Kızlar bı yardımcı olursanız sevinirim

Valla çoğu gebelik bu akıntı (belası ) belirtisi ile başlıyor inşallah sizde gebe kalırsanız çok mutlu olucaz bebişimle benim bu akıntı yaşaman sebebiyle umudum arttı valla ama genede çok heyecan yapmamak en iyisi beklentiyi yüksek tutup sonra üzülmeyelim

Kendim ovülasyon testiyle takip ettim döngümün 17. Gününde yumurtladım 18. İnde çatladım 28-30 günde bir adet görüyorum bugün test yaptım negatifti evde kaset test yarın regl olmam lazım döngümün 31. Günündeyim

Süpersiniz

Takip ile değerlendirmişsiniz normalde testin hamilelik varsa pozitif sonuç vermesi lazımdı. Ama biraz daha bekleyin bence adet gecikmeniz 1 haftayı bulunca tekrar test yapmanızı öneririm.

Bana da gebelik yok gibi geliyor ama insan işte bi umut bekliyor sabah tam 20 dakika ağladım ama elden ne gelir tabi
Sizin gebeliğini kutlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Açıkçası bu akıntı ilk defa böyle olunca bende çok heyecanlandım ama kaptırmak istemiyorum üzülürüm diye..sabah test yapsam mı yapmasam mi bilemiyorum ama çok merak ediyorum yarinda olmazsam eğer 3 günüm kaliyor reglime..evet erken ama ne bileyim benimki de bir umut işte

Yaparsan negatif çıkabilir yüksek ihtimalle. Ya daha rahme yerleşmediyseee... Bu yüzden negatif çıkabilir. 2 günde neler neler değişiyor. Adet gecikmesi bekleyip test yapmak en mantıklısı bence, çünkü bende böyle 2 gün gecikip test yapıyordum önceleri sonra üzülüyodum en son işte dedim yeter bekleyeceğim. 1 hafta oldu gene negatif 2. Hafta oldu e gene negatif dedim yok yahu gebe değilimdir çüş. Sonra sürpriiizzz geç döllenme bu zamanlara kadar sabretmişsin şimdi mi sabretmeyeceksinn

Negatif çıkar diye yapmak da istemiyorum açıkçası.. uyanir uyanmaz tuvalete koştum zaten test yapmaya fırsatım olmadi

Negatif çıkar diye yapmak da istemiyorum açıkçası.. uyanir uyanmaz tuvalete koştum zaten test yapmaya fırsatım olmadi
Test yaptığınızda sonucu burdan yazar mısınız benimde bugün su gibi akıntım olduda regl oldum sandım hatta iç çamaşırım sırılsıklamdı şeffaf beyaz arası su gibi akıntı

Birde şu iki gündür tamamen iştahım kapalı dün akşama kadar tek bir lokma dahi yemedim gece yatarken atistirdim bugün ise aynı yemedim eşim zorla yedirdi falan
Geçen sene bende hamileyken eşimle tartıştım 2 gün yemek yemedim iştahım kapandı Kasım ayıydı düşük yaptım böyle inatlar yapmayın geçen seneden beri uğraşıyorum çocuğum olsun diye

Bende hala uğraşıyorum henüz olmadı.. Rabb'im size de isteyen herkese de evlat nasip etsin insallah

Amin inşallah canım bugün iğneden sonraki 15.gunum regl günüm 15 Aralık'ta ben 14 de kan testi yapcam
Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bı evlat nasip etsin inşallah inşallah gönlünüzce olur herşey 14 e çok birşey kalmamış inşallah güzel haberler ile gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…