Hayirli ramazanlar konu acmistim ama yazan yok maalesef 34+2 deyim gecen hafta dr.kontrolumde suyum yeterli seviyede az dedi takib edicez dedi bugun yine gittik yine yeterli az dedi risk grubunda degilmisim ama takipte kalicaz dedi kilosu 2.500 boyu 48 cm herseyi yolunda sadece suyum az bu sekilde olup erken dogum yapan yada 40 haftaya kadar dayanan var mii
Canim bi arkadasimin seninkine benzer bi sorunu vardi. Bolca istirahat ve su tuketimi dedi dr. Erken dogum olma ihtimali vardi. 41. Hafyasinda dogum yapti sen tedbirini al. Insallah bisecik olmaz.
Canim bi arkadasimin seninkine benzer bi sorunu vardi. Bolca istirahat ve su tuketimi dedi dr. Erken dogum olma ihtimali vardi. 41. Hafyasinda dogum yapti sen tedbirini al. Insallah bisecik olmaz.
Ay canim Allah razi olsun valla ben elimden geldigince yaziyorum herkese kimseden tik yok yani saolasin korkuyodum bende yerimde duramam cok hareketliyim ayni sekil dinlen su ic dedi yaptim ama bi degisiklik olmadi tesekkur ederimmm
Ben de yaşamıştım kızıma hamileyken, 2 günde 1 takip için gittim,suyum azalmıştı bana günlük tüketmem gereken su miktarını söylemişlerdi,ve ne erken ne de geç oldu doğumum,beklenen tarihte geldi kızım,eminim doktorlar sana bol su tüketmen ya da ne kadar tüketmen gerektiğini söylemiştir,
Ben de yaşamıştım kızıma hamileyken, 2 günde 1 takip için gittim,suyum azalmıştı bana günlük tüketmem gereken su miktarını söylemişlerdi,ve ne erken ne de geç oldu doğumum,beklenen tarihte geldi kızım,eminim doktorlar sana bol su tüketmen ya da ne kadar tüketmen gerektiğini söylemiştir,
Evet soyledi 3 litreye kadar ic dedi iciyorum bende hatta gecen gittik kontrole yine benim ic camasirimda islaklik oluyo ara ara bunu belirttim doktorumda acaba sizdiriyormusun dedi olabilir dedi esimin teyzeside ebe hemsiredir kendiside ayni seyi soyledi