yengec ve baliklarin isi gucu aglamak zaten aglarken konusamamak kendini savunamamk hep ezilmek ..cok zor isimiz :/İyi geceler kızlaar, umarım hepinizin hayatında güzel şeyler oluyordur.
Mükemmel tavsiyelerinize ihtiyacım var canlarım.
Ben çok duygusal bir insanım. Ne var bunda diyenleriniz olabilir ama bazı anlarda cidden çok sinir oluyorum kendi kendime. Öncelikle merak edenler için balık burcuyum.Herhangi bir tartışmada, gerildiğimde veya sinirlendiğimde konuşurken hemen gözlerim doluyor sesim titriyor. Bu her zaman üzüldüğümden olmuyor bazen sinirden de oluyor. Haklı olduğumu bilsem bile bazen çok basit konularda bile bu başıma geliyor. Ve ortada eğer ciddi ve hararetli bir tartışma varsa ellerim titremeye başlıyor.
Şimdi ben bu aşırı duygusallık problemimi çözmek istiyorum. Var mı aranızda benim gibi olanlar ? Nasıl değişir bu ? Neler yapmalıyım?
Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen , okuyup yazan herkese şimdiden kocaman teşekkürler
bende sen gibi olmak isterim bagurip cagirmak agzima geleni soeyip rahatlamak icim dolup tasti artik..Meraba.
Oğlak ben de.
Sinirlenince ağzıma geleni sanırım.
Dilimin ayarı yok.
Sonra da utancımdan yerin dibine girerim.
Keşke sadece gözlerim dolsa.
Ben varım
Balığım
37 yasındayım
15 senedir iş hayatındayım
Eskiden cok ağlardım iş hayatında ama artık ağlamıyorum
İnsanları çok umursamıyorum artık
Bunun için birsey yapmadım tecrübelerim böyle olmamı sağladı sanırım
Özel hayatta hala aynıyım
Eşime tartıssam, anmemle ya da kardesimle aram bozulsa hemen ağlarım hayata küserim
AAh ah balık olmak zor gerçekten böyle oldukça dışardan zayıf görünüyorsun maalesefyengec ve baliklarin isi gucu aglamak zaten aglarken konusamamak kendini savunamamk hep ezilmek ..cok zor isimiz :/
Meraba.
Oğlak ben de.
Sinirlenince ağzıma geleni sanırım.
Dilimin ayarı yok.
Sonra da utancımdan yerin dibine girerim.
Keşke sadece gözlerim dolsa.
Bir balık burcu olarak yazıyorum.. biraz ÖZGÜVEN gerekiyor yani özgüvenini yüksek tut ki tartışmalarda o göz dolması ses titremesi gelmesin. Yere sert basabildiğinde o yönlerini de yeniyorsun çünkü. Tam olarak nası anlatacağım bilmiyorum ama özgüvenin arttıkça o manasız duygusallık azalıyor bence.
Beni sorarsan hala duygusalım ama en azından gayet güzel hararetli hararetli tartışabiliyorum insanlarla
Sizde olmayan şeye biz tecrübe diyoruz
Ben de sizin gibiydim, gözlerim dolar sesim kesilirdi. Zamanla tırnaklarinizi çıkarmayı öğreniyorsunuz, çatır çatır ve gayet sakince karşı tarafa lafları doşuyorsunuz.
Hap bir çaresi yok ne yazıkki, size tavsiyem karşınızdaki insanın değersiz ve acınası bir halde olduğunu düşünün. Acıyarak sakinliginizi koruyun, zira bağırarak haklı olmaya çalışan insan acızdir. Sakin kalın, başka detaylara odaklanin ve soyleyeceklerinizi plânlayım.
Tatlım ben de bulamadım 22 senedir bulursan bana da haber ver , nasıl geçecek hiç bilmiyorum meditasyon falan mı yapsak?Ben ben ben!!
Burcum balık, yükselenim yengeç. Her olaya ağlamaktan helak oldum artık. Anneme hep söylenirim biraz daha duramadın mı ne vardı martta doğuracak diye. Şaka bir yana bu bizim kaderimiz herhalde. Çözümünü 19 senedir bulamadım
Meditasyon yapıyorum zaten ama etkisi en fazla on dakika sürüyorTatlım ben de bulamadım 22 senedir bulursan bana da haber ver , nasıl geçecek hiç bilmiyorum meditasyon falan mı yapsak?
Hadi ya tühMeditasyon yapıyorum zaten ama etkisi en fazla on dakika sürüyor
3 senedirHadi ya tühNe zamandır yapıyorsun belki zamanla etkisini gösterir
Üzdün beni curukvisne3 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?