Kızlar bi de siz bakın :((

hamarat91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
129
6
318
bir evlilikte yani evlilik arifesinde damat tarafının yani damat kv kb nın sadece nişana gelip 5-6 ay hiç uğramayıp üstüne bi de kınadan iki gün önce gelmeyi düşünmeleri , yolu bahane etmeleri normal mi ya bize mi anormal geliyo ben böle bişi daha önce hiç duymadım kuzenim bile bile kötü evliliğe gidiyo ama bişi diyemiyoruz elmzden bişi gelmiyo :(((

Son düzenleme:
bir evlilikte yani evlilik arifesinde damat tarafının yani damat kv kb nın sadece nişana gelip 5-6 ay hiç uğramayıp üstüne bi de kınadan iki gün önce gelmeyi düşünmeleri , yolu bahane etmeleri normal mi ya bize mi anormal geliyo ben böle bişi daha önce hiç duymadım bile bile kötü evliliğe gidiyo ama bişi diyemiyoruz elmzden bişi gelmiyo :(((

anladığım kadarıyla nişanlın ve ailesi sadece nişana gelip daha sonra hiçbişeye karışmadılar eğer durum buysa hiçde normal gelmedi bana

Bunun iki nedeni olur canım.. Birincisi cok yaslılardır yola gelemiyorlardır ya da bu evliliğe karsılardır..Ama damatta mı öyle orayı pek anlamadım damatta öyleyse durum değisir tabiki

kinamiza ve dügünümüzde esimin annesi abileri ve teyzeleri ve cocuklari vs misafir gibi geldiler ve gittiler
hatta kina günü ayol buraya oturmaya mi geldik Ankaraya gelmisiz Anitkabire gidelim dediler ve gittiler
kina telasi vardi evde aksam kina olacakti
gittiler gezdiler kinaya geldiler
dügünde ayni olay

ben değil kuzenim kızlar çok yakınız ve çok üzülüyorum :43: yaşlı falan değiller sadece söze geldiler üçü sonra daha hiç gelmediler doğru düzgün aramamışlar bile şimdi de böyle demişler :ssz:

Enteresan acaba adetleri görmüşlüklerimi böyle öyle adette görmedim gerçide açık açık sorsalar peki bir sorunmu var gibisinden agız aransa falan hemen kötü düşünmeyelimde en yakın gidip gelinecek zamanlar aslında:31:

Bir yasima daha girdim!

Böyle sey mi olur?bari hic gelmesinler ve dügün iptal edilsin!
Valla ben de öyle dedim duyunca ama bilmiorum artık gözü mü görmüyo derler ya öle oldu heralde ikinci evlilikte bile böle gidilmez ki :50:
Enteresan acaba adetleri görmüşlüklerimi böyle öyle adette görmedim gerçide açık açık sorsalar peki bir sorunmu var gibisinden agız aransa falan hemen kötü düşünmeyelimde en yakın gidip gelinecek zamanlar aslında:31:

soracak adam yok ki bizi de karıştırmıyolar yani söyleseler akıl verilir ama kusur kapatıp açık vermemeye çalışıolar ama herşey ortada işte :5:

doğru söylüyosunuz kızlar çok iyi görünmüyo ama ne yaparsın kaderi inş. yanıltırlar ama :50:

Kayınvalide ve kayınpeder demekki bu evlilige karşılar o yüzden gidip gelmiyorlar ama damat beyi anlamadım o niye gelmiyor,bayramda geldiler mi peki bizde nişanlı çiftlerde erkek tarafı bayramda gelir gelirken de şekerini,çiçegini alır gelir sizinkiler gelmedimi peki ? Yaşadıgı şehir çok mu uzak size.

Kayınvalide ve kayınpeder demekki bu evlilige karşılar o yüzden gidip gelmiyorlar ama damat beyi anlamadım o niye gelmiyor,bayramda geldiler mi peki bizde nişanlı çiftlerde erkek tarafı bayramda gelir gelirken de şekerini,çiçegini alır gelir sizinkiler gelmedimi peki ? Yaşadıgı şehir çok mu uzak size.

yok cnm ne bayramı benm de ablam evlendi kv kb her hafta elleri dolu dolu gelirler , bayramda götürür kıyafet falan alırlardı bunlar dedim ya bi söze geldiler nası iş anlamadım söylenecek çok şey var ama kuzenim üzülür diye diyemiyorum pek de karışmak istemiyorum :ssz:

5 parmağın 5 bile bir değil tatlım belki resmi olmayı seviyorlardır sende evlenince resmi olursun onlarla olur biter.Ama nişanlını anlamadım o niye gelmiyor ki

5 parmağın 5 bile bir değil tatlım belki resmi olmayı seviyorlardır sende evlenince resmi olursun onlarla olur biter.Ama nişanlını anlamadım o niye gelmiyor ki
doğru söylüyosun cnm herkes bir değil :50: benim nişanlım değil çok yakın kuzenim bugün duydum üzüldm çok :14:
Karıştırmıyorlarsa napacaksınız canım uzaktan izleyeceksiniz sadece malesef:50:

aynen öyle malesef tatlım diyorum ya inş. yanıltırlar :50:

Yol nasıl bi yol çok mu uzak yani
Damat geliyo mu bari
Ayrıca bence sen bu kadar üzülme kuzenin üzülmüyosa

Yol nasıl bi yol çok mu uzak yani
Damat geliyo mu bari
Ayrıca bence sen bu kadar üzülme kuzenin üzülmüyosa

8-9 saatlik bi yol ama onlardan her hafta gelmelerini bekleyen yok ki bugünlerde gelmezlerse ne zmn gelckler.Kuzen de üzülüyo ama belli etmiyo insan sevdiği birisinin de böle durumlarda olmasına üzülür :ssz:

Back
X