Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 8 haftalık geveyim ve ilk defa bicibici yedim ağzım dişlerim hepsi boya oldu korktum bebeğe bi etkisi olurmu ne bilim leke filan çok pişman oldum hamileliğimde yiyen oldumu?
2 ye giriyorum ben bir kızım var ardımdan hiç korunmama rağmen gebelik olmadı 2 kimyasal oldu bu gebeliğim sata 4 gün kala idrar testinde öğrendim ilk defa göğüslerim sisip sancılar giriyordu orda anladım ben çünkü asla göğüslerim öyle bir şey yaşamadı çok şükür keseyi de gördük darısı isteyen herkeze
Kızlar 8 haftalık geveyim ve ilk defa bicibici yedim ağzım dişlerim hepsi boya oldu korktum bebeğe bi etkisi olurmu ne bilim leke filan çok pişman oldum hamileliğimde yiyen oldumu?
Canım nolcak sanki sakin ol :) yediğin çoğu şeyde gıda boyası var zaten. İçerisinde nişasta ve gül suyu var pudra şekeri dökülüyor ve buz ekleniyor hepsi bu birşey olmaz sürekli yiyorum