Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah güldürdün benı :)))Mevzu geçerse daha önce boşandım dersin yoksa bunu direk söylemen bu ilişkiye anlam yükler karşı tarafın gözünde.
Hayırlısı olsun çıtır iyidir bi daha düşün :)
Onu söylemiyeyim. Bilmiyorum insan kendini düşünürken bulmuyor değil ama mantıklı gelmiyor. Benim onu çok beklemem gerekir bi gelecek için. Acelem yok ama düşününce ben yıllardır çalışıyorum mesleğim var. Onun daha çok yolu var.Nereli acaba? Sakincasi yoksa yazarmisiniz.Birde olumsuzluklar olsada neden gelecek olmasınki..Olabilir.ama güven telkin ediyormu acaba dikkatli ol güvenme hemen.
Konusu telefonla konuşurken gecmistı. En son ne zaman sevgilin oldu filan, evliliğimi söylemedim. Kötü bir şey mi yaşadın filan dedi. Onu frenledigim için, biraz kendimi korumacı davrandığım için, ben de yok diyip geçiştirdim. Bir kez daha açıldı konu. Yani ben telefonda bahsetmek istemedim. Yüz yüze görüştüğümüzde tekrar açılır mı bu konu bu yuzden bilmiyorum.İlişkilerinizle ilgili konular geçmeden söylemeyin bence. Geçmişiniz sonuçta. Konusu geçmeden eski sevgilimizi nasıl anlatmazsak bu da öyle..
Konusu telefonla konuşurken gecmistı. En son ne zaman sevgilin oldu filan, evliliğimi söylemedim. Kötü bir şey mi yaşadın filan dedi. Onu frenledigim için, biraz kendimi korumacı davrandığım için, ben de yok diyip geçiştirdim. Bir kez daha açıldı konu. Yani ben telefonda bahsetmek istemedim. Yüz yüze görüştüğümüzde tekrar açılır mı bu konu bu yuzden bilmiyorum.
Sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez ,yanlış anlamayın ama madem hiç olur yok neden görüşüyorsunuz ve boşanmayı söyleyip söylememwyi bu kadar takıyorsunuz?Uzun bi süreden sonra tekrar merhaba.
Yazsam mı yazmasam mi kararsız kaldım ama paylaşmak istiyorum sizinle. :)
İnternetten biriyle tanıstim. Amaç yabancı dil geliştirmek olan bir site. Burda muhabbetimizin tuttuğu bi çocuk oldu. Yabancı ama Türkiye'de okuyor. Uzatmış, eğitim durumu sıkıntılı. Benden küçük 3 yaş .
Neyse biz bu sitenin dışında da görüşmeye başladık. Her gun konusuyoruz ve kamerayla görüşmeye başladık 1 aya yakındır. İlk zamanlardan itibaren benden hoşlandığını söylemeye başladı. Ben kapatmaya çalıştım başka konulara geçtim filan. Arkadaşız ayağı yaptım. Ama ben de çok tatlı buluyorum onu :) böyle yarım yamalak konuşmaları , güzel kalbi derken baya hayatımda yer edindi .
Önümüzdeki günlerde gorusecegiz.
Benim için mantıklı bir yanı yok olası bu ilişkinin . Yani hala okuyor olması , okulunun bitiremiycek olması uzun bir süre daha, yaşça küçük olması , e bide yabancı. Yani benim açımdan Oluru yok gibi. Uymuyor . Şimdi söyleyeceklerimi gelecek düşündüğüm için sormuyorum yani.
Ama bir gelecek olur mu onun için de çok büyük konuşmamam gerekiyor biliyorum.
Ben geçen yıl boşanmistim. Bundan ona bahsetmedim daha önce. Sizce ilk buluşmamızda bahsetmeli miyim? Ve nasıl bahsedebilirim? Ilk kez boyle bi bulusma yasiycam ve bu durumu acikladigim ilk erkek olacak. Bu konuda tecrübesi olan veya hayat tecrübesiyle bana yardımcı olabilecek arkadaslardan yorum bekliyorum. Tesekkurler:)
Çünkü seviyorum onunla konuşmayı. Hic olur yok demedim, insan ister istemez dusunuyor ama mantikli bulmuyorum. Bu kadar taktığım bilgisine nereden ulaştınız bilmiyorum ama ben o kadar takmiyorum. Sadece ilk kez böyle bir durum yaşayacağım için fikir almak istedim.Sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez ,yanlış anlamayın ama madem hiç olur yok neden görüşüyorsunuz ve boşanmayı söyleyip söylememwyi bu kadar takıyorsunuz?
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun belki nasibiniz olur ,Çünkü seviyorum onunla konuşmayı. Hic olur yok demedim, insan ister istemez dusunuyor ama mantikli bulmuyorum. Bu kadar taktığım bilgisine nereden ulaştınız bilmiyorum ama ben o kadar takmiyorum. Sadece ilk kez böyle bir durum yaşayacağım için fikir almak istedim.
Teşekkür ederim :)Anladım hakkınızda hayırlısı olsun belki nasibiniz olur ,![]()
Nereli olduğunu soyleseydiniz bosandiginizi soylediginizde tepkisi nasıl olur biraz tahmin edebilirdik.ama geleceğiniz olmayacaginiza inandiginiz biriyle belliki aşk yaşamak istiyorsunuz.Belki onun beklentileri hayalleri farklidir.kimseyi hayal kırıklığına ugratmayin derim.gecici hevesler peşinde kosmayin olurmu.beni yanlış anlamayın.Onu söylemiyeyim. Bilmiyorum insan kendini düşünürken bulmuyor değil ama mantıklı gelmiyor. Benim onu çok beklemem gerekir bi gelecek için. Acelem yok ama düşününce ben yıllardır çalışıyorum mesleğim var. Onun daha çok yolu var.