- 19 Aralık 2024
- 1.635
- 317
- 38
- 25
- Konu Sahibi Queengibiqueen
en son fsh 10 çıktı dimi bundan önce kaç çıkmıştı acabaYani bende araştırdığım kadarıyla bu kadar düşmemesi gerekiyor üstelik başka sorunum sıkıntım da yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son fsh 10 çıktı dimi bundan önce kaç çıkmıştı acabaYani bende araştırdığım kadarıyla bu kadar düşmemesi gerekiyor üstelik başka sorunum sıkıntım da yok
Daha önce fsh bakmamışen son fsh 10 çıktı dimi bundan önce kaç çıkmıştı acaba
Hımmm tekrardan verin kanı bence bu kadar düşmesi imkansız gönlünü ferah tutDaha önce fsh bakmamış
Ay inşallah ya inşallahHımmm tekrardan verin kanı bence bu kadar düşmesi imkansız gönlünü ferah tut
Gaziantep geldim bayram için
Canım hazır oradayken orda laboratuvar çok direk gidip ver hastaneyi karıştırmadan net sonuç alırsın daha erken de çıkarGaziantep geldim bayram için
Bildiğin bi laboratuvar var mı önereceğinCanım hazır oradayken orda laboratuvar çok direk gidip ver hastaneyi karıştırmadan net sonuç alırsın daha erken de çıkar
Böyle değerler 3 4 sene içinde düşüyor genel olarakAy inşallah ya inşallah
Zannetmiyorum ben ya 2.53 den bir yılda 0.4 E düşeceğiniBöyle değerler 3 4 sene içinde düşüyor genel olarak
Allah Allah tahlillerini devlette mi yaptırdın canım istersen bi de özelde ver amhSosyallanne
Zeytincii kızlar başka laboratuvarları aradım hastaneleri aradım durumu anlatım bekleme süresi etki etmez dediler yani sonucumu anormal bulmadılar beklemesi etki etmiştir demediler
Canım bekleme etki etmez zaten ama bence bir yanlışlık olabilir bu kadar çabuk düşmemesi gerekir tuhaf yani bende belledi diye düşük demedim benimde baya beklemişti onla alakalı deil yani yanlış mı baktılar acaba dedim orda bir labaratuara gidip tekrar verseneSosyallanne
Zeytincii kızlar başka laboratuvarları aradım hastaneleri aradım durumu anlatım bekleme süresi etki etmez dediler yani sonucumu anormal bulmadılar beklemesi etki etmiştir demediler
Hamile misin canımFshınız biraz yüksek doğru da olabilir.ama doğru olsa da içinizi ferah tutun.ayni şeyleri yaşamışız.iki ay önce ramazan bayramı sonrası benimde 0.4 cikti başımdan kaynar sular dokuldu.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.bende kabullenemedim bayram girdi bekledi yanlış çıkmıştır diye umit ettim ama değilmiş malesef.bu ay adetimden sonra rahim filmi cekilip tedaviye baslanacakti ama iki gün önce tahlilim pozitif cikti.bugun doktor amh tek başına önemli değil benim 0.03le doğal hamile kalan hastalarim var dedi.burda da çok örnekleri var
Hcg ye göre evet ama daha cok erken olduğu için bi netlik yok.haftaya beklicem kese gormek icinHamile misin canım
Ay hayırlı uğurlu olsun İnşallahHcg ye göre evet ama daha cok erken olduğu için bi netlik yok.haftaya beklicem kese gormek icin
Teşekkür ederim.dedigim gibi sizi cok iyi anlıyorum iki aydır o kadar kotuydum ki.Ama nasip bu işler herseyi normal olup yıllarca gebe kalamayanlarda var.gonlunuzu ferah tutun.belki sonuç yanlıştır.yada düştüyse bile o kadar düşmemiştir sizinki.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün kolaylıkla nasip etsinAy hayırlı uğurlu olsun İnşallahdarısı bana pazartesi günü tekrar vercem amh acaba tüp bebek başlasam mı başlamasam mı onu düşünüyorum sonradan pişman olurmuyum geç kalır mıyım diye düşünüyorum off
Amin inşallahTeşekkür ederim.dedigim gibi sizi cok iyi anlıyorum iki aydır o kadar kotuydum ki.Ama nasip bu işler herseyi normal olup yıllarca gebe kalamayanlarda var.gonlunuzu ferah tutun.belki sonuç yanlıştır.yada düştüyse bile o kadar düşmemiştir sizinki.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün kolaylıkla nasip etsin![]()