bir evlilikte yani evlilik arifesinde damat tarafının yani damat kv kb nın sadece nişana gelip 5-6 ay hiç uğramayıp üstüne bi de kınadan iki gün önce gelmeyi düşünmeleri , yolu bahane etmeleri normal mi ya bize mi anormal geliyo ben böle bişi daha önce hiç duymadım bile bile kötü evliliğe gidiyo ama bişi diyemiyoruz elmzden bişi gelmiyo((
Valla ben de öyle dedim duyunca ama bilmiorum artık gözü mü görmüyo derler ya öle oldu heralde ikinci evlilikte bile böle gidilmez kiBir yasima daha girdim!
Böyle sey mi olur?bari hic gelmesinler ve dügün iptal edilsin!
Enteresan acaba adetleri görmüşlüklerimi böyle öyle adette görmedim gerçide açık açık sorsalar peki bir sorunmu var gibisinden agız aransa falan hemen kötü düşünmeyelimde en yakın gidip gelinecek zamanlar aslında
Kayınvalide ve kayınpeder demekki bu evlilige karşılar o yüzden gidip gelmiyorlar ama damat beyi anlamadım o niye gelmiyor,bayramda geldiler mi peki bizde nişanlı çiftlerde erkek tarafı bayramda gelir gelirken de şekerini,çiçegini alır gelir sizinkiler gelmedimi peki ? Yaşadıgı şehir çok mu uzak size.
soracak adam yok ki bizi de karıştırmıyolar yani söyleseler akıl verilir ama kusur kapatıp açık vermemeye çalışıolar ama herşey ortada işte
doğru söylüyosun cnm herkes bir değil5 parmağın 5 bile bir değil tatlım belki resmi olmayı seviyorlardır sende evlenince resmi olursun onlarla olur biter.Ama nişanlını anlamadım o niye gelmiyor ki
Karıştırmıyorlarsa napacaksınız canım uzaktan izleyeceksiniz sadece malesef
Yol nasıl bi yol çok mu uzak yani
Damat geliyo mu bari
Ayrıca bence sen bu kadar üzülme kuzenin üzülmüyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?