- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.452
- 548
He çok dert olmuş belli akşam misafiriniz daha önemli gibi geldi banaYaw ne alakası var olaui carpitmayin. Umurumda olmasa bu kadar dert edinmezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He çok dert olmuş belli akşam misafiriniz daha önemli gibi geldi banaYaw ne alakası var olaui carpitmayin. Umurumda olmasa bu kadar dert edinmezdim.
Çünkü kadını çocukları ile yalnız birakmak istemiyor.benden rica etti ailesini aramam için. Ayrica çocuklar çok aç,gunlerce yemek yememisler sanki öyle anlattı.Ablan neden aramıyor ?
Onun telefonu yok mu ?
Yemek yedirip çocukları yıkamak aramasına engel değil.Bahane hiç değil.
Ayrıca kadın ona sığınmış zaten.
Ev kendisine ait,insiyatif de öyle.
Bir şey yapacaksa o yapacak.
Çocuklarımı oldururum diyen bir kadını nasıl olur da polise bildirmez ?
Yani konu tuhaf..
Polisi arayın. Çünkü ablanizin can güvenliği de yok. Hemde hemen.Şu an aşırı yoğunum akşama misafirim o yüzden acele yardimci olunursa sevinirim(lutfen
Bir yakınım var, kocası tarafindan aldatiliyor. Boşanmak asla istemiyor,kabullenemiyor. Annesi ayrıl gel çocuklarına biz bakarız dese de asla dinlemiyor,ve hatta intihar girişiminde bulundu.ifadesinde annesini suçladı,kocamin beni boşamasına sebep olacak huzurumu bozuyor diye.
Kadının psikolojisi iyi değil.Kocasi telefonuna el koydu bir süre. Ve sanırım tehdit ediyor. Seni aldattığımi anlatirsan seni boşarım diyo.
Kadın fare ilaci ve 2 çocuğu ile ablamin evinde şu an.. telefonunu kapatmış. Kimseye burada olduğumu sakın söyleme diye de tembih etmiş.
Kendimle birlikte çocuklarımı oldurecem diyomus. Cocuklarj arabanin önüne aticam,fare ilaci icircem,onlari bogacam diyomus.
Ablam şu an kimseyi arayamiyor,olayi ses kaydıyla anlatti. Çocukları yıkayıp yemek yedirmekle meşgul.
Ben artık durmak istemiyorum. Çünkü biri bir şey yapmasa 3 kişinin ölüm haberleri gzecek haberlerde.
Çocukların korumaya alınması şart. Kocasi olacak itin ailesinden hayır yok. Ogullarinjn Gelinlerini aldattığını bildikleri halde susuyorlar şerfszler.
Ben nereyi arayabilirim? Kimden yardim isteyebilirm. En azindan çocukların can güvenliği olur
Acele ile yazdim bi hatam olduysa affola.
Kocasından ayrı olduğu için intihar -cinayet ihtimali varsa salın gitsin kocasına yaa...siz birşeyleri eksik biliyorsunuz gibi geldi bana, derhal sosyal hizmetler ve kolluk kuvvetlerine haber vermezseniz hem yasal hem vicdani sorumluluk altında kalacaksınız benden söylemesiKızlar olayı alelacele yazdım diye hemen yuklenmeyin. Ben zaten kadının abisini ve annesini aradim. Ablama gidiyorlar şu an..
Benim demek istediğim kalıcı bi çözüm.
Çünkü alacakalar kadını goturecekler,iki gün sonra kocam da kocam diye tutturup evine donecek ve aynı şey tekrar yasanacak.
Anlatabildim mi?
Yani üst düzey acileyeti olan bir durum için sen adının çıkacağını düşündüğün için aramıyorsun,ablan ise 1 dakika içerisinde gözlerini çocuklardan ayırmadan görüsme yapamiyor.Çünkü kadını çocukları ile yalnız birakmak istemiyor.benden rica etti ailesini aramam için. Ayrica çocuklar çok aç,gunlerce yemek yememisler sanki öyle anlattı.
Kadının yaninda polisi veya birilerini aramaya kalkisamaz herhalde, kadının ne yapacağı belli olmaz. Daha once intihat girişiminde bulundu çünkü kendisi
Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.He çok dert olmuş belli akşam misafiriniz daha önemli gibi geldi bana
Bu kadar işiniz varsa, kadın da bir şey yapmayacak bir tipse o kadar telaşenin içinde niye zahmet edip konu açtınız ayol, gidip yemek yiyin karnınızı doyurun ne diyeyim.Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.
Üstümü degismem gerek, açım
Kadın hemen şu an bir şey yapacak biri değil,haftalardir yapicam edicem diyo ama yok. Tehliklei bir durum olduğunu sezer isem hemen ararim zaten polisi.
Oldu mu?
Acil bir durum yok. Yani yok tan kastım şu an hemen bir şey yapacak değil..Yani üst düzey acileyeti olan bir durum için sen adının çıkacağını düşündüğün için aramıyorsun,ablan ise 1 dakika içerisinde gözlerini çocuklardan ayırmadan görüsme yapamiyor.
Madem öyle : Sen ara,ablanın adını ver.
Evimde de..gelsinler.
Yani bunlar sanki hep bahane.
Çok acil bir durum için fazla rahatsıniz sanki.
Belki de ben yanlış anlıyorum.
Ayol kadın elinde zehirle telefonu kapalı izini kaybettirme derdinde.... intihar edenler haftalarca değil yıllar önceden başlarlar plan yapmaya , belirti vermeye zaten, bu kadın son noktaya gelmiş, ortada iki çocuğun canı var, daha ne kadar tehlikeli olabilir durum bilemedim....Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.
Kadın hemen şu an bir şey yapacak biri değil,haftalardir yapicam edicem diyo ama yok. Tehliklei bir durum olduğunu sezer isem hemen ararim zaten polisi.
Oldu mu?
Polisi arayın kadının sağlı gi da iyi değil devlet çocuklara sahip çıkacaktır belki anneye verilirŞu an aşırı yoğunum akşama misafirim o yüzden acele yardimci olunursa sevinirim(lutfen
Bir yakınım var, kocası tarafindan aldatiliyor. Boşanmak asla istemiyor,kabullenemiyor. Annesi ayrıl gel çocuklarına biz bakarız dese de asla dinlemiyor,ve hatta intihar girişiminde bulundu.ifadesinde annesini suçladı,kocamin beni boşamasına sebep olacak huzurumu bozuyor diye.
Kadının psikolojisi iyi değil.Kocasi telefonuna el koydu bir süre. Ve sanırım tehdit ediyor. Seni aldattığımi anlatirsan seni boşarım diyo.
Kadın fare ilaci ve 2 çocuğu ile ablamin evinde şu an.. telefonunu kapatmış. Kimseye burada olduğumu sakın söyleme diye de tembih etmiş.
Kendimle birlikte çocuklarımı oldurecem diyomus. Cocuklarj arabanin önüne aticam,fare ilaci icircem,onlari bogacam diyomus.
Ablam şu an kimseyi arayamiyor,olayi ses kaydıyla anlatti. Çocukları yıkayıp yemek yedirmekle meşgul.
Ben artık durmak istemiyorum. Çünkü biri bir şey yapmasa 3 kişinin ölüm haberleri gzecek haberlerde.
Çocukların korumaya alınması şart. Kocasi olacak itin ailesinden hayır yok. Ogullarinjn Gelinlerini aldattığını bildikleri halde susuyorlar şerfszler.
Ben nereyi arayabilirim? Kimden yardim isteyebilirm. En azindan çocukların can güvenliği olur
Acele ile yazdim bi hatam olduysa affola.
Kızlar olayı alelacele yazdım diye hemen yuklenmeyin. Ben zaten kadının abisini ve annesini aradim. Ablama gidiyorlar şu an..
Benim demek istediğim kalıcı bi çözüm.
Çünkü alacakalar kadını goturecekler,iki gün sonra kocam da kocam diye tutturup evine donecek ve aynı şey tekrar yasanacak.
Anlatabildim mi?
Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.
Oldu mu?
Çünkü kadını çocukları ile yalnız birakmak istemiyor.benden rica etti ailesini aramam için. Ayrica çocuklar çok aç,gunlerce yemek yememisler sanki öyle anlattı.
Kadının yaninda polisi veya birilerini aramaya kalkisamaz herhalde, kadının ne yapacağı belli olmaz. Daha once intihat girişiminde bulundu çünkü kendisi
Akşam misafirlerim kız kardeslerim,yengem ve konudaki ablam. Yani çokta ayıp olunacak kişiler değiller. Şu an oturmuş yeni aşı olmuş, ateşli ve ağlayan bir bebe ile ugrasiyorum.
Oldu mu?
Teşekkürler yorumunjz için.Polisi arayın durumu bize anlattığınız gibi anlatın. Onlar zaten sosyal hizmetleri devreye sokar. Müdahale eder, ne yapılması gerekiyorsa yaparlar. Konuda bahsi geçen kişi bir yetişkin. Tedavi olması gerekirken ölmek istiyorsa kendisi bilir. Ancak çocuklar korunmaya muhtaç. 18 yaş altı tüm çocuklar toplumun çocuğudur aynı zamanda. Tehlikede ise kurtarılır. Zarar görecekse müdahale edilir.
Ya da buradan insanlara özelden adresi verin polisi arayacak onlarca kişi olacaktır. He ablamın adresini kimseye veremem diyorsanız bir zahmet siz arayın. Durumu anlatın. Acil bir durum diyerek bir hışımla yazmışsınız. Ki acil bir durum. Sonra misafir diyorsunuz, akrabasıyım duyulmasın diyorsunuz. Tepki alınca da yok misafir değil çocuğum aşılı diyorsunuz.
Son yorumumu okursaniz...Durum sandığınızdan çok daha tehlikeli ancak siz olayı fazlasıyla hafife alıyorsunuz.
Kadının ruhsal dengesi yeterince bozuk değilmiş gibi ; annesi ve abisini aradınız ki alıp götürsünler , size dert olmasın.
Geç olmadan , Allah rızası için polisi arayın. Uzman gözetimine alınsin kadın ve çocukları.
Son yorumumu okursaniz...
Ben zaten eninde sonunda arayacgim bir yerleri.
Bu konuda ki herhangi bir fikrim olmadığı için,ve alelacele yazdığım için kendimi net olarak ifade edemedim. Bu yüzden tepki aldım.
Kendime dert edinmesem "ailesi bile ilgilenmiyor banane" der geçerdim.
Ama onların"aman ne intiharı,intihar edecek olsa şimdiye kaç kez etmişti,kocasinin dikkatini çekmek istiyor diye yapiyor" demelerini bile cahilce buldum.
Eşimle de konuştum,birazdan eve gelecek arayacağız uygun mercilere bildireceğiz.
Eşimin yolda olduğunu bildiğim için bekledm(bebeğim aşılı olduğundan durmuyor, sağlıkli bir görüşme yapamam diye). eve çoktan geldi ve aradık.Tüm yorumlarınızı okudum. Kadın , annesi ve abisinden destek istese ; ablanıza değil , onlara giderdi.
İlgili mercileri aramanız için eşinizin eve gelmesini beklemenize gerek yok.
Konuyu açalı neredeyse 1,5 saat oldu; polisi aramıyor halen bekliyorsunuz.
O kadın şu an saatli bir bomba. Ailesi de , siz de kadına yardım etmek yerine halen bekliyorsunuz.