kızlar bi yardım lütfen..

Merveg42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
127
37
98
35
Kızlar yeni evliyim 3 ay oldu evleneli ve 26 yaşındayım. eşimle çok severek evlendik ama şöyle bi sorunum var hala birleşme olmadı yani bakireliğim bozulmadı. ama şöyle söyliyim benden kaynaklı bu durum..biraz açık olacak ama başka nasıl anlatılır ki.. tam o aşamaya geliyoruz girmeye çalışıyo belki 2 cm giriyo sonra bende ağrı oluyo kasıyorum sanırım ve sonra sanki orda duvar varmış gibi zorlanıyorum daha doğrusu o zorlanıyo.. yani bu böyle mi olur bi yardım edin kasmıyım diyorum ıkınır gibi yapınca o kanal açılıyor ama yine de giriş olmuyo ne yapmam lazım bilmiyorum deliği mi şaşırıyorum ne var ne yok bilemedim bana bi yardımcı olun kızlar lütfen...

Vajinismus olabilir. Veya küçük bir ihtimalle kalın zar vs gibi ufak bir tıbbi sorun olabilir. Öncelikle bir jinekologa gidin, açıkça ilişkiye girerken zorlandiginizi söyleyin. Sadece dışarıdan bakıyorlar ve fiziksel bi sorun olup olmadığını söylüyorlar. Eğer fiziksel sorun yok derse, psikolojik olarak kendinizi kastiginiz anlamina gelir. Bu forumda ve başka yerlerde yuzbinlerce vajinismus hikayesi var. Mutlaka okuyun. Kayganlastirici, kas gevşetici, hafif uyusturucu kremler kullanarak ve vajinismus tedavisinde önerilen egzersizleri yaparak pes etmeden deneyin. 1 2 ay daha mesafe kat edemezseniz mutlaka terapiste gidin daha fazla beklemeden. Bekledikce kalıcı halr geliyor. Korkmayin, uzulmeyin, gayet basit tedavi yontemleri var. Gayret edin yeter

Önce bir jinekolağa gidin. Her şey beyinde bitiyor. Kendinizi hazırlayın. Alkol alıyorsanız ilişkiden önce içmeyi deneyin. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Ön sevişmeyi uzun tutun. Hiç biri işe yaramazsa psikolojik destek alabilirsiniz.

inşallah ya çok teşekkür ederim insan kafaya taktıkça kötü etki oluyo

Konu gitmis sahibi de gidecek gibi gibi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…