Kızlar bı yardımcı olursanız sevinirim

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
Sat tarihim 20 Ekim ayriyetten bu ay FEMARA kullandım iki aydır da folik asit kullanıyorum ama bugün sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda bı ağrı vardı şuan ağrı yayıldı iki taraflı da ağrıyor.. geçen hafta doktoruma kontrole gittim bu günleri değerlendir gelişmiş yumurtalıkların demişti bizde değerlendirdik tabi . şu an çektiğim ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi akıntım da var biraz regl olacakmisim gibi ağrım var. Belime falan vuruyor ağrı

Bende bu şekilde yaşadım gebeliğimin ilk 2 haftasını. Sonra azalarak devam etti, şuan günde 1 2 kere adet olacakmışım gibi ağrıyor. Akıntınız nasıl? Mesela benim pozitif testten önce de beyaz bazen çok yoğun idrar gibi akan akıntım vardı, şimdide de devam ediyor hız kesmeden. Bana kalırsa gebelik ihtimali var. Bunun için kan testi verebilirsiniz. En net sonucu o söyler size.

Ağrım o gün biraz siddetliydi uzandım vs geçti tekrarlamadi ara ara sancı giriyor karnıma sadece.. akıntım da beyaz ama katı bı akıntı anlayamadım bende teşekkür ederim bu ayın 19nda gebelik testi yapmamı söylemişti doktorum bu arada rabbim sizinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Süper, olması gereken tarihi söylemiş Benimde katı - sıvı arası gidip geliyor inşallah sizin de miniğiniz olur

Kizlar birsey soracaktım bata 4gun var bazen su gibi bazen daha yoğun akıntım var bugün ilişki sırasında kasıklarım çok ağrıdı böyle bişey yaşayan var mı bunun gebelikle ilgisi olabilir mi

Kullanın tabi aksatmayın bu dönemde olur eşinizle inatlaşmalar siz bebeğe odaklanın
Açıkçası biraz büyük bir tartışma yaşadik ve bebek olayını biraz ertelemeyi düşündüm bu ay olurda hamile olduğumu ogrenirsem sevinip sevinmeyeceğimi bile bilmiyorum :)

Kullanın tabi aksatmayın bu dönemde olur eşinizle inatlaşmalar siz bebeğe odaklanın
Birde şu iki gündür tamamen iştahım kapalı dün akşama kadar tek bir lokma dahi yemedim gece yatarken atistirdim bugün ise aynı yemedim eşim zorla yedirdi falan

Belirtileriniz mi var hadi inşallah haber verin
Yumurtlama sonrası kasık ağrısı çektim çok fazla akıntım cok su gibi birde benim reglimden 10 gün öncesinden ağrım başlardı bu ay ağrım sızım Yok.. akıntım beni çok suphelendirdi sizin akıntınız nasıl az önce açtığınız topigi gördüm de

Merhaba çatlamanın yarın 14. Günü olcak bugün test yaptım negatif doğal yolla çatladı sizce pozitfe döner mi 14 günden sonra ümit yokmu

Benimde beyaz su gibi başladı battan 7 gün önce falandı sanırım hatta dedim adet öncesi belirti herhalde. Göğüs ağrılarım da başlamıştı beraberinde. Adet gecikmesi yaşarken devam etti bazenleri altıma kaçırdığımı sanıyordum. Şimdide daha koyu kıvamlı devam ediyor bildiğimiz beyaz rengi bazen daha sıvı bazen daha koyu devam ediyor şuan bitecek gibi de değil konuda yazdığım gibi

Ben de altıma kaçırıyorum sandım çünkü çamaşırım sırıl sıklam oluyor saat başı tuvalete gidiyorum namaza durmadan abdest alıyorum namaz esnasında tekrar geliyor garip Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah bana da çok dua et olur mu

Cevapladığınız için sağolun yarın adet günüm
Geç döllenme yaşamamışsınız anladığım kadarıyla yumurtlamanızı programdan mı takip ediyorsunuz yoksa ovulasyon testi ile mi takip ettiniz? Yumurtlamanın olması gereken günden daha geç olması ve bu yolla oluşan gebelik geç döllenme oluyor şekil A benim gebelik Eğer programdan takip ediyorsanız yanlış çıkabilir. Adet döngünüz ne sıklıklıkta 28 günde bir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…