• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bilen lütfen yorum yapsın

Queengibiqueen

Sıktınız ama artık he🫥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
804
277
23
Haziran 2 de amh testi verdim 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler bende aradım ayın 10nda sizin kanları bayramdan sonra gönderdik laboratuvara dediler 13.de de sonucum çıktı 0.4 çıktı bu bekleme süresi etkilemiş olabilir mi 1 sene önce 2.53 amh

Haziran 2 de amh testi verdim 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler bende aradım ayın 10nda sizin kanları bayramdan sonra gönderdik laboratuvara dediler 13.de de sonucum çıktı 0.4 çıktı bu bekleme süresi etkilemiş olabilir mi 1 sene önce 2.53 amh
Yok canım bu kadar düşmesi imkansız bir hata vardır

Öyle mi diyorsun ya 0.4 çıkmış amh fsh da 10.79 geçen sene 2.53 dü amh birden böyle olunca öldüm sandım ya
Yok canım yok bir anda bu kadar düşmez bak kendimden örnek vereyim ilk verdiğim de 3.06 idi aradan bir sene geçti farklı hastanede verdim ki benimkide Ankara’ya gidiyor 15 gün sonra geliyordu bu kez 2.70 çıktı hemen doktorumu aradım prof kendisi bu kadar düşmez bir senede dedi farklı labaratuar dan kaynaklıdır bunu baz alma dedi ki seninki daha çok düşmüş imkanı yok başka yerde tekrar baktırsana canım için rahatlasın

Yok canım yok bir anda bu kadar düşmez bak kendimden örnek vereyim ilk verdiğim de 3.06 idi aradan bir sene geçti farklı hastanede verdim ki benimkide Ankara’ya gidiyor 15 gün sonra geliyordu bu kez 2.70 çıktı hemen doktorumu aradım prof kendisi bu kadar düşmez bir senede dedi farklı labaratuar dan kaynaklıdır bunu baz alma dedi ki seninki daha çok düşmüş imkanı yok başka yerde tekrar baktırsana canım için rahatlasın
Pazartesi bekliyorum ay başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya perişan oldum 28 Mayıs 2024 te 2.53 olan değer 2 Haziran 2025 de 0.4 çıktı

Pazartesi bekliyorum ay başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya perişan oldum 28 Mayıs 2024 te 2.53 olan değer 2 Haziran 2025 de 0.4 çıktı
Vardır bir sorun hata bence doktora sor bakalım dediğim gibi bir anda bu kadar düşmesi tıbben zor yani kafana takma canım denemeye de devam et ilaç tedavisini en az 6 ay dene zaman kaybetme

Kesinlikle yanlış var
Demi ya şimdi laboratuvarı tekrar aradım tam ne zaman gönderilmiş diye net bişey söyleyemem dedi bende durumu anlattım bayramdan sonra gönderildi dediniz bana dedim bu benim sonucumu etkiliyor dedim bayramdan sonra gönderilmemiştir 1-2 gün sonra gönderilmiştir dedi pazartesi sorumluyla görüşün dedi

Back
X