- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
- Konu Sahibi saksidegilim
tek sorun o değil aslında, o güne gelene kadar bi kaç işkilli hareketi ile zaten dolmustum ve kendisi erkek arkadaslarımla görüşmeme izin vermiyor, onun da hiç kız arkadası yoktur normalde. ben yanımda cok yakın bir erkek arkadasımla fotografımı koydum diye benden ayrılmıstı o derece paranoyak. tartısmalı olduğumuz, hiçi kousmadığımız günün gecesi, ben elimde telefon aramasını beklerken 3 kız 4 erkekten olusan bir fotograf görüyorum. kızların hiçbirini tanımıyorum. fotograf cok büyük sorun oldu ama benim tepki göstermemden sonraki rahatlığı, o umursamaz tavrı beni delirtti asıl. bir gün once benden iyisini bulup gidersin diye cok korkuyorum diyen adam ertesi gün offlamalar, pofflamalar... ki ben onun ne kıskanclıklarına katlandım bir bilsen. o kadar alakasız seylere takardı ki bunalmıstım artık, erkenden uyudum numarası yapıp film izliordum, kitap okuyordum kafa dinlemek için.Saat sabahın beşi oyüzden anlamamış olabilirimtek sorun instagramda kız arkadaşlarıyla foto koyması mı:44:
Bu ay herkesin ilişkisi sallanıyo galiba
şimdi sanki ben onun askından ölüp, pesinden kosuyormusum gibi bir hali var. tahammül edemiyorum. daha bugün barıstık az evvel yine tartıstık.. bu ara havadan mıdır nedir, dediğin gibi herkes ayrılıyor, erkeklerin hepsinin aklı bi karıs havada. yok ya yemin ediyorum bekarlık sultanlık

senin llişiki de mi sallantıda yoksa ?