Kızlar bici bici hamileyken yenmesi dogrumu

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
Kızlar 8 haftalık geveyim ve ilk defa bicibici yedim ağzım dişlerim hepsi boya oldu korktum bebeğe bi etkisi olurmu ne bilim leke filan çok pişman oldum hamileliğimde yiyen oldumu?

Evet yani 1 aylksınz dmi
2 ye giriyorum ben bir kızım var ardımdan hiç korunmama rağmen gebelik olmadı 2 kimyasal oldu bu gebeliğim sata 4 gün kala idrar testinde öğrendim ilk defa göğüslerim sisip sancılar giriyordu orda anladım ben çünkü asla göğüslerim öyle bir şey yaşamadı çok şükür keseyi de gördük darısı isteyen herkeze

Kızlar 8 haftalık geveyim ve ilk defa bicibici yedim ağzım dişlerim hepsi boya oldu korktum bebeğe bi etkisi olurmu ne bilim leke filan çok pişman oldum hamileliğimde yiyen oldumu?
Canım nolcak sanki sakin ol :) yediğin çoğu şeyde gıda boyası var zaten. İçerisinde nişasta ve gül suyu var pudra şekeri dökülüyor ve buz ekleniyor hepsi bu birşey olmaz sürekli yiyorum

bende adanalıyım memlekete gelince yemeyi düşünüyorum ama tereddüt ettim şimdi :)

Back
X