Kızlar bi arkadaşım için yardım istiyorum bu defa.. Kısaca anlatayım.. 1.5 yıl devam etti ilişkileri ama dolu dolu devam etti çocuk hiç bi sebeb yokken ayrıldı onca söze lafa ne ayrılma nedeni söyledi ne geri döndü.. Aradan 5 6 aya yakın süre geçti ama arkadaşım hiç unutamadı hala ilk gün gibi acı çekiyo iyice zayıfladıBunca zaman konuşma olmadı ama facedende silmedi çocuk . haliyle umutlanıyordu arkadasım ve kendiside hala çok sevdiği için silemiyordu sürekli napıyor ne ediyor diye takip ediyordu.. Bugün silmiş faceden ve kız iyice yıkıldı dualar ediyo tekrar dönsün ben kabulüm herşekilde dayanamıyorum diye çok acı çekiyo çok yarım kalıyorum yapamıyorum aylar geçmesine ragmen diye.. Ve şunuda ekleyim arkadaşım etrafında çok sevilen biridir çok isteyeni filan olur güzel kızdır hatta hep o çocukla nasıl oldun diye söylenirdi herkes okuduğu üniversite filan çocuktan kat kat üstün başarılıda bi kız. Bunu da şu yönden söylüyorum çocuk bi neden yokken ayrıldı acaba bunlarında mı etkisi oldu.. Şimdi size demem o ki ne yapayım elim kolum baglı aylardır acısı dinmiyor.. Bi kere çocugu arayıp son kez konuşalım mı dese (ki gelmeme ihtimali de var ) hayatına devam edemiyor üzülüyor kendi kendini yedi zamanda ilaç olmuyor bi yardım edin kızlar aşk acısı kötüdür çok üzülüyorum ona
Hem güzel hem iyi bir üniversitede..
Fakat aklı bi karış havada..
Başka erkek kalmadı hayatta..
Ve o erkekten başka da kimse olmaz ilerde hayatında..
Bu yüzden peşinden koşmaya devam etmekte haklı arkadaşın...
Hem bu yaptığı erkeğin havalanmasına asla sebep olmaz..
Rahat olsun koşsun ömrü boyunca..
Facebooktan hayatından silen erkek kolay bulunmuyor bu devirde..
kız madem çok güzel o zaman niye üzülüyor ki
Arkadasn icn boyle endiselenmen cok hos:) umarm hep senin gbi arkadaslarm olur:)
bende ask acisi cekmistm ki hala cekiyorum 4 yil oldu..
Ben askin bi defa olacagina inananlardanim insan kirk defa asik olamaz. Eger oyleyse zaten aci cekecektir. Acim yeniyken arkadas cevrem kotuydu benm. Kotuymus yani simdi anliorum 15 yasindaydm ilk askimdi gercekten aski ogrenmistim. Bitince yikildim o yasimda guya unutturacaklar diye alkolmu dersin sigarami dersin.. Hayatimin en berbat bir yiliydi.. Bunu neden anlaiyosun dersen, bugun olmus hala unutamadim baskasiyla olamadm yediremedim kendime. Ama yapilanlarida unutmadm donse ben kabul etmem. Aci iyidir insani olgunlastirir ama yannda destege ihtiyaci olacaktir uzulmemesini saglayamazsin naparsan yap gece yine aglaya aglaya uyuyacakir.. Niye bu kadar uzattiysam kusura bakma yakin geldin bi an
bence mesaj falan atmasn buyuk.ihtimal sevgilisi olacaktr iliski durumu falan ondan silmisir. Yeni kizin havasiyla arkadasinin canini sikar. En iyisi uzak durdurmak kolay gelsin:44:
Arkadaşına söyle aşk acısı geçer.
Hepimiz bi dönem yaşadık bu duyguları.
"Hem güzelim hem üniv. okuyorum nasıl terkedilirim" gibi düşünüp hırslanmıştır.
Acı çekmek gerek bazen.
Üzülme arkadaşın bi müddet sonra kendine gelir.
Zaten burada hiç bir konu yok ki kadın muhteşem adam berbat olmasın.
Herkes kocasından, sevgilisinden güzel, herkese bir gören bir daha bakıyor, adamlar hak etmiyor. Herkes şaşırıyor sen bununla nasıl oldun diye.
Adamlar da durduk yere ayrılıyor, acı veriyor.
Bir de erkekleri dinlesek
Kızlar bi arkadaşım için yardım istiyorum bu defa.. Kısaca anlatayım.. 1.5 yıl devam etti ilişkileri ama dolu dolu devam etti çocuk hiç bi sebeb yokken ayrıldı onca söze lafa ne ayrılma nedeni söyledi ne geri döndü.. Aradan 5 6 aya yakın süre geçti ama arkadaşım hiç unutamadı hala ilk gün gibi acı çekiyo iyice zayıfladıBunca zaman konuşma olmadı ama facedende silmedi çocuk . haliyle umutlanıyordu arkadasım ve kendiside hala çok sevdiği için silemiyordu sürekli napıyor ne ediyor diye takip ediyordu.. Bugün silmiş faceden ve kız iyice yıkıldı dualar ediyo tekrar dönsün ben kabulüm herşekilde dayanamıyorum diye çok acı çekiyo çok yarım kalıyorum yapamıyorum aylar geçmesine ragmen diye.. Ve şunuda ekleyim arkadaşım etrafında çok sevilen biridir çok isteyeni filan olur güzel kızdır hatta hep o çocukla nasıl oldun diye söylenirdi herkes okuduğu üniversite filan çocuktan kat kat üstün başarılıda bi kız. Bunu da şu yönden söylüyorum çocuk bi neden yokken ayrıldı acaba bunlarında mı etkisi oldu.. Şimdi size demem o ki ne yapayım elim kolum baglı aylardır acısı dinmiyor.. Bi kere çocugu arayıp son kez konuşalım mı dese (ki gelmeme ihtimali de var ) hayatına devam edemiyor üzülüyor kendi kendini yedi zamanda ilaç olmuyor bi yardım edin kızlar aşk acısı kötüdür çok üzülüyorum ona
Arkadaşısın azıcık akıl versene.
Adam buna bir sebep göstermeden çekip gitmiş.
Facebookta ekli olsa ne olacak yani? Nasıl bundan umut hissedebilmiş?
Bunu sormadın mı? Onun aklını başına getirmesi için gerçekleri söylesene.
Seni böyle adice bırakan erkek geri gelse ne olur desene.
Seni zerre umursamıyor, kendine gel, seni sevmiyor, istemiyor, uyan artık de.
Kendine biraz olsun saygısı yok mu? bu tarz konuşmalar yap arkadaşına.
Durumu daha da kötü olursa psikiyatriste gitsin.
Sebebini bilmediği için takıntı yapmış, kafasında büyütmüş başka bi'şey değil.
Unutmak istiyorum dese pekala unutur.
Facebook'tan silsin önüne baksın böyle tabii unutamaz eminim Facebook'ta nokta koysa anlam yüklüyodur şimdi arkadaşın böyle bitmez ki.
Evet aslında çocuğun sildiğine seviniyorum çünkü umut edecek bişeyi kalmadı.. Ama bu defa hem dua edio hemde nasıl gelirse gelsin kabul ederim ben onsuz yapamam diyo.. Diyorum ya beni korkutan 6 ay oldu hala olumlu bi gelişme göstermiyor fenalaşıyor.. Bu durumda neler yapılır bilmiyoruz işte
Hayır konuyu kendim için açsam söylerim güzelim şu bu diye ama dışardan gözlemleyen kişi olduğum için bu söylemlerinizi yersiz buluyorum.. Bunu benim arkadaşım diye söylemedim çocugunda çevresinden herkes aynı şeyleri söylerdi o da ilk başlarda bunu fazlasıyla dile getirirdi herkes böyle diyor haketmiyorum seni diye.. O yüzden onu özellikle belirttim bunların etkisi mi oldu acaba diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?