- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
Bosandigini soylemen gerektigine inaniyorum. Ben hosuma giden bir erkekle tanistigimda nerdeyse ilk cumlem 'Merhaba, ben eeyla, ve bosandim.' oluyordu haha..tamam abartmiim, ama ilk 'uzun soluklu' konusmamizda akli aklima yattigini dusundugumde soyledim hep. zaten genel olarak erkekler 'nasil 30/31 yasinda olupta hala bekar olabiliyo' bakisiyla suzuyorlar, yani bi bit yenegi ariyorlar olayda. birinde hatta bitanesi 'bosanali cok oldu mu?' dediginde 'ohaa' demisligim bile var (bilme ihtimali yoktu).
bu arada; karsindakinide gectim, madem oluru yok bu durumun, kendini bos yere umitlendirme. karsindakinide umitlendirmesen iyi olur, zaten yuvasiz kus misali yanlizmis memlekette. kendinide onuda mesgul etme derim ben.
ne guzel, bosanan hatunlarin yeniden boyle hikayelerini okumak nedense cok hosuma gidiyo!
bu arada; karsindakinide gectim, madem oluru yok bu durumun, kendini bos yere umitlendirme. karsindakinide umitlendirmesen iyi olur, zaten yuvasiz kus misali yanlizmis memlekette. kendinide onuda mesgul etme derim ben.
ne guzel, bosanan hatunlarin yeniden boyle hikayelerini okumak nedense cok hosuma gidiyo!