver.
Evimde de..gelsinler.
Yani bunlar hep bahane.
Çok acil bir durum için fazla rahatsıniz sanki.
Belki de ben yanlış anlıyorum.

He çok dert olmuş belli akşam misafiriniz daha önemli gibi geldi bana
Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.
Üstümü degismem gerek, açım
Kadın hemen şu an bir şey yapacak biri değil,haftalardir yapicam edicem diyo ama yok. Tehliklei bir durum olduğunu sezer isem hemen ararim zaten polisi.
Oldu mu?

Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.
Kadın hemen şu an bir şey yapacak biri değil,haftalardir yapicam edicem diyo ama yok. Tehliklei bir durum olduğunu sezer isem hemen ararim zaten polisi.
Oldu mu?
Bu kadar işiniz varsa, kadın da bir şey yapmayacak bir tipse o kadar telaşenin içinde niye zahmet edip konu açtınız ayol, gidip yemek yiyin karnınızı doyurun ne diyeyim.

Yani üst düzey acileyeti olan bir durum için sen adının çıkacağını düşündüğün için aramıyorsun,ablan ise 1 dakika içerisinde gözlerini çocuklardan ayırmadan görüsme yapamiyor.
Madem öyle : Sen ara,ablanın adını ver.
Evimde de..gelsinler.
Yani bunlar sanki hep bahane.
Çok acil bir durum için fazla rahatsıniz sanki.
Belki de ben yanlış anlıyorum.
Acil bir durum yok. Yani yok tan kastım şu an hemen bir şey yapacak değil..
Ben sonrası için yardım istedim,nereyi arayacgimk bilmediğimden bilgi almak istedim.. onca kişinin canı tehlikede olacak ve ben aramayacak mıyım? O kadar da rahat biri değilim inanın

Kadının psikolojisi iyi değil diyorsunuz ablanizin yaptığı yemeğe ilaç atıp beraberce yeseler ne yapacaksınız Allah korusun hemen polisi arayın sizi soylemezler anlatırsınız akraba olduğunuzu

Oldu mu?
Ayol kadın elinde zehirle telefonu kapalı izini kaybettirme derdinde.... intihar edenler haftalarca değil yıllar önceden başlarlar plan yapmaya , belirti vermeye zaten, bu kadın son noktaya gelmiş, ortada iki çocuğun canı var, daha ne kadar tehlikeli olabilir durum bilemedim....

Polisi arayın durumu bize anlattığınız gibi anlatın. Onlar zaten sosyal hizmetleri devreye sokar. Müdahale eder, ne yapılması gerekiyorsa yaparlar. Konuda bahsi geçen kişi bir yetişkin. Tedavi olması gerekirken ölmek istiyorsa kendisi bilir. Ancak çocuklar korunmaya muhtaç. 18 yaş altı tüm çocuklar toplumun çocuğudur aynı zamanda. Tehlikede ise kurtarılır. Zarar görecekse müdahale edilir.

Ya da buradan insanlara özelden adresi verin polisi arayacak onlarca kişi olacaktır. He ablamın adresini kimseye veremem diyorsanız bir zahmet siz arayın. Durumu anlatın. Acil bir durum diyerek bir hışımla yazmışsınız. Ki acil bir durum. Sonra misafir diyorsunuz, akrabasıyım duyulmasın diyorsunuz. Tepki alınca da yok misafir değil çocuğum aşılı diyorsunuz.

Şu an aşırı yoğunum akşama misafirim o yüzden acele yardimci olunursa sevinirim(lutfen

Bir yakınım var, kocası tarafindan aldatiliyor. Boşanmak asla istemiyor,kabullenemiyor. Annesi ayrıl gel çocuklarına biz bakarız dese de asla dinlemiyor,ve hatta intihar girişiminde bulundu.ifadesinde annesini suçladı,kocamin beni boşamasına sebep olacak huzurumu bozuyor diye.

Kadının psikolojisi iyi değil.Kocasi telefonuna el koydu bir süre. Ve sanırım tehdit ediyor. Seni aldattığımi anlatirsan seni boşarım diyo.

Kadın fare ilaci ve 2 çocuğu ile ablamin evinde şu an.. telefonunu kapatmış. Kimseye burada olduğumu sakın söyleme diye de tembih etmiş.

Kendimle birlikte çocuklarımı oldurecem diyomus. Cocuklarj arabanin önüne aticam,fare ilaci icircem,onlari bogacam diyomus.

Ablam şu an kimseyi arayamiyor,olayi ses kaydıyla anlatti. Çocukları yıkayıp yemek yedirmekle meşgul.

Ben artık durmak istemiyorum. Çünkü biri bir şey yapmasa 3 kişinin ölüm haberleri gzecek haberlerde.

Çocukların korumaya alınması şart. Kocasi olacak itin ailesinden hayır yok. Ogullarinjn Gelinlerini aldattığını bildikleri halde susuyorlar şerfszler.

Ben nereyi arayabilirim? Kimden yardim isteyebilirm. En azindan çocukların can güvenliği olur🥺

Acele ile yazdim bi hatam olduysa affola.
Polisi arayın kadının sağlı gi da iyi değil devlet çocuklara sahip çıkacaktır belki anneye verilir

Kızlar olayı alelacele yazdım diye hemen yuklenmeyin. Ben zaten kadının abisini ve annesini aradim. Ablama gidiyorlar şu an..
Benim demek istediğim kalıcı bi çözüm.
Çünkü alacakalar kadını goturecekler,iki gün sonra kocam da kocam diye tutturup evine donecek ve aynı şey tekrar yasanacak.
Anlatabildim mi?

Kadının abisi ve annesi ablanıza gidiyorsa şu an , ablanızın adresini öğrenmişsiniz demektir.

Kadın ruhsal çöküntüde yazdıklarınıza bakarak ; siz ve ablanızsa polisi aramak yerine , kadının anne ve abisini arıyorsunuz.

Olayın ciddiyetini anlamak bu kadar zor mu ?

Kadının annesi ve abisi uzman mı , kadının tıbbi desteğe ihtiyaci varsa destek mi verecekler ?

Verin ablanızın adresini , biz arayalım o zaman.

Oldu mu?

Siz de annesiniz , durumu tehlikeli bulmanız için ne olması lazım ?

"Senden gelecek hayır Allahtan gelsin." denir bazı durumlarda. Sizin konunuz için de konuyu okuyan üyeler olarak dua edebiliyoruz sadece.

Oldu mu?

Durum sandığınızdan çok daha tehlikeli ancak siz olayı fazlasıyla hafife alıyorsunuz.

Kadının ruhsal dengesi yeterince bozuk değilmiş gibi ; annesi ve abisini aradınız ki alıp götürsünler , size dert olmasın.

Geç olmadan , Allah rızası için polisi arayın. Uzman gözetimine alınsin kadın ve çocukları.

Polisi arayın durumu bize anlattığınız gibi anlatın. Onlar zaten sosyal hizmetleri devreye sokar. Müdahale eder, ne yapılması gerekiyorsa yaparlar. Konuda bahsi geçen kişi bir yetişkin. Tedavi olması gerekirken ölmek istiyorsa kendisi bilir. Ancak çocuklar korunmaya muhtaç. 18 yaş altı tüm çocuklar toplumun çocuğudur aynı zamanda. Tehlikede ise kurtarılır. Zarar görecekse müdahale edilir.

Ya da buradan insanlara özelden adresi verin polisi arayacak onlarca kişi olacaktır. He ablamın adresini kimseye veremem diyorsanız bir zahmet siz arayın. Durumu anlatın. Acil bir durum diyerek bir hışımla yazmışsınız. Ki acil bir durum. Sonra misafir diyorsunuz, akrabasıyım duyulmasın diyorsunuz. Tepki alınca da yok misafir değil çocuğum aşılı diyorsunuz.
Teşekkürler yorumunjz için.
İnanın tepki aldığım için değil. İlk msji ben bilgi almak istedim diye yazdım, çünkü musait olduğum ilk vakitte polisi veya nereyi aramak gerekiyorsa ararim diye.

Sonra ikinci bir ses kaydı geldi kadın agliyormus,cinnet gecirecek gibiymis o an panikledim ve polisi ararsam yardimci olurlar mi diye sordum.Arayacaktim ki ailesi gidince baygınlık geçirdiğini öğrendim. Ve duraksadim.
Ambulans aranmis zaten,ablamin evinden almışlar kadını.

Ben sonrası için çözüm istiyorum.
Çünkü olayın üstü kapatilacak ve o çocuklar yine o kadina birakilacak.. buna göz yummak istemiyorum.Bu yüzden korunmaya alınsinlar diye girişimde bulunmak istiyorum.

Geçen defa kadın ifadesinde annesini suçlamış (sırf boşan gel size bakarım diye.
Kv ve kp de oğullarına söz geciremiyorlar.
Çocukları da yanlarina almiyorlar.

Bilmiyorum.

Durum sandığınızdan çok daha tehlikeli ancak siz olayı fazlasıyla hafife alıyorsunuz.

Kadının ruhsal dengesi yeterince bozuk değilmiş gibi ; annesi ve abisini aradınız ki alıp götürsünler , size dert olmasın.

Geç olmadan , Allah rızası için polisi arayın. Uzman gözetimine alınsin kadın ve çocukları.
Son yorumumu okursaniz...
Ben zaten eninde sonunda arayacgim bir yerleri.
Bu konuda ki herhangi bir fikrim olmadığı için,ve alelacele yazdığım için kendimi net olarak ifade edemedim. Bu yüzden tepki aldım.
Kendime dert edinmesem "ailesi bile ilgilenmiyor banane" der geçerdim.

Ama onların"aman ne intiharı,intihar edecek olsa şimdiye kaç kez etmişti,kocasinin dikkatini çekmek istiyor diye yapiyor" demelerini bile cahilce buldum.

Eşimle de konuştum,birazdan eve gelecek arayacağız uygun mercilere bildireceğiz.

Son yorumumu okursaniz...
Ben zaten eninde sonunda arayacgim bir yerleri.
Bu konuda ki herhangi bir fikrim olmadığı için,ve alelacele yazdığım için kendimi net olarak ifade edemedim. Bu yüzden tepki aldım.
Kendime dert edinmesem "ailesi bile ilgilenmiyor banane" der geçerdim.

Ama onların"aman ne intiharı,intihar edecek olsa şimdiye kaç kez etmişti,kocasinin dikkatini çekmek istiyor diye yapiyor" demelerini bile cahilce buldum.

Eşimle de konuştum,birazdan eve gelecek arayacağız uygun mercilere bildireceğiz.

Tüm yorumlarınızı okudum. Kadın , annesi ve abisinden destek istese ; ablanıza değil , onlara giderdi.

İlgili mercileri aramanız için eşinizin eve gelmesini beklemenize gerek yok.

Konuyu açalı neredeyse 1,5 saat oldu; polisi aramıyor halen bekliyorsunuz.

O kadın şu an saatli bir bomba. Ailesi de , siz de kadına yardım etmek yerine halen bekliyorsunuz.

Tüm yorumlarınızı okudum. Kadın , annesi ve abisinden destek istese ; ablanıza değil , onlara giderdi.

İlgili mercileri aramanız için eşinizin eve gelmesini beklemenize gerek yok.

Konuyu açalı neredeyse 1,5 saat oldu; polisi aramıyor halen bekliyorsunuz.

O kadın şu an saatli bir bomba. Ailesi de , siz de kadına yardım etmek yerine halen bekliyorsunuz.
Eşimin yolda olduğunu bildiğim için bekledm(bebeğim aşılı olduğundan durmuyor, sağlıkli bir görüşme yapamam diye). eve çoktan geldi ve aradık.
Yardım etmek niyetinde olmasam konu acmazdim.
İlginiz icin teşekkürler. Son gelişmeleri yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X