- 7 Eylül 2015
- 469
- 220
- 23
- 34
bilenler bilir eşimle bazı sıkıntılarım var tekrar uzun uzun anlatmak istemedim bugün olan bi olayı paylaşmak istedim sizlerle.. 1,5 yaşında bi oğlumuz var eşimin memleketine gittik ağustos ayında o zamandan beri benim oğlum bi türlü iyileşemedi ya grip ya otit ya enfeksiyon epey zamandr mücadele veriyoruz.. Aynı zamanda da hiç bişey yemez oldu varsa yoksa mama. Şuan oğlum yine grip oldu ama doktorumuz arkası otit gözüküyo diye antibiyotik verdi ve sık sık burnunu yıka dedi.. Burda hava çok soğuk zaten kulağında sıvı var ağrı yapıyor diye oğlumu dışarı çıkarmak istemedm bırakabileck kimsemde yok eşimi aradı dükkan ev yakın 5 dk dedim hayatım oğluşa burun aspratörü serum bide enjektör alır msn.. Tamam dedi bekle bekle sabah beri ses yok neyse az önce geldi çok yoğundum ncak getirdim dedi bende bişey demedim sonra işte aspratöre yedek başlık almamış bulamadın mı falan dedim o da bana eczanede yoktu dedi bende bizim herzamankinde hep oluyo sen nerden aldın dedim o da başka yere gittim dedi niye dediğimdeyse gelen cevap şu insanların oğlunuz yine mi hasta demesi gücüme gidiyor dedi.. Ben şaşırdım kaldım ve dedim ki sen nasıl konuşuyorsun şükürler olsun ki grip nezle vs ne kötü hastalıklar var sen sırf bunu duymamak için oğlumuzun ihtiyacı olan şeyi almadan mı geldin dedim evet dedi ki otite çevirmemesi için bizim için o aspratör çok önemliydi bende kızdm bağırdım.. Bidaha böyle bieşy olduğunda ben çok çalışıyorum geç çıkıyorum eşime yardmcı olmuyorum o da ancak bu kadar bakabiliyor dersin insanlara ama ilacımızı aşır gelirsin dedim.. Ateş püskürdü napıyomuşum bi çocuğa bakamıyomuşum hep hasta ediyomuşum çok ağır konuştu gerçekten çok gücüme gitti
( ben bu adamla nasıl herşeyi yoluna koyarım bilmiyorum