- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
- Konu Sahibi saksidegilim
kızlar uzun uzadıya yaşadığım seyi anlatacaktım yazdım yazdım amann bunu kim okuyacak simdi dedim vazgeçtim. 
genel olarak fikirlerinizi alabileceğim sekilde bir soru yöneltmeye karar verdim.
sevgiliniz sizi hiçe sayacak bir davranısta bulunuyor, üstüne suç bastırmaya calısıyor ve o hatayı tekrarlıyor. ayrılıyorsunuz. gelecek cevapları görüp canınızın yanmaması için heryerden engelliyorsunuz. (ama ulaşmak isteyen ferhat dağları delmiş neticede
) ayrılık mesajınıza cevap bile alamıyorsunuz. normalde 1 saat ayrı kalamayan adam 4 gün içinde 4-5 kez arıyor, öfkelisiniz açmıyorsunuz. ve son gün ''engellerimi kaldır lütfen arayayım bir sesini duyayım çok özledim'' diye bir mesaj alıyorsunuz. ben de çok özledim dememek için zor tutacak kadar da özlemişsiniz ama ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. tabi bu 4 gün içerisinde mutsuzluktan gebermişsiniz ama adamda tık yok.
ne yapardınız ? barışmak için hiçbir sey yapmadığı 4 günün acısı nasıl çıkarılır? mesajına cevap vermek mi, görmezden gelmek mi daha çok koyar?
hadi bi el atın uykusuzlar

genel olarak fikirlerinizi alabileceğim sekilde bir soru yöneltmeye karar verdim.
sevgiliniz sizi hiçe sayacak bir davranısta bulunuyor, üstüne suç bastırmaya calısıyor ve o hatayı tekrarlıyor. ayrılıyorsunuz. gelecek cevapları görüp canınızın yanmaması için heryerden engelliyorsunuz. (ama ulaşmak isteyen ferhat dağları delmiş neticede

ne yapardınız ? barışmak için hiçbir sey yapmadığı 4 günün acısı nasıl çıkarılır? mesajına cevap vermek mi, görmezden gelmek mi daha çok koyar?
hadi bi el atın uykusuzlar