- 17 Haziran 2021
- 183
- 45
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nefesim1234
-
Yumurtlamanın 12. Gununde erken gebelik testinde görmüştüm benBenim yumurtlama gunum 25 eylul oldu 1 gun sonra degerlendirdim ama 24 saat gecmemisti sefafaf akintinin gelmesinden simdi 10 gun falan oldu yumurtlamamin olali ne zaman test yapsam cikar bazi arkadaslar 14 gun gectikden sonra cift cizgiyi gormusler bazilari 12.gun gecince gormusler ben 12.gun gecince bi yapayim diyorum cikarmi bilmiyorum bu ayin 8.nde esimin dogum gunu dogum gununde test yapmak istiyorum supriz olsun diye sizce persembe gunu yapsam cikarmi
Bugun 10.gun benim simdi aldim testi yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum 3lu paket aldim clear blue simdi yapsam cikmazsa iki gun aralikli yapayim diyorum cok tsk ederim cevap icinYumurtlamanın 12. Gununde erken gebelik testinde görmüştüm ben
Benim yumurtlama gunum 25 eylul oldu 1 gun sonra degerlendirdim ama 24 saat gecmemisti sefafaf akintinin gelmesinden simdi 10 gun falan oldu yumurtlamamin olali ne zaman test yapsam cikar bazi arkadaslar 14 gun gectikden sonra cift cizgiyi gormusler bazilari 12.gun gecince gormusler ben 12.gun gecince bi yapayim diyorum cikarmi bilmiyorum bu ayin 8.nde esimin dogum gunu dogum gununde test yapmak istiyorum supriz olsun diye sizce persembe gunu yapsam cikarm
yardimci olacak kimse yok mu
Kizlar kimse yokmu yazacak ya bi yardimci olun lutfen benim gibi olup tecrubesini paylascak kimse yokmuBenim yumurtlama gunum 25 eylul oldu 1 gun sonra degerlendirdim ama 24 saat gecmemisti sefafaf akintinin gelmesinden simdi 10 gun falan oldu yumurtlamamin olali ne zaman test yapsam cikar bazi arkadaslar 14 gun gectikden sonra cift cizgiyi gormusler bazilari 12.gun gecince gormusler ben 12.gun gecince bi yapayim diyorum cikarmi bilmiyorum bu ayin 8.nde esimin dogum gunu dogum gununde test yapmak istiyorum supriz olsun diye sizce persembe gunu yapsam cikarmi
Elinizde fazladan varsa kullanabilirsinizBugun 10.gun benim simdi aldim testi yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum 3lu paket aldim clear blue simdi yapsam cikmazsa iki gun aralikli yapayim diyorum cok tsk ederim cevap icin
Clear blue 3lu paketinden aldim :) ilki yarin sabah deniycem ins cikar dedigim gibi esime surpriz yapmak istiyorum dogum gunu c.martesi :) cok tsk ederim cevabiniz icinElinizde fazladan varsa kullanabilirsinizNegatif çıkarsa hemen üzüntüye kapılmayın gününüzü beklersiniz yada iki gün sonra tekrarlarsınız İnşallah herşey gönlünüzce olsun
Rica ederim ama beklemenizi gerektiren bir durum yok zaten hassas erken gebelik testi değil mi oClear blue 3lu paketinden aldim :) ilki yarin sabah deniycem ins cikar dedigim gibi esime surpriz yapmak istiyorum dogum gunu c.martesi :) cok tsk ederim cevabiniz icin
Evet ama en dogru sonuc sabah ilk idrarda cikiyor diyorlar bende oyle yapayim dedim bazende gec dollenme falan olur diyorlar ne bileyim kardesim ilk hamileligimi yasadim ama cok kisa surdu 5 aylikken erken dogum oldu bebegimi kayip ettik bende pko var ama tedavisiz hamile kaldim 1 senedirde her aya umitle bekliyorum acaba varmidir diye ilk defa oyle bi akintim oldu bu aydaRica ederim ama beklemenizi gerektiren bir durum yok zaten hassas erken gebelik testi değil mi o
Bide cikarsa ben asla mumkunu yok c.martesi gununu bekleyememRica ederim ama beklemenizi gerektiren bir durum yok zaten hassas erken gebelik testi değil mi o
Rabbim mekanını cennet eylesin melek olmuş evladınızEvet ama en dogru sonuc sabah ilk idrarda cikiyor diyorlar bende oyle yapayim dedim bazende gec dollenme falan olur diyorlar ne bileyim kardesim ilk hamileligimi yasadim ama cok kisa surdu 5 aylikken erken dogum oldu bebegimi kayip ettik bende pko var ama tedavisiz hamile kaldim 1 senedirde her aya umitle bekliyorum acaba varmidir diye ilk defa oyle bi akintim oldu bu ayda
Yaaa süpersinBide cikarsa ben asla mumkunu yok c.martesi gununu bekleyememdirek agzimdan kacirmak icin bahane bulurum :)bende diyorum en azinda 1 2 gun kala yapayim esimin dogum gunune biseylerle ugrasirim soylememk icin esime
Cok tsk ederim Allah razi olsun rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli bebekler nasip etsin butun kadinlaraRabbim mekanını cennet eylesin melek olmuş evladınızİnşallah bu ay hayırlı haberler alırsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Ama vallah bak duramam ben yerimde esimde zaten boyle bisey bekliyor agzimdan kacirsam dogdugu gunu unutur heycandanYaaa süpersinsabırsızlık ben gibi
yapın gitsin ilk idrar çokta etkilemiyor bence ben akşam 7 de yapmıştım 3-4 saat idrarınızı tutmanız yeterliAma vallah bak duramam ben yerimde esimde zaten boyle bisey bekliyor agzimdan kacirsam dogdugu gunu unutur heycandanrabbim hayirlisini versin ins
Vallah bu sefer kendime hakim olup sabretcem cunku kendimi biliyorum hep aceleci davrandigim icin uzulen ben oluyorum maalesef bu sefer rabhim bana sabretme azmi versin insallahhhhhhh vallah suan en cok istedigim seylerden biriC.tesiye daha var sabret derim.
Vallah ikilikteyim rabbim bana sabretmek icin azim versin ins bu sefer sabrede bileyimyapın gitsin ilk idrar çokta etkilemiyor bence ben akşam 7 de yapmıştım 3-4 saat idrarınızı tutmanız yeterli
inşAllah Rabbim yüzünüzü güldürsünVallah ikilikteyim rabbim bana sabretmek icin azim versin ins bu sefer sabrede bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?