Doğuma Hazırlık kizlar bi bilgilendirin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
suan gögüslerime bisey surmem lazimmi dogum yaptiktan sonra uçlari yara olmasin diye emzirirken insallah

bazıları hıc problem yasamıor ama sıkıntı da cekebiliriz.o yuzden cevremdekı herkes beni tedbırlı olmam konusunda uyarıyor.ben surmeye başladım.reklam olurmu bılemedım ama mustela meme başı çatlak kremını aldım.kullanan herkes çok memnun.en süper ozellıgıde emzirmeden once kremı temızlemene gerek kalmıyor.yanı bebek rahatlıkla memeyı alabılıyor.

ben de dün başladım sürmeye lansinohun meme ucu kremini aldım.bakalım nasıl olacak.bu kremi de emzirmeden önce silmeye gerek yok.vücudunun kurumuş ve çatlamış diğer bölgelerine de sürebiliyorsun.

ozaman benimde baslamam lazim ne olur ne olmaz tedbiri almak lazim ozaman ama geç kaldim mi ki neyse baslayim en kisa zaman tesekkurler arkadaslar

lansinoh u kesinlikle tavsiye ederim.göğüs çatlakları için en iyisi gerçekten.evet sürersen iyi edersin.yara çok sıkıntı oluyor.ben bu sefer mutlaka başlıycam hamileliğimin son aylarında

çok kalmammış doğumuna hemen lansinoh al başla sakın ihmal etme o göğüs çatlağı öyle kötü bişiki oov çok can yakıyo.tüm tedbiri al olmaması için.
birde bebişin sağlıcakla doğunca inşallah, memenin ucunu değil renki kısmını tamamen sok ağzına yanlış emzirmede çatlatıyo..

çok kalmammış doğumuna hemen lansinoh al başla sakın ihmal etme o göğüs çatlağı öyle kötü bişiki oov çok can yakıyo.tüm tedbiri al olmaması için.
birde bebişin sağlıcakla doğunca inşallah, memenin ucunu değil renki kısmını tamamen sok ağzına yanlış emzirmede çatlatıyo..

tesekkur ederim evet hemen basliyacam insallah bi faydasini görürüm tavsiyelerin için tesekkurler

Back
X