Kızlar bi el atın bunalımın eşiğindeyim

palak

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4
0
16
Eskişehir
1 aydır çıktığım bi çocuk var. Herşey çok çok güzeldi yaklaşık 10gun onceye kadar. Ailesinde sorun varmış canım çok sıkkın falan diyip biraz kafamı toplayayım dedi.ama ben yine hemen hergun msj attım aradım cevap gelmedi.enson 3gun once yine aradım açmadı tabi ben msj falan atayım derken kavga ettik.ustume gelme bukadar soğutma beni kendinden anla biraz canım sıkkın diyip tersledi.ben napayım şimdi ayrılmak mı istiyosun diyorum senle ilgisi yok diyo. Bir akıl verin ya

İstemem yan cebime koy taktiği çocuk sana masal anlatmış belli ki inanmayın bence seven bir adam sevdiğine sığınmak ister liman olsun ister ama bu başkası var ya da soğudu terketmeye cesaretide yok senin bırakmanı bekliyor arama terket derim ben

Son düzenleme:
Ailesiyle ilgili bir sıkıntı olduğunu söylemiş ama siz onun sevgılısınız daha 1 ay olmuş ama olsun..Size bıraz bahsetmesı gerekırdı..
Bence hiç mesaj atmayın...O size illakı dönecektir o zaman herşeyı ögrenrsiniz ama yıne de siz bılırsınız..

Son düzenleme:

Bana göre siz ayrılmışsınız.. Şimdi gerçekten ailesinde bir sorun olabilir daha 1aydır tanıdığı bir kıza anlatmak istemeyebilir ama insan canı sıkkınken sevdiğine sığınır..bilemedim.. Yine de bir saçmalık var.. Belki başkası var ve onunla sorunlar yaşıyor :26: hiç şaşırmam..

Daha 1aylık adamın üzerine bu kadar düşmen anlamsız... Bırak hiiç arama msj atma hatta kendi hayatını yaşa,gez,dolaş arkadaşlarınla.. Bir kaç gün sonra baktın ses yok, her şey bitti ,elveda diye msj at. Muhtemelen hemen arar..

1aylık biri için üzülmene değmez. Ne halt yediği belli değil..

1 aydır tanışıyorsanız şayet bu çocuk zaten senden hoşlanmadı demektir , ailesiyle problem yaşayan bir insan sevgi arar, sevdiğinde huzur bulur...

bence çocuk senden hoşlanmadı seni oyalamaya çalışıyor ve sende maalesef onu arayıp havalandırmışsın , amacına ulaştırmışsın gibime geliyor...
aramayı bırakmalısın en kısa zamanda

Böyle insanlara hayret ediyorum yaa , seviyorsan seviyorsun , sevmiyorsan da ilişkiye başlamazsın , nedir bu böyle oyun oynamak gibi

bu arada yaşınızı da merak etmedim değil hani ? biraz kişilik oturmamış hala gibi geldi bana..

bu erkeklerin de klasik lafı "ailemde sorunlar var bana biraz zaman ver kafamı toplayayım..moralim bozuk bi süre az konuşalım ya da konuşmayalım" kız da sık sık arayınca beni soğutma kendinden bla bla... erkeklerin aklı başka kıza kayınca ya da ilişkiden sıkılınca söyledikleri şeyler bunlar canım... hakketen seven erkek kızı kaybetmekten korkar araya mesafe koymaz kızı kendinden uzaklaştırmaz aklı gider kız soğur falan diye... sevgilinin dediği kaypak erkek lafları benden söylemesi arkadaşım...

Hepsimi ayni imalat bunlarin, Allahim nasil sinirlendim.daha 1 aylik bi iliski ve hersey capcanliyken cicim aylari yasanmasi gerekirken bu da ne? Insanin aklina bi sürü ihtimal geliyor. Birincisi gercekten ailevi sorunlari vardir ama tepkisi yanlis, ikincisi baska biri olabilir onunla ugrasiyordur acisini senden cikariyodur ya da gercekten deger vermemis, hoslanmadigini anlamistir.AHh bacim ne diyimki anlamak zor bunlari, kelin ilaci olsa kendi basina sürer

canım benim sana gerçeği söylemek zorundayım sonradan daha çok üzülmeni istemem. bu çok klasik bir bahane aslında. soğutma beni dediğine göre çoktan soğumuş görünüyor, eğer çok sevseydi seni bunu söyleyerek incitmezdi. hem aile problemleri vardıysa bunu sevdiceğiyle de paylaşabilirdi hem daha rahatlardı. aman ha tatlım daha fazla msj falan atma buna. sen kendi içinde bitir yavaş yavaş sonra çok canın yanar. resmen bana msj atma demiş zaten. sen bitir ama içine kapanma olur mu yoksa çok zor olur. bence durum bu

Kafası karışık. Bence erkekler bizim gibi değiller.. Biz her durumda destek bekliyoruz, istemesem de gesin diyoruz. bu konuda erkekler biraz daha net sanırım.. Üzerime gitme, kaçırtırsın.. Rahat bırakmalısın. Senden sıkılmış da olabilir..

Bunalım yapacak bir şey yok canım, arama sorma,dönersen senindir, dönmezse başkasını bulmuştur.net.

Yani aslında konuşmak istemiyor ama bi nedene dayandırıyor ,soğumuş iş bitmiş senin üzerine giderek onu sıktığını bahane ediyor sonundada sen üztüme gelsin vss falan fistan oyyyşşşşş inanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......aramaaaaaaaaaaaaa iyi kendine iyi bak de umarım sorunların hallolur de yanıtsız kal derimmmmmmmmmmmmmmmm

vakt-i zamanında beni çok seven(!)benle çıkmak için peşimden koşan bir sevgilim vardı..bir gün bana dedi ki yapamıyorum maddi sorunlarım var,okulu da bitiremiyorum galiba memlekete dönücem diyip ayrıldı .. 1 ay sonra yine kapımdaydı ve ben öğrendim ki,o 1 aylık zaman içinde- benle birlikteyken netten tanıstığı- biriyle biraz takılmıs sonra yine bana dönmek istemişti..bu da böyle bir anımdı ..konunu görünce paylaşmak istedim..

Sadece kendi haline bırak.O arayıp sorana kadar şahsi fikrim arayıp sorma mesaj atma.1 ay önceki hayatına adım at.O hayatında yokmuş gibi kaldığın yerden başla.Gün gelip seni arar sorarsa sana karşı vardır içinde birşeyler.Arayıp sormazsa zaten ailesi sadece bahanedir.Senin üzerine düşen insanı sev.Sen kovaladığın sürece inan bana değerin olmaz.Bazen erkekleri umursamamak gerekir.Becerebilirseniz.

daha yeniyken bizde yaşamıştık böyle bişi..
konuşmuyodu,hatta ayrılmıştık sebebi sen değilsin,ailemle fln sorun var demişti ama sonunda öğrendimki abim konuşmuş,tehdit fln etmiş.
bir araştır derim,sanmam ailesiyle sorunu olduğunu yani olabilir ama günlerdir telefonlara bakmamak normal değil.

Bir arkadaşımın erkek arkadaşı da aynı böyle ailemde sorun var diyip uzaklaşmıştı arkadaşımdan.Arkadaşımda yalan söylediğini düşünmüştü ama daha sonra ciddi bi sorunu çıktı gerçekten çocuğun.Bence biraz zaman verin bir süre mesaj falan da atmayın.

Klasik erkek yalanı ayrılmak istemiş ayrılamamış.
Ne bekliyorsun sen ben onu anlamadım.
Ayrılsana bebeğim.
Yol ver gitsin.
Anlamıyorum bir ayda bile bu kadar sorumsuzluk yapan.
Daha yolun başında sizi yolda bırakan adamlara niye yapışıyorsunuz.
Bende bunları okudukça deliriyorum.
Yürü aslanım sana iyi bunalım lar diyeceksin.
Duyanda derki çocuklarının babası elden gidiyo.
Kendinize gelin . Dert mi arıyorsunuz .

cnm seni üzmek istemem ama o ayrılalım diyemediği için bu bahaneyi üretmiş.bence dur arama brz.üstüne düşersen daha çok sıkılır olacağına birak herşeyi.biraz tahammül sınırlarını zorla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…