Zaten ilk başta sert siyah tüyler vardı onlara lazer yaptırmıştım sonradan bu çene kısmında falan sarı tüylerim artmaya başladı ve sert oldular. Çok fazla sarı tüy var hepsini alırlar mıTek tek iğneli yaptıracaksın uzman bir yerde.
Surata lazer olmaz hata etmişsin. Ya da ayva tüyüne asla lazer olmaz. Kalınlaşır erkek sakalı gibi.
Ağda yaparsan daha da kalınlaşacaktır ve çoğalacaktır.
Sabır edersen iğneli ile alırlar tek tek.
Doğum kontrol haplarının doğurganlığa çok zararı var Can'ım.. Bence kullanma..onun yerine nane falan tüket, Yinede tercih senin..Ben de o zaman iğneliye başlayayım. Bnm hormonlar da bi sorun yok da favori kısmında sarı tüylerim vardı eskiden makyaj yaparken falan kötü duruyodu bi hata ettim ağdayla aldım sonradan sert siyah tüyler çıktı lazere gittim . ve sürekli gittim biteceiği yok gibi olunca ve üstelik ayva tüylerimi çoğaltınca bıraktım keşke en başından iğneliye gitseymişim. doğum kontrol hapı da kullanmaya başlıcam artık doktorum önerdi hernagi bi adet düzensizliğim falan yok ama tüylenmeyi çok azaltıyormuş ve bi suru olumlu etkisi var
Bu konuda çok fazla şey var ama bana doktorum tavsiye etti rahim sağlığı için çok da olumlu etkileri varmış kanser riskini çok çok azaltıyormuş. Bunu nerden duydun canı bir doktor mu söyledi sana?Doğum kontrol haplarının doğurganlığa çok zararı var Can'ım.. Bence kullanma..onun yerine nane falan tüket, Yinede tercih senin..
Evet Can'ım.. Jinekolojik bir seminerde dinledim.. Hatta şöyle tarif etti dr hanım ; bir oda düşünün dedi içi üst üste düzenli bir şekilde yığılmış cam olsun .. Yukardan koca bir demir bilye o camların ortasına atıldığında Nasıl bir tahribat verirse doğum kontrol hapları da bu şekilde hormonlara tahribat verir dedi.Bu konuda çok fazla şey var ama bana doktorum tavsiye etti rahim sağlığı için çok da olumlu etkileri varmış kanser riskini çok çok azaltıyormuş. Bunu nerden duydun canı bir doktor mu söyledi sana?
Benim görüştüğüm çoğu doktor ve alanında uzman tam aksini söylüyor.Hapı kestiği ilk ay hamile kalanlar var. Bu tip kişilerin bence daha farklı rahatsızlığı vardır ama bunun suçunu hapa atıyor bence. Ama kesinlikle bir tercih meselesi tabi ki hiç bir doktor ısrarla kullan demez ama önerir.Yine de düşünceleri paylaştığın için tşk ederimEvet Can'ım.. Jinekolojik bir seminerde dinledim.. Hatta şöyle tarif etti dr hanım ; bir oda düşünün dedi içi üst üste düzenli bir şekilde yığılmış cam olsun .. Yukardan koca bir demir bilye o camların ortasına atıldığında Nasıl bir tahribat verirse doğum kontrol hapları da bu şekilde hormonlara tahribat verir dedi.
En doğalı dedikleri yasmin bile aynı şekilde dedi.
Benim görüştüğüm çoğu doktor ve alanında uzman tam aksini söylüyor.Hapı kestiği ilk ay hamile kalanlar var. Bu tip kişilerin bence daha farklı rahatsızlığı vardır ama bunun suçunu hapa atıyor bence. Ama kesinlikle bir tercih meselesi tabi ki hiç bir doktor ısrarla kullan demez ama önerir.Yine de düşünceleri paylaştığın için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?