Ortopedi kizlar bilek kist ameliyati olanlar yardim acil

canim eminem

canim kizim. tek gercegim
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
314
106
53
32
Kizlar. Pazartesi gangilon bilek kist ameliyati olucam bu konu hakinda bilginiz varmi cok korkuyorum birdaha elimi kullanmam diye ameliya olan veya bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum

Çalıştığın hastanede ortopedi doktoru yok mu ya da genel cerrah, ankarada özel hastanelerde illa ki vardır

Ben 7 sene önce oldun tabi o isim mi bilmiyorum bileyim üstünde cilliden biraz buyuk şişlik vardı aldılar tabi yine cikti

Ben 7 sene önce oldun tabi o isim mi bilmiyorum bileyim üstünde cilliden biraz buyuk şişlik vardı aldılar tabi yine cikti
Benimde sag bilegimin ustunde var doktor tekrarlamaz cok ufak bir ihtimal dedi bilmiyorum valla peki ameliyatin nekadar surdu canim ameliyat sonrasi. Agrin falan cok oldumu

Ameliyatın 15 dk sürdü o gün taburcu olsun ağrı yoktu 1 hafta sarılı durdu ama bn ise başladım hemen bilgisayar falan kullandim ole sıkıntı yoktu ama doktor tekraralamz dediği halde tekrarladı bn olucam ameliyat eksik içinde olucam sonra

Bende 2 mm kemik adacığı var . Bir kaza geçirdim ağır bir darbe aldı elim önce çatlak dediler alçıya aldılar . Sonra çatlak kist yapmış dediler . 2 mm ameliyat etmezler herhalde . Konu sahibi anlıyorum korkunu . Bende korkuyorum korktukça ailemide korkutmayı başardım .

Ya
Bende 2 mm kemik adacığı var . Bir kaza geçirdim ağır bir darbe aldı elim önce çatlak dediler alçıya aldılar . Sonra çatlak kist yapmış dediler . 2 mm ameliyat etmezler herhalde . Konu sahibi anlıyorum korkunu . Bende korkuyorum korktukça ailemide korkutmayı başardım .
Evet canim haklisn insan internetki yorumlari okuyunca bi tedirgin oluyo bide benim 2 yasinda kizm var cok kararsizim ameliyat olmakla napicam bilmiyorum geri tekrarlama korkusu var bende iste

Ameliyatın 15 dk sürdü o gün taburcu olsun ağrı yoktu 1 hafta sarılı durdu ama bn ise başladım hemen bilgisayar falan kullandim ole sıkıntı yoktu ama doktor tekraralamz dediği halde tekrarladı bn olucam ameliyat eksik içinde olucam sonra
Anladim canim atel taktilar peki ameliyat sonrasi bana takilacagini soyledi doktor 15 gun kalcakmis kolumda

Bende de var çok büyük değil.gittiğimde "küçükken enjektörle çekiyoruz ama tekrar eder "dedi doktor hiç bulaşmadım.bazen büyüyor bazen normal.

Anladim canim atel taktilar peki ameliyat sonrasi bana takilacagini soyledi doktor 15 gun kalcakmis kolumda

Evet taktılar 1 hafta falan iışte dikisleri alınca çıkardılar çok basit bi ameliyat yani bn tek başıma gittim oldum hemde korkulacak hiç bisi yok oldum evime gittim sonraki günde isime

Yillar once bendede vsrdi.elimin ustunde bilegime yakin bir yerdeydi.doktor smeliyat dedi.ben istemedim .o zama bi tanidiktan sogan suyu kurunu duydum.denedim.1 ayda sislik kalmadi.birdahada cikmadi.arkadasim ameliyat oldu herseferinde yeniden cikmis onunki

Suna benim aynı yine asla ameliyat olmam boşu boşuna kestirmisim kendimi herkez tekrarlar demişti bn inanmamıştı ama neyse ders oldu bana yapmam bidaha

Back
X