• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi koşun hele:))

Bosandigini soylemen gerektigine inaniyorum. Ben hosuma giden bir erkekle tanistigimda nerdeyse ilk cumlem 'Merhaba, ben eeyla, ve bosandim.' oluyordu haha..tamam abartmiim, ama ilk 'uzun soluklu' konusmamizda akli aklima yattigini dusundugumde soyledim hep. zaten genel olarak erkekler 'nasil 30/31 yasinda olupta hala bekar olabiliyo' bakisiyla suzuyorlar, yani bi bit yenegi ariyorlar olayda. birinde hatta bitanesi 'bosanali cok oldu mu?' dediginde 'ohaa' demisligim bile var (bilme ihtimali yoktu).

bu arada; karsindakinide gectim, madem oluru yok bu durumun, kendini bos yere umitlendirme. karsindakinide umitlendirmesen iyi olur, zaten yuvasiz kus misali yanlizmis memlekette. kendinide onuda mesgul etme derim ben.

ne guzel, bosanan hatunlarin yeniden boyle hikayelerini okumak nedense cok hosuma gidiyo!

Bosandigini soylemen gerektigine inaniyorum. Ben hosuma giden bir erkekle tanistigimda nerdeyse ilk cumlem 'Merhaba, ben eeyla, ve bosandim.' oluyordu haha..tamam abartmiim, ama ilk 'uzun soluklu' konusmamizda akli aklima yattigini dusundugumde soyledim hep. zaten genel olarak erkekler 'nasil 30/31 yasinda olupta hala bekar olabiliyo' bakisiyla suzuyorlar, yani bi bit yenegi ariyorlar olayda. birinde hatta bitanesi 'bosanali cok oldu mu?' dediginde 'ohaa' demisligim bile var (bilme ihtimali yoktu).

bu arada; karsindakinide gectim, madem oluru yok bu durumun, kendini bos yere umitlendirme. karsindakinide umitlendirmesen iyi olur, zaten yuvasiz kus misali yanlizmis memlekette. kendinide onuda mesgul etme derim ben.

ne guzel, bosanan hatunlarin yeniden boyle hikayelerini okumak nedense cok hosuma gidiyo!
Söylediklerin çok dokundu bana , yuvasız kuş misali filan. Ben de inan bu şekilde gelisecegini tahmin edemezdim. Hatta dediğim gibi arkadaşız güzel anlaşıyoruz vurgusu yaptim. Ama söylediğin sebepten belki de o bana çok bağlandı, yani belki de o ihtiyacını bende giderdi. İkimiz de planlamadik. Ben de alıştım ona. Ona göre mantıksız bişey yok. Ben de yüz yüze konuşmak istiyorum benim açımdan neden olumsuz olduğunu falan. Bilmiyorum yazmak da duyguları hepten meşrulaştiriyor. Ben biraz daha geçiştiren, dalgaya alan taraftm. Artık birazcık akışına bırakmak istiyorum.
Evlilik istemiyorum zaten yakın vadede. Görüşmekten zarar gelmez diye düşünüyorum :cool:

Hemen tanistigin siteyi soyluyorsun.:KK8: Soyle , olmayacaksa da bastan olmasin. Akilli biriyse negatif bir etkisi olacagini sanmiyorum.
Haha çok mu belli oldu :kızgın::halay:
Doğru söylüyorsun , bu benim yaşanmışlığım, ayıp veya günah yok. Bilmiyorum olumsuz düşüneceğini sanmıyorum. Ama çok sasirabilir belki de hayalkirikligi ... yapacak bişey yok.

Normal bir şeymiş gibi eski eşinden bahset çok önemseme sen önemli bir ayrıntı gibi anlatırsan onun için de önem taşır ama normal bir şey gibi bi olay anlatırken eski eşim de geç bence.
Geleceğiniz olur olmasına da sen onun okulunu bekleyebilir misin?

Heh işte bu tarz fikirleri merak ettiğim için açtım konuyu. Neden soylememeliyim? Hani geçmiş ilişkilerden filan açılır ya konu. Açılmıştı söylememiştim mesela garip hissetmiştim. Bir de bana karşı baya yoğun duyguları oldu bu süre içerisinde. Saklamamam gerekir diye düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum
Cnm maalesef bazı erkekler boşanan kadınları hemen birlikte olmayı kabul eder gözüyle görüyor.. bide adamla buluşmaya nasıl cesaret ediyorsun bilmiyorum. . Hiç mi tv izlemiyorsun. Organ mafyası var, fuhuş çeteleri var, hırsızı var dolandırıcısı var ..hemde yabancı. . Bişey olsa ülkesine kaçsa nerden bulacan bi daha..

Cnm maalesef bazı erkekler boşanan kadınları hemen birlikte olmayı kabul eder gözüyle görüyor.. bide adamla buluşmaya nasıl cesaret ediyorsun bilmiyorum. . Hiç mi tv izlemiyorsun. Organ mafyası var, fuhuş çeteleri var, hırsızı var dolandırıcısı var ..hemde yabancı. . Bişey olsa ülkesine kaçsa nerden bulacan bi daha..
Bu kadar endişelenmeyin , ne yaptığını bilen biriyim. Evinde veya ıssızda buluşacak değilim. İlk kez biriyle buluşacağım, yaşım belli, çünkü kötü bir insan olmadığını biliyorum. En azından korkunç değil.

Diger konuda da erkekler karşısındaki kadına göre davranslarini şekillendirir. Daha doğrusu kadın erkek gözetmeden herkese yaptığımız gibi. Bu nedenle insan kendinin farkında davranışlar sergiliyorsa kimse sinirlarina giremez.
Teşekkürler. ..

Normal bir şeymiş gibi eski eşinden bahset çok önemseme sen önemli bir ayrıntı gibi anlatırsan onun için de önem taşır ama normal bir şey gibi bi olay anlatırken eski eşim de geç bence.
Geleceğiniz olur olmasına da sen onun okulunu bekleyebilir misin?
Hım. . Ben şu konuları geçiştirme işinde hiç iyi değilim ya.:110::halay:
İşte bana da o kısım mantıklı gelmiyor. Ya zaten ölüp bitmiyorum. Sadece görüşmek istiyor ben de olabilir dedim.:KK69:

Yabancı derken gozumde söyle avrupali bir Hans canlandi :KK53: bu evlenme-!bosanma yok cocugu var işleri bizim gibi toplum baskisi olan ulkelerde sorun oluyor. Bence sormadığı sürece söylemenize gerek bile yok. Konu acilirsa da eski sevgiliden bahseder gibi onemsiz bir sey olarak soyleyin nolcak. Cunku gercekten de onemsiz. Gecmiste kalmis bir olay. Bence o da üstünde durmaz.

Yabanciyla evlilik oncesinde ve sonrasinda pek cok beklenmedik problem yasaniyor zaten hem ic etkenlere hem dis etkenlere bagli olarak. Bir de karsidaki kisi hayatini oturtamamissa cok cok sorun olur.

Yabancı derken gozumde söyle avrupali bir Hans canlandi :KK53: bu evlenme-!bosanma yok cocugu var işleri bizim gibi toplum baskisi olan ulkelerde sorun oluyor. Bence sormadığı sürece söylemenize gerek bile yok. Konu acilirsa da eski sevgiliden bahseder gibi onemsiz bir sey olarak soyleyin nolcak. Cunku gercekten de onemsiz. Gecmiste kalmis bir olay. Bence o da üstünde durmaz.
Hans değil canım ya :KK48:

seni beğeniyorsa zaten önceki evliliğini sorun etmez. Bizim ülkemizde çoğu insan bile sorun etmiyor. Siz güzel alımlı bakımlıysanız çocuklu olsanızda kendinizden yaşça küçük biriyle güzel bir ilişkiniz olabilir. Siz kendinize bakın hep güzel olun.

seni beğeniyorsa zaten önceki evliliğini sorun etmez. Bizim ülkemizde çoğu insan bile sorun etmiyor. Siz güzel alımlı bakımlıysanız çocuklu olsanızda kendinizden yaşça küçük biriyle güzel bir ilişkiniz olabilir. Siz kendinize bakın hep güzel olun.
Teşekkür ederim yorumunuz icin:)

Ben açıkçası bunu sorun edecek ah vah kısmında değilim. Sorun ederse o onun sorunu olur. Ben de anlamış olurum zaten. Bunun öncesinde benim sorun ettiğim konular var. Yani kendimi kabul ettirme çabasında değilim, ilk kez bu konuyu konuşacağım bu şekilde, gerçekten nasıl ne kadar konuşmalıyım fikir almak istedim.
Ama dediğinize de katılıyorum . Gönül çok farklı bir şey. İsteyince yalnız onu istiyor. Her şeyin üzerini örterek.

O yogun duygular meraktandir. Ilk gorusmede soylemeye gerek yok. Hüsran da olabilir. Bence ilk bulusmadan sonra aradaki elektrik olumlu olursa soylemeli.

Back
X